Lokal mi?genel aneztesi mi?

revisyon amelyatlarında lokal anestezi (bölgesel uyuşturma) tekniğini kullanıyorlar ama estetik oluyorsan bence genel anesteziyi tercih etmelisin tabi bu benim görşüm =) sağlıklı günler

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza. Bende burun ameliyatı olucağım yakın zamanda düşünüyoruz kemik eğriliği var burnumda ve burun etlerim şişmiş ilaç tedavisi için geç kalındığını söyledi doktorum ve nefes alıp verme şikayetimde var. Estetik olucam ama genel aneztesi korkutuyor beni narkoz bana çok soğuk geliyor aklıma binlerce şey geliyor :( lokal aneztesi daha rahatlatıcı geliyor :S kafam karışık abarttığım kadar var mı sizce ameliyat olan arkadaşlar...???

benim kuzenim 10 yıl önce estetik oldu ve lokal anestezi ile yapıldı ameliyatı..kızın psikolojisi bozulmuştuu her yapılan işlemi hissetmiş.tabii acı çekmiyorsun o ayrı bşy ama pskolojiik olarak iyi degil bence..genel anestezi en iyisi...

ayy ben lokal bademcik amelıyatı olmustum etımden et kopardı resmen.morfını vurdu uyusmadan basladı operasyona canlı canlı adam dogradı beni yaa.. .bence genel yaptır derım gecmıs olsun

ben lokalle burun ameliyatı oldum , çok çok hafif bi ağrı hissetmiştim belkide psikolojiktir , bunun dışında doktor sürekli asistanlarına talimat veriyodu 1 2 3 vur 1 2 3 vur şeklinde , tabi hemen doktorla konuşmaya başladım siz yapmıyomusunuz siz yapın lütfen diye, yalvardım resmen ,süre çabuk geçti daha uzun geçer sanıyodum ,tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum tekrar olursam genel olurum herhalde..

ben lokalle burun ameliyatı oldum , çok çok hafif bi ağrı hissetmiştim belkide psikolojiktir , bunun dışında doktor sürekli asistanlarına talimat veriyodu 1 2 3 vur 1 2 3 vur şeklinde , tabi hemen doktorla konuşmaya başladım siz yapmıyomusunuz siz yapın lütfen diye, yalvardım resmen ,süre çabuk geçti daha uzun geçer sanıyodum ,tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum tekrar olursam genel olurum herhalde..

cnm doktorun kimdi ve niye tekrar olmayı düsünüyorsun?

ebrucum artık lokal anestezi öyle anlatıldığı gibi olmuyor lokal anesteziyle estetik burun ameliyatı olan arkadaşım var KK dede var bunu anlatanlar arkadaşlar.... lokal anestezide aynen genel anestezide olduğu gibi ameliyat anını hatırlamıyorsunuz bunu artık mide için endoskopi yaparkende kulanıyorlar bölgesel olarak uyuşturup sedasyon denen bir ilaçlada yarı uyku halinde olmanız sağlanıyo açıkçası ben ameliyat olacağım doktora karar verdikten sonra ilk tercihimin lokal anestzsi olduğunu belirtcem riski daha az ise neden güzelleşmek için daha fazla riske gireyim diye düşünüyorum.....

ebrucum artık lokal anestezi öyle anlatıldığı gibi olmuyor lokal anesteziyle estetik burun ameliyatı olan arkadaşım var KK dede var bunu anlatanlar arkadaşlar.... lokal anestezide aynen genel anestezide olduğu gibi ameliyat anını hatırlamıyorsunuz bunu artık mide için endoskopi yaparkende kulanıyorlar bölgesel olarak uyuşturup sedasyon denen bir ilaçlada yarı uyku halinde olmanız sağlanıyo açıkçası ben ameliyat olacağım doktora karar verdikten sonra ilk tercihimin lokal anestzsi olduğunu belirtcem riski daha az ise neden güzelleşmek için daha fazla riske gireyim diye düşünüyorum.....

cnm ben doktorunu lokal ya da genel yaptıgı icin merak etmiyorum, asistanına yaptırdıgı icin kim oldugunu merak ediyorum ve umarım reha bey degildir :D ha birde memnun degilmis yani o nedenle kim acaba diyee....

canım içimi rahatlattın bende lokal olmayı düşünüyorum narkozdan korktuğum için :(

Back
X