lojmanda komsuluk

Gayet mantikli cok tesekkur ederim yavas yavas bnde açıldı m laf sokma samda kndimi savunuyorum ama bu taktigi denicem. Evt doğru tahmin mesafe koysamda arayı açamıyorum

bende lojmanda oturuyorum ve nefret ediyorum ortamından. mesafeli davran bence yada yüzlerine vur. aranızda çok yaş farkı yok çünkü. eşleri onlara ilgi göstermiyorsa kıskanıyorda olabilirler.

Bu kartopu kardan adam olayinda canim cok sıkıldı bnde patladim kar herkes için yagdi sizde cikip oynauin dedim biz cok güzel eglendik dedim susuyolar hemen bos laf ediyolar yani arkası yok

Ben ne kadar mesafe koysam da alismislar bi kere bnm gülüp gecmeme ama kırgınlıgimi nasıl anlaticam bilmiyorum . Bizi çocukları cok sever kac kes basima geldi burdan tayin olsn bi komşumuz vardi düşük yapmıştı hastanede yatılı kalacak ti kızı ni bize birakti. X komşum gecenlerde dr a gtti kizini bana birakti tum gun digeri daha 6 aylikti bebeği hali yıkanıuor dedi bana birakti. Ama is laf sokmaya gelince biz tecrübesiziz bnde bunu anlamıyorum

Acaba cok fedakarlik yapıp kndimi aptal yerine mi koydurdum. Kafam allak bullak cok üzülüyorum

Nasil fark ettrmeliyim bişeyler i. Dun gunduz oğlusuma kuran okudum kıpır kipir hic durmadı akşam da bunu anlattı m kizlara inşallah hafız olur dedim tik yok nolcak inşallah deseniz

Aman ya corap sokugu gbi geliyo hersey basit gbi görünebilir ama bu ortamda olmamasi gereken şeyler . Buyuk bi lojman olsa amenna kusluk ler olur konuşulmaz ama uc kisilik ya Düşünsenize biri izne gidiyir iki kisi kalıyoruz fesatligin lüzumu ne

Bayanlar genelde böyle sizde üçünüz toplanmayın canım , kadınlara bi arkadaş yetiyor ama 2 arkadaş olunca b.ku çkıyor, benimde başıma geldi , şimdi 3müzden biri gitti , şimdi diğeri pek bi iyi pek bi mülayim

Evet aynennn illa bi seyler oluyor

Bu kartopu kardan adam olayinda canim cok sıkıldı bnde patladim kar herkes için yagdi sizde cikip oynauin dedim biz cok güzel eglendik dedim susuyolar hemen bos laf ediyolar yani arkası yok

sende ohhh valla ne güzel oynadım yine oynarım de kıskandır hakediyor böyleleri. hiççç alttan alma valla çatlasınlar sonra kocalarının başının etini yesinler bizde böyle olalım sen niye böyle değilsin diye :dD:

bir kere köpek beslemenin neyi günah Allah aşkına. Ben böyle diyen insandan korkarım. O da Allah'ın yarattığı bir can değil mi? Üstelik ne bulursa yer, nereyi bulursa oraya sığınır... Köpeğe/hayvana karşı merhameti olmayan insanın, insana karşı da yoktur vicdanı. Sadece bu bile yeterli benim onlar hakkındaki düşüncem için.
Sen de ortam bozulmasın dersen he de geç ama altında kalma. ORadan çıkınca da her şeyi orada bırak. Zaten çocuk olunca fazla zamanın kalmayacak dışarısı için.

Evet bu da bana ders olur umarım elin iyisi olmaz der hep annem.

Evet bu da bana ders olur umarım elin iyisi olmaz der hep annem.
Elin iyisi olur ama insan biraz nankör ve bencildir. Bu yapısında vardır.
Can ciğer kuzu sarması olan insnaların bile kötü olup sonra sırlarını başkalarına dağıttığını biliriz.
O yüzden çok yakın bile olsan kendi özelin olması lazım.

Sizi kiskaniyolar belliki. Masallah rabbim huzurunuzu bozmasin. Kopegi evinize alip bakmakla bence cok buyuk sevap islediniz. Rabbim tez zamanda bebisini sag salim kucagina almayi nasip etsin.

Malesef her lojman icin gecerliymis bunlar.. lojmanda oturmadan once inanmazdim pek ama oturduktan sonra dedikodunun yarışın laf tasimanin laf getirmenin vs. Haddi hesabi yok. Eden ne zaman ciktim ne zaman girdim onu bile takip ediyolar daha neler nelerrr dee neysee

bunlar gayet normal konuşmalar bence ben ortada eşinizin intikam aldıgı durumu göremiyorum arkadaş ortamlarında hep böyle geyikler döner ne kadar abartıyosunuz artis anneler falan neler yazılmış insan insana söyler sende görürsün dişi çıkar vs ne takıntılı tipler var ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…