lojmandan hallice ama huzurlu evim :)

maşallah canım .. çok güzel düzenli evin..
ve çok şükür ki huzurun var.. evide ev yapan o zaten.. ALLAHIM hiuzurunuzu hiç bozmasın

tertemiz ve temiz gözüküyor eviniz sağlıkla oturun inşallah

altı ay sonra bende evleniyorum bizde eşimin görevinden dolayı lojmanda oturacağız bence çok şanslısın ben daha kötü durumda olanlarını gördüm çok geniş eşyalarını almış bizimki güzel ama küçük o yüzden koltuk takımı ve dolap bazalı bi yatak alıcaz sadece güzel günlerde oturman dileğiyle tatlım

Esyalari alali yaklasik 4 yil oldu ama dedigin gibi bizim donemlerde bunlar hep vardi.savaroski tasli gibi modeller coktu benim dolaptaki gibi balonlu balonlu.ama evt kullanisli degilmis koyu renk tozu cok belli ediyor.el izini hemen gosteriyor.simdi alacak olsam acik renk alirdim.birde bizim donemde zebra perdeler storlar falan da cok yoktu hic almadik.oglak burcuyum ben :)))

Tayinciysen cok esya almak iyi degil zaten tavsiye etmen ben ikinci bir misafir odasi almadigim icin salonu tam aldim bir de yatak odasi yetiyor tayinci insana.bebegime bile oda hazirlamadim.kendi evim olursa yeni oda takimi alirim ona diye. Bu arada bebisimin gelmesine 3 gun kaldi :))))

allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim bi avazda kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah evet tayinci olduğumuz için yemek odası falan almayacağız nişanlım bi koltuk takımı aldı bi tane daha alacağız salon için çünkü erkekli misafir gelince oturmak sorun olur birde yatak odası öyle devasa avangart trazda olayacak bize yetecek kadar uygun bişey alacağız kendi evimiz olursa rabbim nasip ederse öyle düşünüyoruz herşeyi almayı en önemlisi huzur o olsun gerisi hiç önemli değil rabbim ağız tadıyla huzurla mutlulukla sevgi dolu haneler nasip etsin cümlemize inşallah

bende diyarbakıra yakın bir köyde lojmandayım siz yine de şanslısınız benim evimde salonum bile yok eski ve sobalı ama napalım eşlerimizin işi dolayısyla katlanıyoruz önemli olan huzur güle güle oturun

ben de diyarbakırda lojmandayım. ilk geldiğimde bunalıma girmiştim ama sonra diğer arkadaşlarımın evini dolaşınca kendi oturduğum çok iyi gelmişti gözüme. seninde evin düzenli maşallah pırıl pırıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…