lollapalooza burun Estetiği Ameliyatı

resimlerini ben de görebilirmiyim arkadaş olarak ekledim. bana da bi doktor yakınımız tunç şafak'ı tavsiye etmişti, sanırım randevu alıcam bende.

lollapalooza, bende tunç beyden randevu aldım. ama ücretli mi oluyor ücretsiz mi bilmiyorum senden ücret almış mıydı? bir de resim göstermiyor tasarım yapmıyor demiştin di mi?

Merhaba arkadaşlar,

Daha önce bandajlı haliyle burnuşumun resimlerini paylaşmıştım bugün 1 ay oldu ve ameliyat olmak isteyen arkadaşlarla paylaşmak istedim çünkü insanı hem motive ediyor hem de doğal olarak bilgi almak istiyoruz. Arkadaşlık gönderenlerinkini kabul edeceğim

Sevgiler :kedi:

Çok teşekkürler. Çok doğal ve güzel bir burun. gerçektende ameliyatlı gibi durmuyor...Tunç bey gerçekten başarılı...Acaba revizyonda nasıl? güle güle kullanın..Bayıldım...

Ankara'da ameliyat olup gördüğüm iki arkadaşın fotoğrafı var. İkisi de çok doğal ve güzel. Ve kararsızlığım giderek arıyor..Tunç Şafak mı, Serdar Öztürk mü :-( İkiside güzel ama kararsız biri için karar vermek çok zor!

Sevgili lollapalooza

3. ayın 3 gün önce dolmuş. Yeni fotğraf eklemeyi düşünüyor musun? Muhtemelen şişliklerin epey inmiştir... Burnunun şekli şimdi daha iyi ortaya çıkmıştır ki bir aylık hali ile bile gayet iyi gözüküyordu...

Ne dersin yeni fotoğraflar eklemek konusunda?

Merhaba arkadaşlar,

Daha önce bandajlı haliyle burnuşumun resimlerini paylaşmıştım bugün 1 ay oldu ve ameliyat olmak isteyen arkadaşlarla paylaşmak istedim çünkü insanı hem motive ediyor hem de doğal olarak bilgi almak istiyoruz. Arkadaşlık gönderenlerinkini kabul edeceğim

Sevgiler :kedi:

Son düzenleme:
Back
X