lollapalooza burun Estetiği Ameliyatı

Çok doğal olmuş yüzüne çok yakışmış canım güle güle kullan burnunu :) Allah herkese böyle başarılı ameliyatlar nasip etsin.

Arkadaslar okulda oldugum icin ancak girip kabul edebildim talepleri...Profilime girdiğinizde iki albüm göreceksiniz birisinde önceki halim var diğeri ise 1 aylık burnuşum... olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum...:)

Lady'cim çoook teşekkürler, aminn diyorum çünkü burun çook önemli

Bakıyorum hemen estetik oldukları anlasılıyor bu estetik yaptırmıs diyorsun ama Senin estetik yaptıgını asla anlayamazdim çok doğal çok da yakışmıs :) daha ne olsun agrın sızında yoksa deme keyfine zemuszemus

arkadaşlığmı kabul ettiğin için tşkrler, fotoğraflarında burnun süper olmuş kesinlikle:lepi: hiç belli olmuyor estetik olduğu çok doğal ve güzel olmuş...
sizleri burda memnun güzel olmuş görünce bana da güven geliyor ama bazende çok korkuyorum işte ..bi arkadaşım burun ameliyatı olurken az daha gözünden oluyordu samsunda :1no2:
senin süper olmuş ama yeni burnunla mutluluklarra.s.:1hug:

Bakıyorum hemen estetik oldukları anlasılıyor bu estetik yaptırmıs diyorsun ama Senin estetik yaptıgını asla anlayamazdim çok doğal çok da yakışmıs :) daha ne olsun agrın sızında yoksa deme keyfine zemuszemus

Çok teşekkür ederim canım, sanırım güzel olmasından önce benim için doğal durması daha da önemliydi... Eski iş yerimdeki arkadaşlarım yüzünde bi değişiklik var ama ne anlayamadık kilo mu aldın, saçını mı değiştirdin dediler... :teytey:Doktorum gerçekten iyi iş çıkarmış:):)

arkadaşlığmı kabul ettiğin için tşkrler, fotoğraflarında burnun süper olmuş kesinlikle:lepi: hiç belli olmuyor estetik olduğu çok doğal ve güzel olmuş...
sizleri burda memnun güzel olmuş görünce bana da güven geliyor ama bazende çok korkuyorum işte ..bi arkadaşım burun ameliyatı olurken az daha gözünden oluyordu samsunda :1no2:
senin süper olmuş ama yeni burnunla mutluluklarra.s.:1hug:

Asıl ben teşekkür ederim canım... Ben de açıkcası burnu düzelteceğiz derken, canımızdan olmayalım diye düşünüyordum ki dün okuduğum bir haber beni çok üzdü ve korkularımı haklı çıkardı. Gencecik bir arkadaşımız burun ameliyatı yüzünden ne yazık ki hayatını kaybetmiş:(((( O yüzden ameliyat öncesi kontroller çok sıkı yapılmalı ve endişeler doktora bence açıkca söylenmeli... Eğer küçücük engel bir durum varsa bile ameliyat olmasın insanlar

bende bakmak istiyorummhihoyyyt..ya bide bu açık kapalı ameliyat noluyo anlamıyorumdaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Canım kapalı ameliyatta burun içinden kesikler atılıo ve burun içini görmeden doktor ameliyatı yapıyor. Açık ameliyatta ise burnun altından kesikler atılıyor ve ameliyatı doktorun görerek yapıyor. Benim doktorum sadece kapalı ameliyat yapıyordu ben de öyle istiyordum çünkü hem iz acaba kalıcak mı gidecek mi gibi bir korkun yok hem de burun ucu daha çabuk iyileşiyor... Bu tabiki benim görüşüm burda açık ameliyat olup izleri geçen, burunları süper ötesi olan bir çok arkadaşımız mevcut:)opuyorumnanaktan

Back
X