Lohusayken esim tecavuz etti.

yemin ederm dogru yasadigm malesef inanilck gbi bi evliligimz yok cok kotu seyler yasatti suphelenmenz normal ama herkes Cektigini biliyo gercekten.

Cümleleriniz pek bir şey anlamadım da boşanmak istemiyorsunuz sanırım.
İnşallah düzelir.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.
Bosanmaya cesaret edemiyorm kimse arkamda diil 2cocukla kucuk yasta naparm bilmiyorm ama gittikce daha kotu biri oldu boyle giderse de ayrilktan baska bi yol kalmick

Dalga mı geçiyosunuz ya, hem durumunuza evli mutlu çocuklu yazıyosunuz hem de 15 gün önce eşiniz size tecavüz etmiş psikolojiniz bozulmuş. Hem de hemşiresiniz. Ailenize bana kadınlık yapmıyor diyor babanız da kocanızdan beter, ilgi göster diyor. Yeni doğum yaptığınızın o da mı farkında değil. Lütfen insanların duygularıyla oynamayın.

Geçmiş olsun çocukların psikolojisini düşündüm ben, şimdi hadi geçti diyelim affettiniz, devam etmemesi için bir yol bulmak gerekir ama nasıl, sonuçta çocuk küçük anlamıyor diye düşünüyorsunuz ama o sırada bağrışma falan olduysa çocuk hepsini duyuyor. İlerde de duyacak babasından ve bütün erkeklerden nefret edecek. Her zaman böyle miydi ilişkiniz? Yoksa askere gittikten sonra psikolojisi mi bozuldu? Askerlik pek çok insanı ciddi anlamda etkiliyor, babamın da ciddi şekilde psikolojisini bozmuş ve ikinci kardeşim babam izne geldiğinde olmuş olmalı aramızda 11 ay var ve annem çok sıkıntı çekti, ben böyle bir olaydan şüpheleniyorum, erkeklerin evlenmeden hadi onu geçtim çocuk sahibi olmadan askere gitmesi gerekiyor bu benim düşüncem.

Askerliğinin bitmesine ne kadar var daha? Dönünce tedavi olması gerekir ama hasta olan insan da hayatta ben hastayım demez, sağlam olanları delirtir. Boşanmayacaksanız korunmaya çalışın yeni doğum yaptıktan sonra da hamile kalan insanlar var, çok zor oluyor, bebeğin de annenin de sağlığı bozuluyor. Şiddet falan var mı, yoksa sadece bu sorun mu var? Şiddet varsa tecavüzden değil de şiddet sebebiyle uzaklaştırma kararı alırsınız, biraz kafanızı dinler ne yapacağınıza karar verirsiniz. Ama en çok desteğe ihtiyaç duyduğunuz zamanda çok üzücü. Askerde yemeklere şap atıldığını duymuştum belki yalandır ama böyle kendine hakim olamayan erkeklerin yemeklerine koyulabilir.

Paylaşımın samimi olduğuna inanmıyorum bizden istediğin yardımı da anlamış değilim çünkü şikayet etmek gibi bir hakkın var ancak tercihin bu olacağını da zannetmiyorum .

Ya dini boyutunu geçtim çünkü kimisi herşeyin günahına sevabina bakmıyor hayatta , ama tibben bile doktor ne diye çıkıyorken hastaneden 40 gün ilişki yaşamayın.. bu nasil birşey normal doğum mu yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…