Lohusaya ne hediye alınır?

prensesEGA

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
49
2
13
Hanımlar aralık sonu ocak ayı başı gibi eltim doğum yapacak bebeğimiz kız olacak ona biz altın takacaz babasına (kardeşine) hediyesini eşim alıyor ama ben eltime ne hediye almalıyım?

cevap veren yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu? Ay çok kararsız kaldım...

bebeğe kıyafet falan olabilir güzel bi saksı çiçek olabilir yada eksikleri varsa ana kucağı salıncak falan gibi onlar olabilir

bence altın almak yeterli, eşinle sen tek bir ailesin artık, eşim aldı ben ne alayım diye düşünme. ama adetinizde varsa bebek kıyafeti alabilirsin, ya da bebeğe özel bişey yaptırabilirsin, bezlerden falan süs yapılıyor ya onun gibi bişey

bir sepet hazirlayabilirsin bu sepetin icine:
1-anne sutunu arttiran bitki caylari
2-gogus ucu yarasi icin ayva cekirdeginden jel yapiyorlar fayda gorende var goremeyende yinede hem el emegi hemde kolay bir tarif( benim cok hosuma giderdi )
3- lohusalikta bir duygusallik olabiliyor... cok harika bir duygu bu hislerini ve bebeginin ilk gununden itibaren yaptiklarini yazabilmesi ve unutmamasi icin bebek gunlugu
4-bebek icin (biliniyorsa ihtiyaca binaen)bilinmiyorsa bir kac hediye (emzik,emzik askisi vs.)
5-bebek bezi de olabilir sepette
aklima gelenler bunlar bu sepeti guzelce suslediginde hem anlamli hemde ise yarar bir hediye olacagini dusunuyorum..

Hanımlar aralık sonu ocak ayı başı gibi eltim doğum yapacak bebeğimiz kız olacak ona biz altın takacaz babasına (kardeşine) hediyesini eşim alıyor ama ben eltime ne hediye almalıyım?

Son düzenleme:
Haklısınız aslında bebege 1 yarım takcaz ama dedık anneyle babaya süpriz yapalım ..kardesıne uzaktan kumandalı araba alcaz :) bende anneye sepet ayarlayayım cok hoş fikir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…