- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
tembel kelimesini kullanmadı ama söyledikleri buna çıktı. doğumdan sonra eve geldiğimde de bir tatlı sözü esirgediği için ona ihtiyaçlarımdan bahsetmek istemiyorum anlamayacak nasıl olsa. ona da tesadüfen o günlere yığılan iş yükünü bahane etmişti.
sizin bir probleminiz yok bence..eşiniz odun (Kusura bakmayın)
Güler yüzlü ve nazik bir adam olmak bu kadar zor mu??? Bu erkekler neden böyle.??? hele ki böyle hassa bir zamanda..hele ki böyle güzel bir zamanda.bebek gelmiş...daha ne olsun.
Yani esin incelik gostermemis, sen de biraz abartmissin. Da asil sorun bence su evin kalabaligi. Turk milletinin su bebek olunca eve dolusma meselesine sinir oluyorum. Bi birakin insanlar bir anlasin ne olduklarini, aile olduklarini. Bi biràkin bebek bir gorsun annem kim babam kim. Klisedir. Bebegrf buyukler bakar, anne bunàltilir, baba salondà uyur ve bebekle hic ilgisi yokmus gibi davranir. Gelen, giden.... Adi dà yardim ediyoruz. Bir kisi olsun yeter. Anneanne, babaanne, teyze vs. Digerleti gunduz gorsun gitsin. on gunlerce kalmak nedir?vay be herkes abartmışsın diyor :S
her şeye rağmen teşekkür ederim yorumlarınız için :)
vay be herkes abartmışsın diyor :S
her şeye rağmen teşekkür ederim yorumlarınız için :)
Yani esin incelik gostermemis, sen de biraz abartmissin. Da asil sorun bence su evin kalabaligi. Turk milletinin su bebek olunca eve dolusma meselesine sinir oluyorum. Bi birakin insanlar bir anlasin ne olduklarini, aile olduklarini. Bi biràkin bebek bir gorsun annem kim babam kim. Klisedir. Bebegrf buyukler bakar, anne bunàltilir, baba salondà uyur ve bebekle hic ilgisi yokmus gibi davranir. Gelen, giden.... Adi dà yardim ediyoruz. Bir kisi olsun yeter. Anneanne, babaanne, teyze vs. Digerleti gunduz gorsun gitsin. on gunlerce kalmak nedir?
senin esinde benim esim gibi iyi birsey soyluyormus gibi yapip alttAn alttan vuranlardan.
valla ayni kelimeler esin beni gicik etti. kendi esime yeterince gicik oluyorum bu huylqrindan onu hatirladim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?