- 8 Ekim 2017
- 415
- 500
- 33
- 31
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Bosanmaya cesaret edemiyorm kimse arkamda diil 2cocukla kucuk yasta naparm bilmiyorm ama gittikce daha kotu biri oldu boyle giderse de ayrilktan baska bi yol kalmickCümleleriniz pek bir şey anlamadım da boşanmak istemiyorsunuz sanırım.
İnşallah düzelir.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.
Dalga mı geçiyosunuz ya, hem durumunuza evli mutlu çocuklu yazıyosunuz hem de 15 gün önce eşiniz size tecavüz etmiş psikolojiniz bozulmuş. Hem de hemşiresiniz. Ailenize bana kadınlık yapmıyor diyor babanız da kocanızdan beter, ilgi göster diyor. Yeni doğum yaptığınızın o da mı farkında değil. Lütfen insanların duygularıyla oynamayın.Kizlar yeni dogum yaptm ve esim cok anlayissiz bi insan 2aydir doguda asker dogum iznine geldi ve daha ben 3gunluk lohusayken zorladi beni yapma dedm dinlemedi ne dikis dinledi ne gunahini zaten problermz var bi de bunu yapti iyice psikolojim bozuldu artk ..
Canım her erkek bir değil ki benim erken doğum tehlikem var üç aydır eşim yaklaşmıyor banaErkeklerden iyice tiksiniyorum
yuh ayi ya kusura bakma da hemen dogaya birakmalisin bunu.Kimseye bise anlatamadm nasi anlatm ki boyle bseyi bi de babami arayip karilik yapmiyo bana dems sikayet etmis
Eşiniz size lohusa iken tecavüz ediyor ama siz dün akşam evli mutlu bebekli diye durum paylaşıyorsunuz. Neden fake konu açarak insanların duygularıyla oynuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?