• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lola'nın ölümüne diyeti...

selam başlıgı görünce hemen atladım off en büyük derdim bu bu aralar ya morelim çok ama çok bozuk... geçen sene 71 kiloyu görünce diyete ve spora başladım ve 5-6 ayda 62 kiloya düştüm ve baya korudum kilomu ama ne olduysa 3 aydır iştahım çok açıldı ve 3 ayda utanıyorum ama tam 7 kilo aldım ve bu Sabah tartıldım tam 69,2 kiloyum benim acil kilo vermeye başlamam lazım üstelikte çok zor kilo veren biriyim, bu nedenle bende aç kalarak vermeyi planliyorum ve sizden destek bekliyorum çünkü çok iradesisim :( bu arada boyum 160

Sevgili Lolabunny..

Diyet listendeki mantı bulgur pilavı tarzı şeyleri kaldırman lazım..

Mantılı diyet olmaz.Azı çoğu olmaz..

Benden sana naçizane abla tavsiyesi..:34:

selam başlıgı görünce hemen atladım off en büyük derdim bu bu aralar ya morelim çok ama çok bozuk... geçen sene 71 kiloyu görünce diyete ve spora başladım ve 5-6 ayda 62 kiloya düştüm ve baya korudum kilomu ama ne olduysa 3 aydır iştahım çok açıldı ve 3 ayda utanıyorum ama tam 7 kilo aldım ve bu Sabah tartıldım tam 69,2 kiloyum benim acil kilo vermeye başlamam lazım üstelikte çok zor kilo veren biriyim, bu nedenle bende aç kalarak vermeyi planliyorum ve sizden destek bekliyorum çünkü çok iradesisim :( bu arada boyum 160

İnanın bende çok iradesizim ama bazı şeyler artık tak dediğinde irademe sahip çıkmaya çalışıyorum. İnşallah busefer hedefime ulaşacağım.
Evlimisiniz bilmiyorum ama bende evli olmamında çok etkisi var, vücudumdan utanmaya başlamıştım artık.
Birde giyimime bakımıma özen gösteren bi bayanım ama artık hiçbi alımım çalımım kalmadı. Giydiğim hiçbirşey yakışmıyor.
Kendimi güzel hissetmiyorum ve bu özgüvenimi etkiliyor. Bu yüzden inşallah 60 kiloya düşmeden diyetimden vazgeçmicem. Böyle giderse bu çokta zor görünmüyor, çünkü diyetimin 3. gününün sabahı tartıda 1 kilo eksilme gördüm. Böyle devam ederse haftada 2 ayda 8 kilo yapar. Ki ben haftada 1 kiloyada razıyım bu arada.

Ben baya baya dikkat ediyorum şuan, ama siz azaltarakta başlayabilrsiniz. Mesela ekmeği, makarnayı, pilavı, hamurişini ve tatlıyı çıkartın ilk olarak.
Ekmeği kepek ekmeği ve 2 dilimden fazla yemeğin, makarna pilavıda yemeğin yanına 2-3 kaşık alarak başlayabilirsiniz.

Sevgili Lolabunny..

Diyet listendeki mantı bulgur pilavı tarzı şeyleri kaldırman lazım..

Mantılı diyet olmaz.Azı çoğu olmaz..

Benden sana naçizane abla tavsiyesi..:34:

Benim diyetimde dikkat ettiğim şey özellikle 4'ten sonra bişey yememek.
Çalışıyorum öğlen işyerinde ne çıkarsa onunla idare etmek zorundayım.
Sadece çorba içerek öğleden ertesigün sabaha kadar dayanamazdım, o yüzden midemi tutacak kadar bikaç lokma aldım. Ama gün içinde ne yediğime bakarsanız kahvaltı yok, akşam yemeği yok 1 öğünde sadece birkaç kaşık mantı tm gün yediğim tek şey.

Benim diyetimde dikkat ettiğim şey özellikle 4'ten sonra bişey yememek.
Çalışıyorum öğlen işyerinde ne çıkarsa onunla idare etmek zorundayım.
Sadece çorba içerek öğleden ertesigün sabaha kadar dayanamazdım, o yüzden midemi tutacak kadar bikaç lokma aldım. Ama gün içinde ne yediğime bakarsanız kahvaltı yok, akşam yemeği yok 1 öğünde sadece birkaç kaşık mantı tm gün yediğim tek şey.

canim gezerken gordum bide burayi okiyim dedim.ac kalarak kilo verilirmi evet verirsin ama hayatin boylemi gecicek.en ufak bir kacirmada geri gelir.ben bu hafta bir kilo verdim.cokda mutluyum.uc ana iki ara ogun yapip herseyden iki kasikta olsa yedim.canim bilmislik yapmiyim ama sagligindan olursun ve biraktigin an geri alirsin.ablam 15 kilo verdi 20 kilo geri aldi.herkese saglikl zayiflamalar dilerim

canim gezerken gordum bide burayi okiyim dedim.ac kalarak kilo verilirmi evet verirsin ama hayatin boylemi gecicek.en ufak bir kacirmada geri gelir.ben bu hafta bir kilo verdim.cokda mutluyum.uc ana iki ara ogun yapip herseyden iki kasikta olsa yedim.canim bilmislik yapmiyim ama sagligindan olursun ve biraktigin an geri alirsin.ablam 15 kilo verdi 20 kilo geri aldi.herkese saglikl zayiflamalar dilerim

Size katılıyorum. Bende ömür boyunca aç kalınamayacağının farkındayım zaten. Ama aşırı kilo aldım ve bebek planımız var ben bu şekilde bi 5-6 kilo vereyim ki daha çok hevesleneyim. Ondan sonra yediklerime dikkat ederek vermeye çalışıcam. Yani sağlıklı beslenerek kilo almamaya dikkat edicem inşallah.

Aslında şuandada sadece akşam yemeğini kesmiş bulunuyorum.

Onun dışında öğlen ne çıkarsa yiyorum zaten mecburen ama az yiyorum.
Bugün pilav ve sulu köfte var mesela yemekte suluköfteden 4 adet biraz patateslerinden 2 kaşık kadarda yanında pilav yedim.

Sabah kahvaltısı deseniz zaten poğaçayla kahvaltı yapıyordum, nekadr sağlıklı olabilirki. Emin olun süt ondan daha çok fayda sağlıyordur.

Velhasıl kelam size katılıyorum, ömür boyu aç kalınmaz. Ben önce bikaç kilo verip, ardından sağlıklı beslenmeye başlamak istiyorum inşallah.

oyle diyoru boyle diyoruz veremiyoruz bn zor veriyorum okadar seyi agzimama surmememe ragmen demekko bide yesem hic veremeyecem..ac kalmiyorum ama doyuyorumda ee oncedende doyuyodum ben demekki boylede yasaniyor...ilk baslarda cok az yedim cok zorlandim biraz verimcede biseler ekledim

Ben özellikle akşam 4-5 ten sonra bişey yememeye özen gösteriyorum, ama tabiki gün içindede dikkat ediyorum. Ama yarım poğaça yiyebilirdin mesela.
canim coktandir tost istiyordu oglende az bi tost yaptim kepek ekmekle ve sadece domates koydum icine..cok kucuk diede yanina salata yaptim bolca bide ayran...ayran ve salatayla doyurxim karnimi ..aksamada yagsiz etten izgara ypcam yne salata ve ayran...bn kndme gunlerde izin veriyorum onun disimda ymiyorum puacadr pastadir

İnanın bende çok iradesizim ama bazı şeyler artık tak dediğinde irademe sahip çıkmaya çalışıyorum. İnşallah busefer hedefime ulaşacağım.
Evlimisiniz bilmiyorum ama bende evli olmamında çok etkisi var, vücudumdan utanmaya başlamıştım artık.
Birde giyimime bakımıma özen gösteren bi bayanım ama artık hiçbi alımım çalımım kalmadı. Giydiğim hiçbirşey yakışmıyor.
Kendimi güzel hissetmiyorum ve bu özgüvenimi etkiliyor. Bu yüzden inşallah 60 kiloya düşmeden diyetimden vazgeçmicem. Böyle giderse bu çokta zor görünmüyor, çünkü diyetimin 3. gününün sabahı tartıda 1 kilo eksilme gördüm. Böyle devam ederse haftada 2 ayda 8 kilo yapar. Ki ben haftada 1 kiloyada razıyım bu arada.

Ben baya baya dikkat ediyorum şuan, ama siz azaltarakta başlayabilrsiniz. Mesela ekmeği, makarnayı, pilavı, hamurişini ve tatlıyı çıkartın ilk olarak.
Ekmeği kepek ekmeği ve 2 dilimden fazla yemeğin, makarna pilavıda yemeğin yanına 2-3 kaşık alarak başlayabilirsiniz.

ben bekarım canım fakat yaza dogru söz veya nişanım olabilir Allah izin verirse :) ve ayrı şehirlerde yaşadıgımız için görüşemiyoruz çok uzun mesafe oldugundan vede ikimizde çalıştıgımız için, ve malesef o beni görmeyeli 6 kilo aldım görünce şok olmasını istemiyorum ama kilo aldıgımı dedim :14: ve bende vücudumdan utanmaya başladım selilüt hat safhada :( ve bende senin gibi kıyafete çok önem veririm içim gidiyor alısveriş yapmak istiyorum ama bukiloyla hiçbirşey deneyesim gelmiyor :14: ekmegi azaltmakla başladım ve tatlıdan uzak durmaya çalışıyorum ama abur cubura çok düşkünüm :( zaten bugün başladım inşallah yarına bir kaç gram eksik çıkarımda motive olurum, sen çok güzel devam ediyorusn maşallah :)

ben bekarım canım fakat yaza dogru söz veya nişanım olabilir Allah izin verirse :) ve ayrı şehirlerde yaşadıgımız için görüşemiyoruz çok uzun mesafe oldugundan vede ikimizde çalıştıgımız için, ve malesef o beni görmeyeli 6 kilo aldım görünce şok olmasını istemiyorum ama kilo aldıgımı dedim :14: ve bende vücudumdan utanmaya başladım selilüt hat safhada :( ve bende senin gibi kıyafete çok önem veririm içim gidiyor alısveriş yapmak istiyorum ama bukiloyla hiçbirşey deneyesim gelmiyor :14: ekmegi azaltmakla başladım ve tatlıdan uzak durmaya çalışıyorum ama abur cubura çok düşkünüm :( zaten bugün başladım inşallah yarına bir kaç gram eksik çıkarımda motive olurum, sen çok güzel devam ediyorusn maşallah :)
bende abur cubur delisiyim ama kafana koyduysan tammdir canim..

Kizlar merhaba :)
Bnde sizdenim ölümüne dedim başladım bu sefer. Az ondan az bunda derkn diyet diyetlikten cikiyo maalesef. Isimden dolayi cok fazla yiyecegin icindeyim tatlilar cikolatalar falann vuuuuuuu :) tutuyrum kendimi. 55 kg olmk istiyorum ama bi sebepten dolayi 49u gormem lazim ins olucak :)

Kizlar merhaba :)
Bnde sizdenim ölümüne dedim başladım bu sefer. Az ondan az bunda derkn diyet diyetlikten cikiyo maalesef. Isimden dolayi cok fazla yiyecegin icindeyim tatlilar cikolatalar falann vuuuuuuu :) tutuyrum kendimi. 55 kg olmk istiyorum ama bi sebepten dolayi 49u gormem lazim ins olucak :)

kac kilosun ki canim:-) o sebep neymis.;-) ozaman yemek yok sabretmek varr:-)

canım sana kolay gelsin diyorum ve kendi yaptığım ı anlatıyorum :) ben 20 günde 3 kilo verdim ama zaten 61 kiloydum yani benim bu yaptığımla sen 20 günde 5 kiloya yakın verebilirsin :)
kısaca anlatmak gerekirse;
- akşam 18:00 dan sonra hiç bir şey yemedim, meyve dahil hersey yasak o saatten sonra:)
-günde 10-12 bardak su içmeye gayret ettim.
-sabah uyanır uyanmaz bir bardak su iciyorum uyandiktan 20 dakika sonra kahvaltı ediyorum.
-akşam 6 da yemeyi kessem de günde 3 öğün mutlaka yiyorum. Bence burda olay sabah biraz erken uyanmak. Yani ben sabah 9 gibi kahvaltı edip, 1 2 gibi öğle yemeği yiyip, 5 buçuk 6 arasi akşam yemeği yiyorum.
-ne yediğim e gelirsek ki en güzel yanı burası:) her şeyi yedim ama belirli kurallar çerçevesinde. yani canim pasta mi istiyor, öğle yemeği yemek yerine oturdum pasta yedim. yani eğer canım kalorili bir şey yemek istediyse bunu öğle yemeği yerine yedim. sabah kahvaltida sinir yok istediğimi yedim. bir tek akşam yemeğinde çorba bi dilim ekmek ve ya yemek bi dilim ekmek. :))
umarım faydasini görürsün. kolay gelsinnn.

kac kilosun ki canim:-) o sebep neymis.;-) ozaman yemek yok sabretmek varr:-)

Suan 85im cnm boy 173 :) surekli soz konusu oluyor kilom. Yuzun cok guzelde iste kilonda olmasa falan muhabbeti geciyo surekli yine bi laf arasinda hayatta 49 olamazbu falan dediler o yuzdem gormem lazim maksat laflarini yutturmak insan istedikten sonra herseyi yapabilir :)

Suan 85im cnm boy 173 :) surekli soz konusu oluyor kilom. Yuzun cok guzelde iste kilonda olmasa falan muhabbeti geciyo surekli yine bi laf arasinda hayatta 49 olamazbu falan dediler o yuzdem gormem lazim maksat laflarini yutturmak insan istedikten sonra herseyi yapabilir :)

zaten bu milletin laflari ykmuuu..bn dogum yaptim kilolarimdn kurtulamadim..snra gozumden uveit gecrdim defalrca kortizonlar ictim ve kilo aldim tbi verdimde geride aldim hep aa kilo almisin bikmistim ama yapacak biseyim yoktu cnku ilac iciyordum avuc dolusu insanlara oldar basit geliyoduki hersey...snra tedavim bitti kilolar bnde kaldi...birgun dedim yetr artik 70 ile basladim simdi 60 kiloyum...bes kilo daha vermeliyim sabrediyom bakalim.sende azmettysen verrsin canim.

zaten bu milletin laflari ykmuuu..bn dogum yaptim kilolarimdn kurtulamadim..snra gozumden uveit gecrdim defalrca kortizonlar ictim ve kilo aldim tbi verdimde geride aldim hep aa kilo almisin bikmistim ama yapacak biseyim yoktu cnku ilac iciyordum avuc dolusu insanlara oldar basit geliyoduki hersey...snra tedavim bitti kilolar bnde kaldi...birgun dedim yetr artik 70 ile basladim simdi 60 kiloyum...bes kilo daha vermeliyim sabrediyom bakalim.sende azmettysen verrsin canim.

Ins cnm veririm de sorun bn 49 insem iskelet olurum ama laflarini yedirtmkte istiyorum. Normal ideal kilom 64 arada 15 kg fark var iste. Bu arada tebrik ederim seni :)

yemeyin arkadaşlar . yiyecek dediğin nedir ki? hangisinin tadına bakmadınız ki bugüne kadar?
ha birazcık az yeseniz veya bi süre o tatlıları yemeseniz ne olur ki? ölünmez ..
nefsinize hakim olun ve yemeyin yoksa yiyerek kimse zayıflayamaz..

Dyetimin 4. günü yani cumartesi günü

Sabah ne yediğimi hatırlamıyorum valla :)

Sanırım süt içtim

Öğlen 3-4 sılu köfte yanında patatesinden 2 kaşık kadarda pilav

Akşam yemeği yok ama reglimin ilk günü olduğu için aşırı tatlı aşeriyordum 1 tane çıtır yedim :26:

Diyetimin 5. günü yani pazar günü saat 15:00'de kahvaltı yaptığımız için ayıptır söylemesi sabeh öğlen birbirine girdi :)

Sabah : kaynamış yumurta 2-3 dilim / çok az peynir/ elmek yarım dilim/ bikaç dilimde patates kızartması :17:

Akşam : 1 dilim kızarmış ekmek 1 parçe ızgara beyti 1 parça biftek salata.

Biliyorum patates kızartması gibi yiyecekler diyetlerde olmamalı ama, sonuçta bu gıdaları ömüür boyu hayatımızdan çıkaramayacağımıza göre tadımlık yemekte zarar olmamalı. En azından nefsimizi köreltmiş oluruz.

Diyetime aç karınla 71.8 olarak başlamıştım, şuan tok karınla 70,7 geliyorum. 4 Günlük diyetin ardından vardığım sonuç.
Gram bile olsa kıpırdadığını görmek acayip şevk veriyor inanın.
Bakalım bu haftayı bitirdiğimizde 69 u görecekmiyiz :)

Back
X