• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lola'nın ölümüne diyeti...

aaa dun hic girmemisim galiba ben hic yakistiramadim kendime:-):-)bende tam gaz devam 60kiloyum son 5kiloya ugrasiyorum acaba veremem mi demeye basladim nedense...hani insanin ideal bir kilosu olurmusda ondan sonra verememzmis diyolrlar ya onun icin...benim komsum 77den asagi inemedi daha birakti fln...ama devam ediyorum son 5kilo kaldi vala...eski halime geri donmeliyim..onceden hizli vermek istemiyordum ama simdi nedense hemen vermek istiyorum..gecen hafta bugun dustum 60a simdi ise adetliym zten bitince blki vermeye devam edebilirim

Pazartesi günki mçnüm

Sabah :1 fincan nescafe 1 peket limonlu diyet bisküvi
Öğlen : 1 dilim ekmek + menemen
Ara : saat 15-16:00 arası 9 adet kepekli bisküvi çay ile (Bu hem ara öğün hem akşam yemeği yerine)
Akşam : 1 bardak süt

Bu sabahki kilom 70,4 diyetimin 5. günün sonunda.

selam kızlarrr, lola azmine hayranımmm, ben senin kadar az yiyemiyorum ama 3 gündür baya dikkat ediyorum, canımın her istediginden yiyorum ama sadece tadımlık, ve bu sayede bir kaç gram gitti bile, bu hafta hedefim 1 kilo bakalım verebilecekmiyim :)

selam kızlarrr, lola azmine hayranımmm, ben senin kadar az yiyemiyorum ama 3 gündür baya dikkat ediyorum, canımın her istediginden yiyorum ama sadece tadımlık, ve bu sayede bir kaç gram gitti bile, bu hafta hedefim 1 kilo bakalım verebilecekmiyim :)

Bunu duymak ne güzel ne güzellll, çünkü ben aksine ymek konusunda hiç azimli eğilimdir. Ama varğım nokta berbat olduğundan, istikrarlı devam ediyorum inşallahta böyle gidecek. İnanırmısın midemin küçüldüğünüde hissediyorum.

04.03.2013 Salı günki mönüm

Sabah : 1 kase çorba
Öğlen : Az kuru fasulye 2 kaşık kadar pirinç pilavı ve 1 adet kemalpaşa :53:
Pilavı ve fasulyeyi gerçekten çok az yedim maksimum 4-5 kaşık ya var ya yoktur yani fasulye.
Ara öğün yok
Akşam : 4-5 kaşık yoğurt içine yarım dlim ekmeğin köşesi

Bu sabah tartıldığımda 70,00 dım.

1.8 gitmiş görünüyor ama o ''00''lık kısım biraz oynuyor o yüzden emin olamıyorum.

6 günün sonunda 1,8 iyi değilmi sizcede?

aaa dun hic girmemisim galiba ben hic yakistiramadim kendime:-):-)bende tam gaz devam 60kiloyum son 5kiloya ugrasiyorum acaba veremem mi demeye basladim nedense...hani insanin ideal bir kilosu olurmusda ondan sonra verememzmis diyolrlar ya onun icin...benim komsum 77den asagi inemedi daha birakti fln...ama devam ediyorum son 5kilo kaldi vala...eski halime geri donmeliyim..onceden hizli vermek istemiyordum ama simdi nedense hemen vermek istiyorum..gecen hafta bugun dustum 60a simdi ise adetliym zten bitince blki vermeye devam edebilirim

Bu ay 70li rakamlari gorsem cok iyi olur aslinda gayet az yiyorumm kesinlike kacamak yok :) salata yogunluklu besleniyrm tatli yok kesinlikle :))

Bende oke dusunuyrm yiyerrk nasi kilo verilir ya bi anda kestim bende insan istedikten sonra cani bile çekmiyor abur cuburu vs :)

Bu sabah tartıldığımda 70,00 dım.

1.8 gitmiş görünüyor ama o ''00''lık kısım biraz oynuyor bigün 70. 4 oluyor bigün 70.00 o yüzden emin olamıyorum.

6 günün sonunda giden 1,8 iyi değilmi sizcede?

Bu arada 1,8 derken o 8 800 gram oluyor değil mi?

05.03.2014 Çarşamba mönüsü

Sabah : Çorba
Öğlen : Pırasa yemeği 1 dilim ekmek
Akşam :1 porsiyon soslu tavuk yanında 1 kaşık kadar russalatası 3-4 dilim patates.

Bugün itibariyle 1 hafta oldu diyetime başlayalı, net 1,5 kilo verebildim.

Bukadar az yemek yememe karşın, biraz ağırmı kilo veriyorum acaba?

Üstelik bu arada regl oldum, bitti. Onun şişkinliğide gittti. Yani bu 1,5 kilo içinde bide onun şişkinliğde var.

Son düzenleme:
06.03.2014 Perşembe mönüsü

Sabah : -
Ara : 9,30-10:00 arası 1 portakal
Öğlen : 1 kepçe çorba / 2 kaşık kadar pilav / patlican oturtma /yoğurt
Bikaçtane cips yedim valla ayıptır söylemesi :17:
Akşam :1 kase yoğurt.

Pazar gününe kadar tartılmayacağım arkadaşlar. 70'ten inemedim bi türlü :27:
Basküle baktığımda bi değişiklik görmek istiyorum.

Bıgün öğlen yemekte pizza var, napsam bilemedim :26:

Lola uzun süre hep aynı kiloda kaldıysan o yüzden ilk kilolar bazen zor gidiyor, ben yazmaya utanıyorum ya 4 gün aç yattım ve 1 kilo verdim gibi göründü tartıda fakat 3 gündür iştahım çok ama çok açık ve malesef çokta yedim bu yüzden verdigimi geri aldım bakalım pazar gününe kadar 300gr falan versem kâr, bugün yürüyüşe gidecegim akşamda yemezsem iyimmm

07.03.2014 CUMA MÖNÜSÜ

Sabah : Hatırlamıyorum :1:

Öğlen : 1 kepçe çorba 1 ince dilim ev yapımı pizza :52:

Akşam : Akşam yemeği yok :50:

CUMARTESİ MÖNÜSÜ

Sabah kahvaltısı yok

13:30 diyet kraker

14:00 1 kase yoğurt

14:30 1 tabak ıspanak 2 dilim kepek ekmeği

PAZAR MÖNÜSÜ

12:30 1 Dilim krem peynirli kepek ekmeği

14:30 Geç Kahvaltı : Yarım d,lim kepek ekmeği, az omlet, 1 tane patetsli börek

21:00 Fırında tavuk patataes/ ekmeksiz 2 kaşık pilav.

Bu sabah : 69,9 10 günde net 2 kilo

kizlar gunaydin naptiniz...nasil gidiyor..

Günaydın canım.

Ara sıra kaçamaklar olsada yinede iyi gidiyor.
Hafta sonu tüm gün evde olunca düzen bozuluyor ne yazık ki, azcık cips yedim cumartesi günü küçük bi çikolata kaçamağı yaptım :26:

Biliyosunuz sürekli aynı tempoda diyet yapınca vücut depolamaya geçiyor, bu yüzden biraz değişiklik yapmak istiyorum.

Akşamları ekmeksiz çok az yemek ve salata yiyebilirim diye düşünüyorum...

Sabahları limonlu ılık su içeye başladım bugünden itibaren.

Varsa kilo vermeyi hızlandıracak öneriler alabilirim?

Bu ay sonunda 65'i görmek istiyorum kızlar:kkk::kkk::kkk:

Millan nasıl gidiyor diyet?

lola hemen gecmıs sayfalara baktım..buraya yazdığımda 62.2 muşum..
cumartesı gunu 59.7 ıdım..
ama dun esımın ızın gunuydu,zorla bana bırsuru sey yedırdı dısarda,catlıyana kadar..
zaten kendıme buyuzden pazarları tatıl yapma kararım vardı..
içim yana yana yedim:((
neyse bu sabah hemen tartıldım ama gece ne kabuslar gördüm..
sırf ya cok kılo alırsam dıye sıkıntıdan:)
neyse 60.1 çıktım tartıda..
dunku yedıklerım hala karnımda,olurda dışarı çıkmak ıcın tesrıf ederlerse yıne 59 larda seyrederim inş:)

senın durum ne ? du okiimmm gecmısı..

lola hala toplam verdıgın 1.8 mı?

bıkac gram farkımız var..ben gun ıcınde nerdeyse hıcbıse yemıyorum artık..
cok bayılcak gıbı olursam yoğurt ve domates yıyorum..
aksama saklıyorum kendımı..
aksamda salata ve yoğurtla kocama eslık edıyorum..
aslında aksam yemeyip,gunduz yemek ısterım ama evlı olunca mumkunatı yok bunun..
ılla masada eslık etmen bekleniyor..

buyuzden artık gunduz pek acıkmıyorum..

lola hala toplam verdıgın 1.8 mı?

bıkac gram farkımız var..ben gun ıcınde nerdeyse hıcbıse yemıyorum artık..
cok bayılcak gıbı olursam yoğurt ve domates yıyorum..
aksama saklıyorum kendımı..
aksamda salata ve yoğurtla kocama eslık edıyorum..
aslında aksam yemeyip,gunduz yemek ısterım ama evlı olunca mumkunatı yok bunun..
ılla masada eslık etmen bekleniyor..

buyuzden artık gunduz pek acıkmıyorum..

Bende sana aynı şeyi söylicektim. Sen kaç günde verdin bu kiloyu ya ben 10 gündür uğraşıyorum.

Zor kilo verdiğimi biliyordum, ama bukadarıda şevkimi kırıyor.

Normal hlime göre gerçekten çok fark var yediklerim arasında ama gram gram veriyorum resmen.

Kızlar tebrikler ne güzel kilo verdiniz maşallah! ben sizin kadar azimli degilim malesef, diyete başladıgımda 69,2 ydim ve dün tartıldım 68,7 kiloydum sevinmiştim ama bugün tartıldım şok oldum 69,5 kiloyum yani bir haftada 3OOgr almışım vermek orda kalsın.. ama bu hafta çok kararlıyım mart cıkmadan 65 i görmek istiyorum

Bende sana aynı şeyi söylicektim. Sen kaç günde verdin bu kiloyu ya ben 10 gündür uğraşıyorum.

Zor kilo verdiğimi biliyordum, ama bukadarıda şevkimi kırıyor.

Normal hlime göre gerçekten çok fark var yediklerim arasında ama gram gram veriyorum resmen.

ben buraya ayın 3 unde yazmışım..zaten başladığım gun dırek sana geldım yazdım..
1 hafta olmuş bugun..
aslında 5 günde 2.5 kılo vermısım ama pazar gunu 400 gramı gerı almışım..

pes etme bazan oyle vücut tutar,tutar sonra bırden gıder..

Back
X