Lohusalıkta Yüksek Tansiyon

lalamerve

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
48
9
16
33
Arkadaşlar selamlar hamileliğimin son ayında tansiyon başladı suan lohusalıgımın 36. Günündeyim ve tansiyonum 17-10 15-10 aniden yükseliyor benim gibi olan var mı acaba cevsp yazan herkese sımdıden sonsuz teşekkürler

Arkadaşlar selamlar hamileliğimin son ayında tansiyon başladı suan lohusalıgımın 36. Günündeyim ve tansiyonum 17-10 15-10 aniden yükseliyor benim gibi olan var mı acaba cevsp yazan herkese sımdıden sonsuz teşekkürler
Ben varim. Hamilelikte 11-6 giden tansiyon doğum sonrası 17-10 lari gördü. Alfamet kullanıyorum ama bazen o da etkili olmuyor siz ilaç kullanıyor musunuz

Ben varim. Hamilelikte 11-6 giden tansiyon doğum sonrası 17-10 lari gördü. Alfamet kullanıyorum ama bazen o da etkili olmuyor siz ilaç kullanıyor musunuz
Bende aynı durumdayım canım emzirmeyi bıraktım cok sütüm yok ve baska ilaç verdiler ona ragmen yüksek hep. Sizinde aynı mı dün mesela ilaç içtiğim halde 16/10 oldu

Benim oldu. Hamilelik sonrasi Hamilelik zehirlenmesi.
Genelde hamileyken oluyor. Cok nadir cocuk doğduktan sonra oliyormus.
Bir ay sürdu benim sonra gecmisti.
Karaciğer degerlerine baktirin
45 gün oldu benımde ama hala devam ediyor korkunc huzursuz ediyor

Kaça kadar cıktı canım
Benim cok cikmis ti. 18/14 oluyordu. Bir kac defa daha yüksek. Gözlerimin önünde simsekler cakiyordu.
Kizima yemek yediriyordum kizimin yüzünün yarisini göremedim. Ilk hamileliğimden deneyimli olduğum icin hemen tansiyondan oldugunu anladim.
Insallah sizin de en kısa zamanda gecer.

Benim cok cikmis ti. 18/14 oluyordu. Bir kac defa daha yüksek. Gözlerimin önünde simsekler cakiyordu.
Kizima yemek yediriyordum kizimin yüzünün yarisini göremedim. Ilk hamileliğimden deneyimli olduğum icin hemen tansiyondan oldugunu anladim.
İnşallah canım ya peki ilaçlar etki ediyor muydu yani ben ilaç içmeme rağmen bazen düşmüyor da ben de en fazla 17’ye 11.5 falan gördüm yani benim de korkunç bir uyuşma oluyor yani sanırsın felç geçirdim sanıyorum o derece daha da panik oluyorum tabi

Ben de bu durumdayım. 17-9 ları buluyor. Doğum yapalı 1 hafta oldu. Benim nabzım da bazen 50 lere düşüyor. Baş ve ense ağrım var. Kalıcı olmasından korkuyorum

Ne kadar zaman sonra gecti sizin .

b3nde aynı sorunu yasiyorum suan sizde duzelme oldumu

suan nasilsiniz tansiyonunuz duzeldimi bende aynı sorunu yasiyorum

Back
X