- Konu Sahibi lollapalooza
resimlerini ben de görebilirmiyim arkadaş olarak ekledim. bana da bi doktor yakınımız tunç şafak'ı tavsiye etmişti, sanırım randevu alıcam bende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lollapalooza bende ekledim seni kabul edersen bende görmek isterim yeni burnunu.
canım bende görebilri miyim resimlerini?
bide ankarada yaptırdın dimi ameliyatı?
lollapalooza, bende tunç beyden randevu aldım. ama ücretli mi oluyor ücretsiz mi bilmiyorum senden ücret almış mıydı? bir de resim göstermiyor tasarım yapmıyor demiştin di mi?
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce bandajlı haliyle burnuşumun resimlerini paylaşmıştım bugün 1 ay oldu ve ameliyat olmak isteyen arkadaşlarla paylaşmak istedim çünkü insanı hem motive ediyor hem de doğal olarak bilgi almak istiyoruz. Arkadaşlık gönderenlerinkini kabul edeceğim
Sevgiler :kedi:
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce bandajlı haliyle burnuşumun resimlerini paylaşmıştım bugün 1 ay oldu ve ameliyat olmak isteyen arkadaşlarla paylaşmak istedim çünkü insanı hem motive ediyor hem de doğal olarak bilgi almak istiyoruz. Arkadaşlık gönderenlerinkini kabul edeceğim
Sevgiler :kedi: