- 8 Ekim 2017
- 415
- 500
- 33
- 31
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Peki sonrasında naptınızKizlar yeni dogum yaptm ve esim cok anlayissiz bi insan 2aydir doguda asker dogum iznine geldi ve daha ben 3gunluk lohusayken zorladi beni yapma dedm dinlemedi ne dikis dinledi ne gunahini zaten problermz var bi de bunu yapti iyice psikolojim bozuldu artk ..
Kimseye bise anlatamadm nasi anlatm ki boyle bseyi bi de babami arayip karilik yapmiyo bana dems sikayet etmissonrasında naptınız peki bebeğinide alıp o evden gittin inş.
Kizlar yeni dogum yaptm ve esim cok anlayissiz bi insan 2aydir doguda asker dogum iznine geldi ve daha ben 3gunluk lohusayken zorladi beni yapma dedm dinlemedi ne dikis dinledi ne gunahini zaten problermz var bi de bunu yapti iyice psikolojim bozuldu artk ..
Kanama oldu malesef sisti biraz ama smdi iyi sukutInşaAllah dikişlerinize bir sey olmamıştır.. :// iltihap,açılma, kanama vs.. ? Ne biçim adamlar var ya Rabbim..
Eee babanız ne demiş?Kimseye bise anlatamadm nasi anlatm ki boyle bseyi bi de babami arayip karilik yapmiyo bana dems sikayet etmis
Evlilikten soğudum yemin ederim nasil biriyle evlisin ya migdem bulandiKimseye bise anlatamadm nasi anlatm ki boyle bseyi bi de babami arayip karilik yapmiyo bana dems sikayet etmis
kazayla oldu bi de 14 aylik oglumuz var cok zor durumdaym Allahtan meslegim var..problemleriniz varken neden bebek yaptınız ki?
o da duzelin diyip duruyo 2cocukla nabcn alttan al ilgi goster diyo, kimse demiyo ki bu kiz dogumdan ckti ona ilgi gosterilip baklmali ben bi bizimkilerde gordm boyle, herkese yalakalk yapip yanina cekti bi annem arkamda.Eee babanız ne demiş?
Cümleleriniz pek bir şey anlamadım da boşanmak istemiyorsunuz sanırım.o da duzelin diyip duruyo 2cocukla nabcn alttan al ilgi goster diyo, kimse demiyo ki bu kiz dogumdan ckti ona ilgi gosterilip baklmali ben bi bizimkilerde gordm boyle, herkese yalakalk yapip yanina cekti bi annem arkamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?