- 30 Kasım 2010
- 9.731
- 19.661
- 448
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Kizlar yeni dogum yaptm ve esim cok anlayissiz bi insan 2aydir doguda asker dogum iznine geldi ve daha ben 3gunluk lohusayken zorladi beni yapma dedm dinlemedi ne dikis dinledi ne gunahini zaten problermz var bi de bunu yapti iyice psikolojim bozuldu artk ..
Çok yaşayınPolise neden gitmedin?
Neden şikayet etmedin?
Niye bu kadar değersiz gördün kendini?
Bu mahluka nasıl dayandın?
Neden bir dunya korunma yontemi varken bir tanesini bari uygulayamadın? Kac yaşındasın?
Neden? Niye? Niçin?
Gibi binlerce soru daha sorabilirim.
Lütfen lütfen lütfen ben onu seviyorum ya da evlatlarım için susuyorum deme kendimi camdan aşağı atacağım yoksa
Fake diil inanim veya inanmayn durumuma oyle yazdm cunki disardan goren herkes benm ozelimi bilmek zorunda diil. Fake bi konu accak olsam boyle bi igrencligi secmezdm emin olun .Eşiniz size lohusa iken tecavüz ediyor ama siz dün akşam evli mutlu bebekli diye durum paylaşıyorsunuz. Neden fake konu açarak insanların duygularıyla oynuyorsunuz
Sidder de var hamile oldugumu ogrendigmden beri..Askerliğinin bitmesine ne kadar var daha? Dönünce tedavi olması gerekir ama hasta olan insan da hayatta ben hastayım demez, sağlam olanları delirtir. Boşanmayacaksanız korunmaya çalışın yeni doğum yaptıktan sonra da hamile kalan insanlar var, çok zor oluyor, bebeğin de annenin de sağlığı bozuluyor. Şiddet falan var mı, yoksa sadece bu sorun mu var? Şiddet varsa tecavüzden değil de şiddet sebebiyle uzaklaştırma kararı alırsınız, biraz kafanızı dinler ne yapacağınıza karar verirsiniz. Ama en çok desteğe ihtiyaç duyduğunuz zamanda çok üzücü. Askerde yemeklere şap atıldığını duymuştum belki yalandır ama böyle kendine hakim olamayan erkeklerin yemeklerine koyulabilir.
Eeeee şimdi yüzlerce kadın biliyor özelini ne farkettiFake diil inanim veya inanmayn durumuma oyle yazdm cunki disardan goren herkes benm ozelimi bilmek zorunda diil. Fake bi konu accak olsam boyle bi igrencligi secmezdm emin olun .
Eee mesleğiniz de var? Boşanmak icin ve esinizi tecavüz ettigi icin şikayet etmek icin ne bekliyorsunuz?Sidder de var hamile oldugumu ogrendigmden beri..
Kimseye anlatamadgm icin burda paylasmak istedm en azndan sizin dusuncelernzi alaym diye kolay bise diil yasadigm oyle gifip sikayet etmk de kolay olmuo psikolojik olarakPaylaşımın samimi olduğuna inanmıyorum bizden istediğin yardımı da anlamış değilim çünkü şikayet etmek gibi bir hakkın var ancak tercihin bu olacağını da zannetmiyorum .
kimseyi inandirmak zorunda diilm ama Allah kimsenin basina vermesin yasamadan anlayamazsnz..Burada konu açtın özelini herkes biliyor şu an.Ben açıklamanı anlayamadım.Üzgünüm ama ben de fake konu diye düşünüyorum.Bu konuyu açmadan beş dakika önce gülücüklerle yaptığın yorumun var başka konuda.Bilemedim.Belki de fake olmasını istediğim için böyle düşünüyorumdur.
bu yaptigi ilk diil daha once de demisti boyle bana karilik yapmiyo diye anca cocuk doguruyo diyo sanki kendi kendime oluyo gibiGünahın boynuna konu sahibi de babama bana karılık yapmıyor demişten sonra inanamadım konuna kusura bakma
Babanın verdiği tepkiye girmiyorum bile kimi babanın sadece adı baba oluyor çünkü ama eşindeki bu cesarete hayran kaldım kayınpederine bunu nasıl diyebilmiş çok inanamadım
Tecavüze uğramaktan ve dayak yemekten hatta ve hatta çocuğunuzun babasız büyümesinden daha kolay şikayet etmek ama siz psikolojim bozuk deyip cekiliyorsunuz kenara, olacak iş mi ?Kimseye anlatamadgm icin burda paylasmak istedm en azndan sizin dusuncelernzi alaym diye kolay bise diil yasadigm oyle gifip sikayet etmk de kolay olmuo psikolojik olarak
Esim korunuyodu adet olmadan spirali takmiyolar onun disinda da emzirdigim icin yasakti bana diger yontemlerHemşire isen korunma yöntemlerini biliyorsundur. Spiral taktırmak zor bişi değil. 14 aylık bebeğin varken korunurdun mis gibi. Şimdi 1 ay sonra yeni konu açma yine hamileymişim diye, korun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?