- Konu Sahibi senaytugrul
revisyon amelyatlarında lokal anestezi (bölgesel uyuşturma) tekniğini kullanıyorlar ama estetik oluyorsan bence genel anesteziyi tercih etmelisin tabi bu benim görşüm =) sağlıklı günler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben lokalle burun ameliyatı oldum , çok çok hafif bi ağrı hissetmiştim belkide psikolojiktir , bunun dışında doktor sürekli asistanlarına talimat veriyodu 1 2 3 vur 1 2 3 vur şeklinde , tabi hemen doktorla konuşmaya başladım siz yapmıyomusunuz siz yapın lütfen diye, yalvardım resmen ,süre çabuk geçti daha uzun geçer sanıyodum ,tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum tekrar olursam genel olurum herhalde..
ebrucum artık lokal anestezi öyle anlatıldığı gibi olmuyor lokal anesteziyle estetik burun ameliyatı olan arkadaşım var KK dede var bunu anlatanlar arkadaşlar.... lokal anestezide aynen genel anestezide olduğu gibi ameliyat anını hatırlamıyorsunuz bunu artık mide için endoskopi yaparkende kulanıyorlar bölgesel olarak uyuşturup sedasyon denen bir ilaçlada yarı uyku halinde olmanız sağlanıyo açıkçası ben ameliyat olacağım doktora karar verdikten sonra ilk tercihimin lokal anestzsi olduğunu belirtcem riski daha az ise neden güzelleşmek için daha fazla riske gireyim diye düşünüyorum.....
ebrucum artık lokal anestezi öyle anlatıldığı gibi olmuyor lokal anesteziyle estetik burun ameliyatı olan arkadaşım var KK dede var bunu anlatanlar arkadaşlar.... lokal anestezide aynen genel anestezide olduğu gibi ameliyat anını hatırlamıyorsunuz bunu artık mide için endoskopi yaparkende kulanıyorlar bölgesel olarak uyuşturup sedasyon denen bir ilaçlada yarı uyku halinde olmanız sağlanıyo açıkçası ben ameliyat olacağım doktora karar verdikten sonra ilk tercihimin lokal anestzsi olduğunu belirtcem riski daha az ise neden güzelleşmek için daha fazla riske gireyim diye düşünüyorum.....