- 23 Ocak 2008
- 85
- 0
- 86
- 45
- Konu Sahibi senaytugrul
bugun doktorumla görüştüm bana genelde lokal aneztesıyle ameliyat yaptığını söyledi.sizlerden lokal aneztesi olan var mı?düşününce lokal cok korkutucu geliyor...delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ADI MUSTAFA KERTMEN askeri doktor ama özel hastane de olacagım bır de kbb uzmanı ve hastane sadece kbb uzerıne o da aklımı karıstırıyor acıkcası...acaba dıyorum?plastık cerrah mı ,kbb mı?ne kadar zormus karar vermek sızın tavsıye edecegın bırısı var mı?iyi dr bulabilirse ankaraya da gelebilirim.cnm doktorun kim acaba? bir de duydugum kadarıyla lokal anestezide uyanık oluyormussun ama hayal gibi oluyormuss, dogru mu bilemiyorum tabii ben olmadım ama...
ADI MUSTAFA KERTMEN askeri doktor ama özel hastane de olacagım bır de kbb uzmanı ve hastane sadece kbb uzerıne o da aklımı karıstırıyor acıkcası...acaba dıyorum?plastık cerrah mı ,kbb mı?ne kadar zormus karar vermek sızın tavsıye edecegın bırısı var mı?iyi dr bulabilirse ankaraya da gelebilirim.
sadece estetıkmerhaba :)
canım sağlık problemin var mı yoksa sadece estetik mi olacaksın?
tesekkur ederımcnm ben reha yavuzeri düsünüyorum ankarada, bence doktorlar öneriler kısmına bak forumun ordan fikir edinebilirsin
bana dedı kı dr bence burun amelıyatı kbb alanıdır.neden plastık cerrah arıyorsun kı?adı ustunde kbb dedı bana da mantıklı geldı o an...genecnm sadece estetik düsünüyorsan neden kbbciye ameliyat oluyorsun ki?
cnm sadece estetik düsünüyorsan neden kbbciye ameliyat oluyorsun ki?
ebru-ebru cum ben yazıcaktım bunu ama yaa :))) sağlık sorunun varsa asıl burun kbb ama sadece estetik düşünüyorsan bi plastik cerrahla görüş derim. hem ne kaybedersin ki fikir almış olursun. bu arada bende genel anestezi ile ameliyat oldum kesinlikle genel anestezi yi tavsiye ederim. çıkan sesler ameliyat esnasını görmek istemem. uyandığında herşey olmuş bitmiş odanda mışıl mışıl uyumak varken lokal e gerek yok diye düşünüyorum. tabii bu benim görüşüm. sağlıklı günler dilerim :)
ebru-ebru cum ben yazıcaktım bunu ama yaa :))) sağlık sorunun varsa asıl burun kbb ama sadece estetik düşünüyorsan bi plastik cerrahla görüş derim. hem ne kaybedersin ki fikir almış olursun. bu arada bende genel anestezi ile ameliyat oldum kesinlikle genel anestezi yi tavsiye ederim. çıkan sesler ameliyat esnasını görmek istemem. uyandığında herşey olmuş bitmiş odanda mışıl mışıl uyumak varken lokal e gerek yok diye düşünüyorum. tabii bu benim görüşüm. sağlıklı günler dilerim :)
ben bır kez genel oldum sezeryan ıcın hemen de ayıldım ama o ayılma anında kı sarhosluk hıc hosuma gıtmıyor bnm merak ettıgım lokal aneztesı de acaba acı duyuyor mu ınsan cok az da olsa
mrbben bır kez genel oldum sezeryan ıcın hemen de ayıldım ama o ayılma anında kı sarhosluk hıc hosuma gıtmıyor bnm merak ettıgım lokal aneztesı de acaba acı duyuyor mu ınsan cok az da olsa