Lohusayım kpederin yaptığına bakın 😭

EMY2108

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
27
15
88
32
Cuma günü acil sezaryen oldum kuzum daha 32haftalık doğdu yeni doğan yoğun bakımda daha yüzünü bile göremedim ilçede oturuyoruz doktor olmadığı içinde doğumu il merkezde yaptım.kayınpederim arayıp mama vermesinler süt verin sütün var mı süt sağın götürün sakın eve giymeyin çocuk oradayken bırakıp gelmeyin diyor ve her telefonda böyle ben mi çok alınganım ayıp değil mi bu kadarı da?benim bebeğimi benden iyi mi düşünecekler?ben istemez miyim sütüm olsun bol bol sağıp götüreyim kızıma can olsun?

Millet bir acayip oluyor bir kadın anne olunca. Birden herkes memelerin ve vücudun hakkında kendini söz hakkı sahibi olur. Kulak vermeyin. Insanlar biraz kafayı sıyıriyor gerçekten bebekler doğunca. Siz kendinize odaklanin ve bebeğinize. Cok gecmis olsun. Insallah çabuk toparlarsiniz.

Lousayken cok konuşan olur canim hassas donemdesin kim ne derse üzülürsün haklisin ama agzi olan konuşuyor iste sen canini sıkarsan sütun olmaz beslenmene dikkat et

Kaynana kılıklı kayınpeder vakası.. Eşin alacak telefonu sen ne saçmalıyorsun biz canımızın derdindeyiz diyecek. Ya bi erkeğin geliniyle süt muhabbeti yapması da bence normal değil. Sanane yani? Ben senin durumundayken kimseyle konuşmak istemiyordum telefonları açmıyordum tavsiye ederim. X uyuyor yorgun ağrısı var vs. Bık bık bık millete laf yetiştirecek meraklarını giderecek psikolojide değildim çocuğum yoğun bakımdayken

Bir yaşıma daha girdim desem tamam k.p çoçugu bırakmayın aç kalmasın diye düşünüyor da sizin sütünüze kadar tuhaf olmuş ayıp siz zaten sütü de çoçuguda düşünürsünüz illa belirtmek mi gerekiyor saygıdeger k.pcim olmamış gereksiz kayınanalık olmuş sanki sıkmayın canınızı belli ki ilerdeki zamanda da çok karışıcaklar boşverin Rabbim analı babalı büyütsün inşAllah

Telefona çıkmayınca eşimi arayıp Esra ne yapıyor filan diye aynılarını ona söylüyor bu sefer o da tek çocuk olunca biraz daha sabırlı davranmaya çalışıyor ama onunda canına yettiler 4günde en son bizden daha mı çok düşüneceksiniz bizim çoçuğumuzu dedik daha beni aramadılar dünden beri çok şükür ama eşime hala aynı baskı

Ay ne lüzumsuz adam, ailede kadın yok mu yahu? Ona mı kalmış bu işler. Bebiş erkek galiba.

Size ne diyeceksini. Kalp kırarım demeyin. Şu zamanda onlar sizi kırmaktan korkmuyorsan siz de korkmayın. Biz canımızın derdindeyiz, bana böyle sizi alakadar etmeyen şeylerle gelmeyin, kalbinizi kırmak istemiyorum diyin. Biraz geri dursun. Terbiyesizliğin lüzumu yok.
Ben lohusalıkta kayınpedere ağzının payını verdim hala küsüz ama en azından dırdırından kurtuldum, tavsiye ederm

Şuan zaten çok az bir damla ile ancak doyuyor o konuda için rahat olsun.. 5 ml bir şırınga 2 gün yetiyor ona.. zamanla artacak miktarı sen içini ferah tut bu konuda.. Orada kalacak yeriniz varsa aslında en doğrusu kalmanız çünkü süt götürme ihtiyaçlarını alıp götürme durumu var canım.. Üzme kendini benim bebeğim de 33. Haftada doğdu ama 1 hafta geri kalmıştı.. Sen içini ferah tut o hissediyor seni

Şu adamlar neden herşeye burunlarını sokaklar yaw anlamam benimde başımda öyle kp var. Dinleme tinla gitsin

Konusma bosver o donem herkes bı laf soyler hıc umruna alma bebısını dusun en kısa zamanda bebegınle evıne gıdersın umarım. Bende 31 haftalık dogum yapmıstım banada aynılarını dedıler once herkese bı laf verme cabasındaydım sonra kımse yorum yapmasın zaten aklım bebegımde delırtmeyın benı demıstım daha kımse yanımda konusmamıstı

Çok takılmayın onlar da canlarini düşünüyor ama dusuncesizlik etmisler. Siz muhattap olmayin.

Yavrunuza tez zamanda kavusursunuz insallah

Kuvezde en kırk gün oğlunu beklemiş bir anne olarak diyorum. Herkesin her söylediği batar. Anca bebiş büyüyünce ne kadar alingamisim dersin. Kp kötü niyetli değilse oda yok göstermek ister.

Bana geçecek bu günler üzülme derlerdi bende ağlardım. Oooo şimdi yerinde durmuyor sipa geçiyor gercekten.

gecmis olsun.. gozunuz aydin.. Allah hayirli evlat etsin. saglikla kucaginiza alir gule oynaya buyutursunuz canparenizi insallah..

cocuk egitiminin bakiminin her asamasinda karisacaklar gibi duruyor. kv kendi soylemiyor kp ye soyletiyor kuvvetle muhtemel. tamam baba deyip gecin. tekrar soylerse anlamistik baba soylemistin zaten deyip bir ton sertlesin. en guzeli sizin muhatap olmamaniz. esiniz konussun. ona soyluyorsa bile gelip bana aktarma diye uyarin.

Belki konuyla alakasız ama k.p deyince çocuk deyince aklıma Bn k.p iki aylık oğluma bu buyudu mu çok kötü bir insan olacak bize tekme tokat girisecek göreceksiniz demişti. Orda başlamıştı kavgalarim. Ah bu insanlar diyecek lafım yok sizin kp de karısı demyr mu sen karışma kadınlarin en hassas dönemi zaten çocuk yanında değil bari sen sus demyr mu

Aramıza hoşgeldin canım. Herkes her şeyi bebeğin annesinden çok bilir zaten. Bu daha başlangıç. Dedesi de neymiş, daha yedi kat yabancı burnunu sokacak. Kolay olmadığını biliyorum ama takmamaya çalış, bitmiyorlar çünkü. Bebeğinizle çabucak sağlıkla kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…