Lohusayken esim tecavuz etti.

Suç duyurusunda bulun...

Günahın boynuna konu sahibi de babama bana karılık yapmıyor demişten sonra inanamadım konuna kusura bakma
Babanın verdiği tepkiye girmiyorum bile kimi babanın sadece adı baba oluyor çünkü ama eşindeki bu cesarete hayran kaldım kayınpederine bunu nasıl diyebilmiş çok inanamadım

Polise neden gitmedin?
Neden şikayet etmedin?
Niye bu kadar değersiz gördün kendini?
Bu mahluka nasıl dayandın?
Neden bir dunya korunma yontemi varken bir tanesini bari uygulayamadın? Kac yaşındasın?

Neden? Niye? Niçin?
Gibi binlerce soru daha sorabilirim.

Lütfen lütfen lütfen ben onu seviyorum ya da evlatlarım için susuyorum deme kendimi camdan aşağı atacağım yoksa

Çok yaşayın

Eşiniz size lohusa iken tecavüz ediyor ama siz dün akşam evli mutlu bebekli diye durum paylaşıyorsunuz. Neden fake konu açarak insanların duygularıyla oynuyorsunuz
Fake diil inanim veya inanmayn durumuma oyle yazdm cunki disardan goren herkes benm ozelimi bilmek zorunda diil. Fake bi konu accak olsam boyle bi igrencligi secmezdm emin olun .

Sidder de var hamile oldugumu ogrendigmden beri..

Fake diil inanim veya inanmayn durumuma oyle yazdm cunki disardan goren herkes benm ozelimi bilmek zorunda diil. Fake bi konu accak olsam boyle bi igrencligi secmezdm emin olun .
Eeeee şimdi yüzlerce kadın biliyor özelini ne farketti
Ben anlamadım seni konu sahibi
Umarım gerçek değildir yazdıkların gerçi

Burada konu açtın özelini herkes biliyor şu an.Ben açıklamanı anlayamadım.Üzgünüm ama ben de fake konu diye düşünüyorum.Bu konuyu açmadan beş dakika önce gülücüklerle yaptığın yorumun var başka konuda.Bilemedim.Belki de fake olmasını istediğim için böyle düşünüyorumdur.

Paylaşımın samimi olduğuna inanmıyorum bizden istediğin yardımı da anlamış değilim çünkü şikayet etmek gibi bir hakkın var ancak tercihin bu olacağını da zannetmiyorum .
Kimseye anlatamadgm icin burda paylasmak istedm en azndan sizin dusuncelernzi alaym diye kolay bise diil yasadigm oyle gifip sikayet etmk de kolay olmuo psikolojik olarak

kimseyi inandirmak zorunda diilm ama Allah kimsenin basina vermesin yasamadan anlayamazsnz..

Babası kızını okutacak kadar anlayışlı ileri görüşlü biri ama kocasına köle olmayı emrediyor. Bir de uzerine damadı ile kızının cinsel sorunları hakkında konuşuyor. Kız hemşire korunma yöntemlerini yalamış yutmuş olması gereken yerde kazara hamile kalıyor, lohusa iken tecavüze uğruyor bir de üzerine siddet görüyor. Bu üçlü saçma koalisyonu biri bana anlatsın.

bu yaptigi ilk diil daha once de demisti boyle bana karilik yapmiyo diye anca cocuk doguruyo diyo sanki kendi kendime oluyo gibi

Kimseye anlatamadgm icin burda paylasmak istedm en azndan sizin dusuncelernzi alaym diye kolay bise diil yasadigm oyle gifip sikayet etmk de kolay olmuo psikolojik olarak
Tecavüze uğramaktan ve dayak yemekten hatta ve hatta çocuğunuzun babasız büyümesinden daha kolay şikayet etmek ama siz psikolojim bozuk deyip cekiliyorsunuz kenara, olacak iş mi ?

Hemşire isen korunma yöntemlerini biliyorsundur. Spiral taktırmak zor bişi değil. 14 aylık bebeğin varken korunurdun mis gibi. Şimdi 1 ay sonra yeni konu açma yine hamileymişim diye, korun
Esim korunuyodu adet olmadan spirali takmiyolar onun disinda da emzirdigim icin yasakti bana diger yontemler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…