- Konu Sahibi nicksiz123
Kendilerinin birgün yatalak hasta, muhtaç olacakları akıllarına gelmiyor. Elden ayaktan düşünce böyleleri kızları bakmıyor gelinlere kalıyorlar. Allah bildiği gibi yapsın kv.ni vicdansız. Çıkmayın odanızdan aç kalsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizmi soracaktiniz birsey yermisin icermisin diye. Oldu olacak sacina bir kurdela takinda kendi yataginiza yatirin..13 gün önce normal doğum yaptım, kayınvalidem doğumumdan iki gün önce geldi kizin da kalıyordu. Neyse,dogumdan sonra bize geldi..hersey normaldi..hastaneden eve gelince bir kaç şey yaptı daha fazlasını gorumcem yaptı yemek getirdi etti vesaire sağolsun kiz 2 gun boyunca yemek yapti.sonra kayınvalidem istersen bir kaç gün annenler gelsin ben burdayım diye gelmiyorlar herhalde ben kızıma giderim dedi.ona sebep bende anneme söyledim ertesi gün geldiler.bir kaç Günde kaldilar.3.gün kayınvalide eşimi aramış işte ben burda kaldım sizin için geldim kızımın misafirleri varda ben napicam burda falan diye. ben o gece annemleri gönderdim. Kendisi geldi,benimle konuşmuyor suratı resmen sirke satıyor bir kaç muhabbet edeyim dedim yok suratsiz suratsiz zorla cevap veriyor.hiç bir şey de yapmıyor ne bir çorba ne bi yemek masaya bile yardim etmiyor ..daha 7 gün ancak olmuş doğum yapalı,kalkiyorum kahvaltı hazırlıyorum akşam yemek yapıyorum ama gün içerisinde hala benimle konuşmuyor. Sanki birsey olmuş gibi.bir de kalkıp kızıyla gezmeye falan gidiyorlar.dün oğlumu banyo yaptırdık saat 3 gibi,bende onunla beraber uyumak için odaya geçtim..ki dikislerim falan felaket sizliyor hani zor geziyorum ayakta..baya bi uyumusuz artik günlerin yorgunluğu. Akşam 7 falandi yemek için mutfağa girdim.yedik ettik.sabahta esim evdeydi mutfakta kahvaltı yaparken esime bişeler diyor içerde. Ben salı günü gideyim falan esim de neden dedi.işte hiç odadan çıkmıyor bir çay içer misin anne kahve istermisin diye sormuyor etmiyor ben anlamiyorum neden böyle diyor.ama deliriyorum içerde gidip bisey demedim.normal de surat yapan bir insan degilim ama çocuğun stresi kendi dikislerim haliyle halsizim yorgunum konuşmaya etmeye mecalim yok esimle bile zor konuşuyorum.ondan hizmette beklemiyorum ama madem yapmayacak ne diye burada duruyor boşuna herkesi geriyor.Siz söyleyin ben mi naza çekiyorum kendimi bende mi sıkıntı var.sutüm kesilecek artık sikintidan
Maalesef benimde böyle bir sıkıntım var doğuma az kaldı hem kaynanam hem kayınpederini gelicek ev küçücük ve kaynanam anlayışsız çünkü ben 24 haftalık hamileyken de kocasıyla geldi 1 ay kaldı canım çıktı iş güç yemek misafirler anlatamam kocam bulaşık dururlardı bana o derece ama kaynanam poposunu oynatmadi bide demez mı yok oran buram ağrıyor oysa sapasağlam doktor bile git iyisin diyor şimdi gene gelecek o halimle nasıl ne yapicam bilmiyorum hemende küser hiç kendinden taviz vermez ve eşim doğulu onlarlda kayınpeder yanında yemek yemek konuşmak falan yasak bana sadece dert olucak eminim ama ne yapicam bilmiyorum korkuyorum13 gün önce normal doğum yaptım, kayınvalidem doğumumdan iki gün önce geldi kizin da kalıyordu. Neyse,dogumdan sonra bize geldi..hersey normaldi..hastaneden eve gelince bir kaç şey yaptı daha fazlasını gorumcem yaptı yemek getirdi etti vesaire sağolsun kiz 2 gun boyunca yemek yapti.sonra kayınvalidem istersen bir kaç gün annenler gelsin ben burdayım diye gelmiyorlar herhalde ben kızıma giderim dedi.ona sebep bende anneme söyledim ertesi gün geldiler.bir kaç Günde kaldilar.3.gün kayınvalide eşimi aramış işte ben burda kaldım sizin için geldim kızımın misafirleri varda ben napicam burda falan diye. ben o gece annemleri gönderdim. Kendisi geldi,benimle konuşmuyor suratı resmen sirke satıyor bir kaç muhabbet edeyim dedim yok suratsiz suratsiz zorla cevap veriyor.hiç bir şey de yapmıyor ne bir çorba ne bi yemek masaya bile yardim etmiyor ..daha 7 gün ancak olmuş doğum yapalı,kalkiyorum kahvaltı hazırlıyorum akşam yemek yapıyorum ama gün içerisinde hala benimle konuşmuyor. Sanki birsey olmuş gibi.bir de kalkıp kızıyla gezmeye falan gidiyorlar.dün oğlumu banyo yaptırdık saat 3 gibi,bende onunla beraber uyumak için odaya geçtim..ki dikislerim falan felaket sizliyor hani zor geziyorum ayakta..baya bi uyumusuz artik günlerin yorgunluğu. Akşam 7 falandi yemek için mutfağa girdim.yedik ettik.sabahta esim evdeydi mutfakta kahvaltı yaparken esime bişeler diyor içerde. Ben salı günü gideyim falan esim de neden dedi.işte hiç odadan çıkmıyor bir çay içer misin anne kahve istermisin diye sormuyor etmiyor ben anlamiyorum neden böyle diyor.ama deliriyorum içerde gidip bisey demedim.normal de surat yapan bir insan degilim ama çocuğun stresi kendi dikislerim haliyle halsizim yorgunum konuşmaya etmeye mecalim yok esimle bile zor konuşuyorum.ondan hizmette beklemiyorum ama madem yapmayacak ne diye burada duruyor boşuna herkesi geriyor.Siz söyleyin ben mi naza çekiyorum kendimi bende mi sıkıntı var.sutüm kesilecek artık sikintidan
Annenizle kayinvalideniz kusmu niye biri varken digeri gelmiyor.Ayrica siz niye sknti ediyorsunuz ki kimseye hizmet edemezsiniz yeni dogum yapmissiniz zaten gelen de yardim etmeye geliyorsa ne diye hizmet bekliyor bence sorana boyle soyleyin benim hizmete ihtiyacim var hizmet etmeye degil diyin.Caninizi da skmayin sutum kesilicek demissiniz cok uzuldum lutfen bebeginizi dusunun gerisini tinlamayin13 gün önce normal doğum yaptım, kayınvalidem doğumumdan iki gün önce geldi kizin da kalıyordu. Neyse,dogumdan sonra bize geldi..hersey normaldi..hastaneden eve gelince bir kaç şey yaptı daha fazlasını gorumcem yaptı yemek getirdi etti vesaire sağolsun kiz 2 gun boyunca yemek yapti.sonra kayınvalidem istersen bir kaç gün annenler gelsin ben burdayım diye gelmiyorlar herhalde ben kızıma giderim dedi.ona sebep bende anneme söyledim ertesi gün geldiler.bir kaç Günde kaldilar.3.gün kayınvalide eşimi aramış işte ben burda kaldım sizin için geldim kızımın misafirleri varda ben napicam burda falan diye. ben o gece annemleri gönderdim. Kendisi geldi,benimle konuşmuyor suratı resmen sirke satıyor bir kaç muhabbet edeyim dedim yok suratsiz suratsiz zorla cevap veriyor.hiç bir şey de yapmıyor ne bir çorba ne bi yemek masaya bile yardim etmiyor ..daha 7 gün ancak olmuş doğum yapalı,kalkiyorum kahvaltı hazırlıyorum akşam yemek yapıyorum ama gün içerisinde hala benimle konuşmuyor. Sanki birsey olmuş gibi.bir de kalkıp kızıyla gezmeye falan gidiyorlar.dün oğlumu banyo yaptırdık saat 3 gibi,bende onunla beraber uyumak için odaya geçtim..ki dikislerim falan felaket sizliyor hani zor geziyorum ayakta..baya bi uyumusuz artik günlerin yorgunluğu. Akşam 7 falandi yemek için mutfağa girdim.yedik ettik.sabahta esim evdeydi mutfakta kahvaltı yaparken esime bişeler diyor içerde. Ben salı günü gideyim falan esim de neden dedi.işte hiç odadan çıkmıyor bir çay içer misin anne kahve istermisin diye sormuyor etmiyor ben anlamiyorum neden böyle diyor.ama deliriyorum içerde gidip bisey demedim.normal de surat yapan bir insan degilim ama çocuğun stresi kendi dikislerim haliyle halsizim yorgunum konuşmaya etmeye mecalim yok esimle bile zor konuşuyorum.ondan hizmette beklemiyorum ama madem yapmayacak ne diye burada duruyor boşuna herkesi geriyor.Siz söyleyin ben mi naza çekiyorum kendimi bende mi sıkıntı var.sutüm kesilecek artık sikintidan
Ayy,yasaksa otursun evinde,ne işi var o zaman gezmelerde.Hem misafir edeceğim,ağırlayacağım,hem de 4 duvar arasında hücre cezası,oldu kayınbabacığım,pardon,başgardiyanMaalesef benimde böyle bir sıkıntım var doğuma az kaldı hem kaynanam hem kayınpederini gelicek ev küçücük ve kaynanam anlayışsız çünkü ben 24 haftalık hamileyken de kocasıyla geldi 1 ay kaldı canım çıktı iş güç yemek misafirler anlatamam kocam bulaşık dururlardı bana o derece ama kaynanam poposunu oynatmadi bide demez mı yok oran buram ağrıyor oysa sapasağlam doktor bile git iyisin diyor şimdi gene gelecek o halimle nasıl ne yapicam bilmiyorum hemende küser hiç kendinden taviz vermez ve eşim doğulu onlarlda kayınpeder yanında yemek yemek konuşmak falan yasak bana sadece dert olucak eminim ama ne yapicam bilmiyorum korkuyorum![]()
+1Nolur kaynanalar lohusalarin yanina yaklasmasin!
Valla arkadaşım benden sana tavsiye gerekirse yalnız ol ama sakın bu hataya düşme. Ben düştüm şimdi de gönderemiyorum..İnan ki kendin daha rahat bakarsın yatar uyursun bu zor süreçte bide surat cekip hizmet etmek çok çok zorMaalesef benimde böyle bir sıkıntım var doğuma az kaldı hem kaynanam hem kayınpederini gelicek ev küçücük ve kaynanam anlayışsız çünkü ben 24 haftalık hamileyken de kocasıyla geldi 1 ay kaldı canım çıktı iş güç yemek misafirler anlatamam kocam bulaşık dururlardı bana o derece ama kaynanam poposunu oynatmadi bide demez mı yok oran buram ağrıyor oysa sapasağlam doktor bile git iyisin diyor şimdi gene gelecek o halimle nasıl ne yapicam bilmiyorum hemende küser hiç kendinden taviz vermez ve eşim doğulu onlarlda kayınpeder yanında yemek yemek konuşmak falan yasak bana sadece dert olucak eminim ama ne yapicam bilmiyorum korkuyorum![]()
Annemle kayınvalidem konuşuyor da annem pek hazetmiyor kendisinden.bir de evim küçük bir oturma odam var tek kişilik yer var yatacak mecbur birinin gitmesi gerekiyor yani..Annenizle kayinvalideniz kusmu niye biri varken digeri gelmiyor.Ayrica siz niye sknti ediyorsunuz ki kimseye hizmet edemezsiniz yeni dogum yapmissiniz zaten gelen de yardim etmeye geliyorsa ne diye hizmet bekliyor bence sorana boyle soyleyin benim hizmete ihtiyacim var hizmet etmeye degil diyin.Caninizi da skmayin sutum kesilicek demissiniz cok uzuldum lutfen bebeginizi dusunun gerisini tinlamayin
Valla arkadaşım benden sana tavsiye gerekirse yalnız ol ama sakın bu hataya düşme. Ben düştüm şimdi de gönderemiyorum..İnan ki kendin daha rahat bakarsın yatar uyursun bu zor süreçte bide surat cekip hizmet etmek çok çok zor[/QUOTE eşime nasıl diycem bu sefer oda bana yükleniyor sen annemle gecinemiyorsun diğer gelinler annemle kaldı sen kalmadin diğer gelinlerde zar zor kurtuldu gene kavgaları bitmedi ben bı duruma düşmek istemiyorum ama kesin dusucem kaçış yok yaa bide o kadar cimriki kaynanam yani kadın isteğe bağlı sezeryan olucam para gidicek diye aklı gidiyor o kadarda cimri bı yumurtanın bile lafını yapar çok yediniz der ben nappiyim
Anladim her neyse sen yine de bosver hepsini kendine bak evladina bak sakin kimseye de hizmet edicem diye kendini yorma kayinvalideni de takma esin de annesini hakli goruyorsa bana hizmet etmiyor istemiyor falan gibi duygu somuruleri yapiyorsa aa hic farkinda degilim falan de anlamazdan gel bi an once de gitsin zaten asil nazi o yapiyorAnnemle kayınvalidem konuşuyor da annem pek hazetmiyor kendisinden.bir de evim küçük bir oturma odam var tek kişilik yer var yatacak mecbur birinin gitmesi gerekiyor yani..
Bak bu iyi fikirmis biz yapamadık hamilelere bu öyküler de ders olsun artık :)Başlıkta meymenet yok :)
Yan yana gelmemesi gereken iki kelime lohusa ve kayınvalide. Mümkünse doğumlarda kendi analarınızı çağırın önceden lohusanın evini "kız tarafının bölgesi" olarak işaretlesinler, kaynanalar o kokudan korkup yanaşmazlar :))
+1
Lohusaların evinin kapısına kayınvalide yazıp üzerine çarpı koymayı öneriyorum.