lojmanda komsuluk

lojmanda oturmanın kötü tarafları vardır elbette ama bu kadar muhattap olmayı bende sevmiyorum. Muhetemelen eşiniz benim eşimle aynı meslektendir. Lojmanda oturmuyorum ama kafama yatmayan insanla görüşmem. Lojmanda oturmuş olsam bile evime her an kimseyi alamam belki dağınıktır belki keyfim yoktur yani bu durumun sıcakkanlılıkla alakası yok. Yani bu derece samimiyet sizi üzer . Eşimin arkadaşlarının eşleri oluyo görüşmek istiyolar ama gerçekten o kişinin samimiyetine inanmadıysam sık sık görüşemem. Sık görüşsem bile mutlaka haberlidir gidip gelmelerimiz. Siz de trtışmadan mesafenizi koyun. birbirinize muhtaç olmanız başkalarının size laf sokmasını gerektirmez böle şeyler için keyfinizi bozmayın doğacak çocuğunuza odaklanın bide eşiniz mutluysa gerisi boş :)

Anlatamiyorum arkadas ortamı degil iste bu

Biz burda yeri geliyo kardes gibi oluyoruz böle sacmasapan laf sokmalarin ne geregi var bn buna üzülüyorum arkadaş ortamın da elbet olur ama arkadaş liktan öte bi durum var ortada

Bn ilk defa lojman da oturuyorum kucukleri boyleyse hanfendi lerin oldugu bi lojman düşünemiyorum

Bn ilk defa lojman da oturuyorum kucukleri boyleyse hanfendi lerin oldugu bi lojman düşünemiyorum
Biraz da küçük olmasından kaynaklı bi durum aslında. Sizde kendinize göre haklısınız sıkılmışsınız. Hanfendilerin olduğu lojman daha mesafelidir emin olun. Ama üzülmeyin az kalmış bide mesafeyi kötü olarak koymayın naçizane tavsiyem. Sık sık gitmeyin gelmek isterlerse de rahatsızım deyin bahane uydurun. Ama üzülmenize değmez mutlu olun :)

evet ya benim henüz çocugum yok ama doğum yapan arkadaşlarımı görüyorum faceta sanki bir tek onlar dogum yapmış sadece onlar anne :) allahım beni böyle yapma diye dua ediyorum hep :)
Birde yuzyuze gor onlari
Gecen birine dogum gormeye gittik ilk45dak hosgeldiniz bile demeye gelmedi bebek agliyor aglama yok sadece cocuk miy miy bebek ne olacak

Sirf kiskanclik fesatlik hasetlik baska hic bisey goremedim ben !!!!!! Bende memur esiyim lijmandada kaldim ve nefret ediyorum kimseyle asiri samimi olmamaya karar verdim.hele bide sende lafini soyleyemeyen cirkeflik yapip uste cikamiyosan oyle bir insansan vay haline tepene cikiyolar sonra

Evet aynen oleyim kimse kirilmasin uzulmesin . Gulelim eğlenelim isterim ama olmuyor işte insanlar i tanidikca büyüyor gercekleri ogreniyorum

Evet aynen oleyim kimse kirilmasin uzulmesin . Gulelim eğlenelim isterim ama olmuyor işte insanlar i tanidikca büyüyor gercekleri ogreniyorum
Bendr hep oyle istedim gulelim eglenelim kimse arkamdannkotuluk dusunmesin dedim yedirdim icirdim kimseyi auirt ayırt etmeden cagirdim evime ama ne oluyo iui oldugun icin saf gorundugun icin hep dis plana atiliyosun birdaha kimseyle cok samimilik kurmucam deger vermicem sende oylebyap.

Evet evet aynen iyilik bu devirde aptallik gibi algılanıyor maalesef insanımız nankör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…