Gayet mantikli cok tesekkur ederim yavas yavas bnde açıldı m laf sokma samda kndimi savunuyorum ama bu taktigi denicem. Evt doğru tahmin mesafe koysamda arayı açamıyorumfazla görüşmekten sıkılmışsınız siz.
mesafe koysanız da çok arayı açamazsınız, açmayın da zaten. insana insan gerek. aslında yaptıkları fesatlık değil de çocukluk.
hepimiz böyle samimi arkadaşlarımızın yanında bir şımarır, bir çocuklaşırız. hatta aynen anlattığınız gibi birini seçer ona takılır dururuz ama sizin grupta bu takılınan kişi hep siz oluyorsunuz sanırım, e bir de hamilesiniz o da sizi daha alıngan yapıyor.
bu annelik artistlikleri de sadece onlara has değil. öyle çok var ki böyleleri. "anne olunca görürüm seni, ohooo daha o günlerini de görücez, 2 yaşını gör sen, diş çıkarmasını gör sen..." bitmez yani.
bence madem bu kadar samimisiniz arada siz de sokun laf. misal çocuğunu dövüp te "anne olunca görücen" diyen komşunuza. "ayy yeter valla gına geldi, anne olunca da sizden yardım isterim de valla korkuttunuz beni demeyin öyle" filan deyin sakinlikle, güler yüzle. bir iki böyle uyarınca durur onlar da.
zaten az zaman kalmış, can yoldaşı olmuşunuz birbirinize. bozmayın ortamı bence.
bende lojmanda oturuyorum ve nefret ediyorum ortamından. mesafeli davran bence yada yüzlerine vur. aranızda çok yaş farkı yok çünkü. eşleri onlara ilgi göstermiyorsa kıskanıyorda olabilirler.
Bayanlar genelde böylesizde üçünüz toplanmayın canım , kadınlara bi arkadaş yetiyor ama 2 arkadaş olunca b.ku çkıyor, benimde başıma geldi , şimdi 3müzden biri gitti , şimdi diğeri pek bi iyi pek bi mülayim
Kiskanclik cekememe baska hicbisey degill sen mutlu olmana bak
E bi ucunuz varmissiniz ortamda.. Baska kimle ugrasicaklarEsimde bole diyor. Bole olsa bnden uzak durmazlarmi bnde bunu anlamadım
Bu kartopu kardan adam olayinda canim cok sıkıldı bnde patladim kar herkes için yagdi sizde cikip oynauin dedim biz cok güzel eglendik dedim susuyolar hemen bos laf ediyolar yani arkası yok
bir kere köpek beslemenin neyi günah Allah aşkına. Ben böyle diyen insandan korkarım. O da Allah'ın yarattığı bir can değil mi? Üstelik ne bulursa yer, nereyi bulursa oraya sığınır... Köpeğe/hayvana karşı merhameti olmayan insanın, insana karşı da yoktur vicdanı. Sadece bu bile yeterli benim onlar hakkındaki düşüncem için.Merhaba hanımlar . Esimin meslegi dolayısıyla Güneydoğu da sehir merkezine uzsk bi lojmanda oturuyoruz. Üç aileyiz burada. Yediğimiz içtiğimiz ayri gitmez ana baba nin yokluğunu birbirimize hissettirmemeye çalışıyoruz iki senedir beraberiz. Evler mustakil catkapi gideriz ev temiz mis pis mis konusulmaz . E hersey cok güzel diyorsunuz benim sorunum şu iki kisiyken sorun yok ama ucumuz bir araya gelince bi yarış basliyo laf sokmaların haddi hesabi yok kafama takmadim ilk baslarda sonra lari hata bende mi acaba dedim ama artk hersey büyüdü gözümde. Bizim henüz cocugumuz yok allah izin verirse mayista oglum u kucagima alic am komsularimin birer kızı var haliyle biz onlardan daha özgür uz esim istirahatli olduğu gun ogle sonuna kadar uyuruz geceleri dışarı çıkarız evin önünde nargile vs. Tv ye bagli değiliz ya çizgi film ya müzik açıktır. Genelde aksamlari netten film açarız. Komşular imiz da tam tersi yas farki çok yok bn 21 esim 24 onlardada bayan 24 esler 26 27 . Bize cocuk gözüyle bakıyorlar her yaptigimiz a bir eleştiri misal vereyim artk geçenlerde bi köpek yavrulamis bi tanesi haric hep yavrular ölmüş bizde yazık o da ölmesin diye eve aldik gulmeler bi laflar kopek besleme k gunah vs bizdd biliyoruz ama eleştiriye açık değiliz ki. Ama isin ilginc yani mesela x yada y komsumla tek basima yken kopek sevmli.ama ucumuz bir arada yken kopek pis. Gecen haftasonu esimle kartopu oynadik x komsum camdan gordu hasta olma dedi y komsum keske duysaydim bndd cikardim dedi ama aksam beraberdik güldüler bide heryer i kar olmus karlara yatmislar kardan adam yapmislar bilmem ne diye. Bugün aksam da cocukllara dayaktan konu acildi sende anne olunca gorucez dediler bunu belki yirmi otuz kez soylemislerdir biktim artk bu laftan çocuğun olunca nasol olcan acaba seni de gorcez yat sen yat az kaldi filan sıkıldı m artk ikili oyunlar dan yaris lardan sizce nasil davranmaliyim soguyorum bole olunca ama burasi ole bi ortam ki her gun beraberiz nerdeyse. Vede bn mi abartıyorm
bir kere köpek beslemenin neyi günah Allah aşkına. Ben böyle diyen insandan korkarım. O da Allah'ın yarattığı bir can değil mi? Üstelik ne bulursa yer, nereyi bulursa oraya sığınır... Köpeğe/hayvana karşı merhameti olmayan insanın, insana karşı da yoktur vicdanı. Sadece bu bile yeterli benim onlar hakkındaki düşüncem için.
Sen de ortam bozulmasın dersen he de geç ama altında kalma. ORadan çıkınca da her şeyi orada bırak. Zaten çocuk olunca fazla zamanın kalmayacak dışarısı için.
Elin iyisi olur ama insan biraz nankör ve bencildir. Bu yapısında vardır.Evet bu da bana ders olur umarım elin iyisi olmaz der hep annem.
Tesekkur ederiz :)Sizi kiskaniyolar belliki. Masallah rabbim huzurunuzu bozmasin. Kopegi evinize alip bakmakla bence cok buyuk sevap islediniz. Rabbim tez zamanda bebisini sag salim kucagina almayi nasip etsin.
6 ay kaldi. Sole bi sohbet gecti akşam nasil başladi hatirlamiyorum esim dediki biz dort ay daha rahatiz bayan larda dedi bizim eeziy et biticek sizinki başlıca k ohh filan esimde sürdürdü nereye bitiyor yenge bunun okulu var aski var ikincisi var annelik babalik omur boyu dedi verecek cevap bulamadılar esim intikam almis oldu gerçek ten bu ortamlar cok farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?