• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Londra'da yaşayan bir avukat varmı lütfen okusun !!

Evlilik vizesi olduğu için eşiniz olmadan vizenizi uzatamazsınız,ama vizenizi yenileyene kadar biraz daha dişinizi sıkıp eşinizle yaşamaya devam edemezmisiniz peki? şiddet olması konusunda da yine rapor alıp sığınma talep edebilirsiniz burada kadınlara inanılmaz haklar verilmiş haklarınızı bilin kendinizi ezdirmeyin

Katılıyorum. Konu sahibesi yerinde olsam dimdirekt savcılığa başvururum. Kadına şiddet büyük suç.

lütfen çekinmeyin özelden soru sorabilir ihtiyacınız olan birşey olursa elimden geleni yapmak isterim.. yalnız mal konusunda talepte bulunmak için iki yılı birlikte doldurmanız gerektiğini unutmayın ona göre hareket edin.. öfkeyle kalkıp zararla oturmanızı istemem.
Çok teşekkürler mal falan istemiyorum ne hali varsa görsün bu kadar varlık içinde ben bir tek evimiz olsun birlikte bende rahat olayım istedim milletle yüz göz etti o kadar severek evlendik yüzüne bakmak istemiyorum bu hale getirdi hep sevdim ayrılmak istemedim Bebek oldu aman babasız olmasın dedim Ada'ma diyorum hadi artık yeter evimiz olsun ben sustukça küfür hakaret daha da artıyor kapı orda s..tir git babanın evine duyduğum tek şey bu malı mülkü kendinin olsun zaten iki yıllık evliyiz kağıt üstünde üç buçuk senelik evliyiz ama kızına bak ayrılayım deyince de bırakır gidersin yardım falan asla bekleme diyor umrunda değilmiş bırakırsa bakarmış böyle diyen Ada'mdan çöp bile istemem

Çok teşekkürler mal falan istemiyorum ne hali varsa görsün bu kadar varlık içinde ben bir tek evimiz olsun birlikte bende rahat olayım istedim milletle yüz göz etti o kadar severek evlendik yüzüne bakmak istemiyorum bu hale getirdi hep sevdim ayrılmak istemedim Bebek oldu aman babasız olmasın dedim Ada'ma diyorum hadi artık yeter evimiz olsun ben sustukça küfür hakaret daha da artıyor kapı orda s..tir git babanın evine duyduğum tek şey bu malı mülkü kendinin olsun zaten iki yıllık evliyiz kağıt üstünde üç buçuk senelik evliyiz ama kızına bak ayrılayım deyince de bırakır gidersin yardım falan asla bekleme diyor umrunda değilmiş bırakırsa bakarmış böyle diyen Ada'mdan çöp bile istemem
Ne diyeceğimi bilemedim, sizi kesinlikle yanlış yönlendirip bir yuvanın yıkılmasına sebeb olmayı asla istemem.. severek evlendiğinizi söylüyorsunuz eşinizle adım akıllı bir şekilde konuşsanız belki mevcut durumu düzeltmeye çalışır? Ama kesinlikle işler o adamın dediği gibi olmuyor bunu bil. Ne demek yarfım edemez miş?onun haberi bile olmaz maaşından direk kesiyor devlet.! Bu ülkede herşey kayıt altında.. öyle çalışmıyorum demeside imkansız.burası Türkiye değil ona öyle söyle.belliki senin gözünü korkutmaya çalışıyor.. ayrıca seni asla çocuğunla sokakta bırakmazlar sana içinin eşyasıyla ev verirler.. haftalık yardım alırsın yani bir dünya benefit var.. açıkta kalmazsın ama ayrılmaya nekadar kararlısın bu çok önemli? Ayrıca hiç birşey istemiyorum diyerekten saf olma hakkın neyse onu al.

Bebek kaç yaşında? Vatandaşlığı varsa seni sınır dışı edemezler merak etme.

Türkiye'de ailen yok mu? Boşanmayı düşünüyorsan orada kalıp ne yapacaksın?

Bebek kaç yaşında? Vatandaşlığı varsa seni sınır dışı edemezler merak etme.

Türkiye'de ailen yok mu? Boşanmayı düşünüyorsan orada kalıp ne yapacaksın?
Ailem Türkiye'de ama kızımın burda dil öğrenmesini bişeyler yapmasını istiyorum bir yaşına girmek üzere

Ne diyeceğimi bilemedim, sizi kesinlikle yanlış yönlendirip bir yuvanın yıkılmasına sebeb olmayı asla istemem.. severek evlendiğinizi söylüyorsunuz eşinizle adım akıllı bir şekilde konuşsanız belki mevcut durumu düzeltmeye çalışır? Ama kesinlikle işler o adamın dediği gibi olmuyor bunu bil. Ne demek yarfım edemez miş?onun haberi bile olmaz maaşından direk kesiyor devlet.! Bu ülkede herşey kayıt altında.. öyle çalışmıyorum demeside imkansız.burası Türkiye değil ona öyle söyle.belliki senin gözünü korkutmaya çalışıyor.. ayrıca seni asla çocuğunla sokakta bırakmazlar sana içinin eşyasıyla ev verirler.. haftalık yardım alırsın yani bir dünya benefit var.. açıkta kalmazsın ama ayrılmaya nekadar kararlısın bu çok önemli? Ayrıca hiç birşey istemiyorum diyerekten saf olma hakkın neyse onu al.
Konuşmaz o küfür eder kovar sadece dinlemez seni büyün suçlu benim çünkü evet çok severek evlendim herşeyim derdim ondan önce boşa yaşamışım derdim hepsi palavraymış işte boşmuş

Sanırım çoçuktan dolayı oturum alabiliyorsun bizim bir tanıdıktan orda Doğum yaptı çoçuk vesilesiyle gidip geliyor.. Allah yardımcın olsun sana ve evladına :(

Olmaz hanımefendi tabi ki çocuğun hakkını alacaksınız. Anladığım kadarıyla Londra'dasınız, hayat çok pahalı, kiralar ateş pahası , neyle geçineveksiniz? Çocuğun geleceğini düşünmek zorundasınız.

O adamdan yüz yüze bir şey istemenize gerek yok. Adam oranın vatandaşıymış ne güzel nafaka için İngiliz mahkemesine başvurursunuz. Mahkeme gerekirse hacizle alır, siz yüz göz olmak zorunda değilsiiniz.

Madem 3.5 yıllık evlisiniz durmayın. Gidin bir avukata, tazminat üstüne anlaşın. Şiddetin her türü var, donuna kadar alırsınız.

Sağolun ilgilendiğiniz için içim çok rahatladı gerçekten son bir kez daha eşimle Ada'm akıllı konuşup artık noktayı koymak istiyorum zorlama benim adıma konuşulan bir hayatı yaşamayacağım artık çok teşekkürler çok içten söylüyorum içim rahatladı kızımı burdan götürüp haklarının elimden alınmasını istemiyorum tek kalmak isteme nedenim bu burayı hiç sevmiyorum çünkü

Merhaba,öncelikle çok geçmiş olsun. Yeni gördüm...
Kesinlikle bu ülkeden gidipte Türkiye'de perişan olma.
Çocuğun İngiliz vatandaşı eşinin dışında tabiki tek başına vizeni uzatabileceğin başka şartlar var.

Şiddet varsa özellikle ve kafanda bitmişse bu konularla ilgili yerler var. Numaraları bende mevcut. Eşimin bir arkadaşı kadın sığınma yardımlaşma diyeyim orada Başkan. Elimizden ne gelirse yaparız. Bu Türk erkeklerinde şu ülkeye gelince özgüven patlaması yaşamıyorlar mı bitiyorum ya.

Bu ülkeye tamamen iyi niyetle evlilik için gelmiş, yuvası olsun isteyen ama şiddet görüp kendi ayakları üzerinde duran çok kadın var.
Bu ülke sana bu şansı çok büyük veriyor merak etme.!
Çok üzüldüm Allah sabır versin.
Yardım istersen bir telefon kadar...

Ekleme yapayım. Bir yorumunu gördüm.
Parasını istemiyorum felan diyorsun.
Bir İngiliz arkadaşım var kocası Türk adam bunu aldattı. Arkadaşım da 2 çocuğu var donuna kadar ne varsa hakkını istedi ve aldı. Kendi için değil çocukları için aldı ve çatır çatır çocukları için harcıyor. Neticede o çocukları tek başına yapmadı ya..
kızının hakkı neyse isteyeceksin bu senin görevin.
Gururun çoçuğununu etkilememeli..

Fevri karar verme.Hayat çok uzun, çocuğun çok küçük.Yolun uzun.

Öyle ben istemem ne demek çocuğun için isteyeceksin.Yokluk çok zor.

İngiltere yasalarını bilmem ama yardımcı olacak arkadaşlar var.Acele etme onlara danış.Gördüğün

şiddete delil topla, rapor falan al.Şanslısın orada kadın kıymetli, hakları var.

Merhaba,öncelikle çok geçmiş olsun. Yeni gördüm...
Kesinlikle bu ülkeden gidipte Türkiye'de perişan olma.
Çocuğun İngiliz vatandaşı eşinin dışında tabiki tek başına vizeni uzatabileceğin başka şartlar var.

Şiddet varsa özellikle ve kafanda bitmişse bu konularla ilgili yerler var. Numaraları bende mevcut. Eşimin bir arkadaşı kadın sığınma yardımlaşma diyeyim orada Başkan. Elimizden ne gelirse yaparız. Bu Türk erkeklerinde şu ülkeye gelince özgüven patlaması yaşamıyorlar mı bitiyorum ya.

Bu ülkeye tamamen iyi niyetle evlilik için gelmiş, yuvası olsun isteyen ama şiddet görüp kendi ayakları üzerinde duran çok kadın var.
Bu ülke sana bu şansı çok büyük veriyor merak etme.!
Çok üzüldüm Allah sabır versin.
Yardım istersen bir telefon kadar...
Çok teşekkür ederim eşimle son birkez konuşmak istiyorum sadece kızım için bu kaçıncı son bilmiyorum ama bşr kez daha eğer olmazsa size yazsam yardım eder misiniz tekrar

Çok teşekkür ederim eşimle son birkez konuşmak istiyorum sadece kızım için bu kaçıncı son bilmiyorum ama bşr kez daha eğer olmazsa size yazsam yardım eder misiniz tekrar
Elbette ki konuş... sen istediğin zaman yaz elimden ne gelirse yardımcı olurum. Seni çok iyi anlıyorum.
Yanlız değilsin :KK54:

Back
X