• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal excel. küllü kumral kullananlar sonuçlar nasıl?

hımmm oki o zaman.
Teşekkürler melodi. O zaman bunu alcaz demek oluyor;)
Aslında ben sarı istiyorum yavaş yavaş açayım dedim.En iyiside küllü kumral olur diye düşündüm .Bilmiyorum iyi bi karar mı ama..Hiç bişeye kara veremiyorum açıkcası korkuyorum ondan..
O yüzden herkese böyle ince ayrıntısına kadar soruyorum anlıcanız..
Şimdi saçlarım koyu bu boya o eklediğim foto kadar açar mı?
Kızmayın bana valla saçım cansız ya olmassa tekrar boyamak zorunda kalıcam iyice berbat olcak ...

canım saç rengini buraya koy, açmadan o rengi tuttrup tutturamaycağın hakkında fikir verebilirim belki..

canım öğrendime göre casting serisi amaonyaksız bi boya, sağlıklı ama istediğin renk tonunu çok iyi yakalayamayabilir, daha çok parlaklık verir diye düşünüyorum..preference rejital serisi de jel boyaymış, o da çok avantajlı değil deniyor, yine istediğin rengi yakalama konusunda en iyi serinin excellence serisi olduğu söyleniyor..

öyle de canım, beyaz sorunum da var benim..

Bak bakem olur mu sence??
Eğer olmazsa ne renk yapayım ne yakışır bana??:sinifsinif:

canım saçının rengi koyu baya, yani eğer boyaysa açtırma işlemi yapmadan bundan daha açık bi renk elde edemzsin..sarı renk anca açar boyaysa..ama kendi saçınsa (ki boya oldunu sölemiştin) açtırmadan küllü kumral tutar..ten rengin buğday sanırım..bence sana açık kahve tonlarından kumral açık kumral ton aralığındaki renkler gider..yani ten rengine uyumlu saç renkleri daha çok yakışır..küllü kumral da yakışır ama dediğim gibi saçını aç mutlaka..

Açtırmadan olmıcak anlaşılan..Umarım yıpranmaz.ama çoğu kişide memnun açtırmadan yanmadığını o kadar fazla yıpranmadığını söylüyor..En iyisi açtırmadan önce iyice bakım yapmak yağlarla sularla filan..

ht2nor
aynı ten rengine ve saç rengine sahibiz....ben ilk koleston 8.0 açık kumrala boyamıştım...açık kestane gibi bi renk verdi...kuaföre gittim...röfle istermisin dedi platin göllge attı...5 sene bu şekilde kullandım..ve sarı asla yakışmaz diyenler benden sonra sarardı...daha sonra sırayla şarap kızılı..çikolta kahve...karamel...karameş bakır ve en son kendi rengim kestane rengine boyattım...senin renklerin bunlar...bunların dışında kiler yakışmaz...birde patlıcan moru buğday tene giden en iyi renkler...bende senin iletmiş olduğujn resimdeki küllü açık kumral rengi istiyorum...senin yazınada bu şekilde ulaştım google dan...malesef renk açtırmak saçı mahvedeyio...

bakırımsı saclarda nasıl sonuc verır pekı bu boya?

evet bakırımsı saçlarda nasıl sonuç verir acaba. ben de tavsiye üzerine küllü kumral ile açık küllü kumral aldım. aslında netten sorduğum bi kuaföre anlattım durumumu benim saçlarım orta koyulukta balköpüğü gibi ama kızılımsı yansımalar var güneş ışığında. normal ışıkta sarımsı. ama açık renk değilim yani öle sarı dediğime bakmayın:( orta koyulukta işte.. anlattım bunları o da dediki en son hangi boya kullandınız dedi anlattım en son altın parıltılı toffe+kahve köpüğü ikisini karıştırdım bu şekil bi renk oldu artık kızıllık bakırlık istemiyorum diyince o zaman 7.1 ile 8.1 olan boyaları karıştır başta biraz koyu olabilir kızıllığı da kısmen kapatır 2.uygulamanda çok daha iyi sonuç alırsın rengi de zamanla açılır dedi. bende baktım 7.1 küllü kumralmış 8.1 de koyu sarı küllüymüş. markete gittim zamanımda kısıtlıydı başka yere uğrayamadım küllü kumral buldum loreal ama koyu sarı küllüyü bulamadım. bulamayınca da koleston naturals ın açık küllü kumralını aldım. koyu istemiyorum ya koyuyla başlayan bi boya almim bari açıkla başlayanlara bakim dedim:) kuaförün dediğini dinleyemedim ama bunlar da güzel sonuç verir herhalde. hem onun dediği gibi koyuluk da olmaz. çünkü saçımla çok oynadım açıcılarla kendim açtım turuncumsu kızıllık kaldı artık istemiyorum ama baya da yıprattı o açıcılar. uzadıkça düzeliyolar (her ne kdr yavaş uzasa da) ama uçlar çitilendi işte anlarsınız. biraz daha uzarsa uçları aldırayım bari :(:(

arkdaşlar merhaba bi konuda danışmak istiyorum ben :(
kumralım ve şuan saçlarımda açık kahve boya var. rengini açmak istiyorum,küllü kumral istiyorum ve boya işlerinden pek anlamıyorum:/ saçımda da kahve boya var bu durumda ne yapmalıyım ben :/ renginin açılması için :/ yarıdmcıııı olurmusunzz :(

benim saçım koyu kahve tonlarında,hafif de kızıllık var,rengin biraz açılıp kızıllığın gitmesi için küllü kumral boyasam olur mu sizce

Kızlar merhaba, ben uzun süredir küllü kumral küllü açık kumral tonlarında yani turunculuk içermeyen bi saç yapmaya çalışıyorum saçımda hafif turunculuk vardı. önce tabi kuaföre gittim anlattım turunculuk istemiyorum yeşilimsi grimsi olsun diye,... bana yaptığı saç eski saçımdan da turuncu oldu.neyse ben bi sinirle bidaha kuaföre boya için gitmemeye karar verdim evde denedim. her boyayı denedim koleston igora loreal majirel.... profesyonel boyaları bile yani... bikere 0 lı boyalar turunculuğu almıyo iyice turuncu yapıyo mutlaka küllü olacak. küllülerin hepsi de turunculuğu almıyo araştırdım igoranın 0.22 turuncu azaltıcısı varmış küllü renkteki boyaya ondan katıyorum her boyada biraz daha turunculuk azalıyo hala istediğim gibi değil tabi... yani demem o ki bu turuncudan kurtulma işi zor ve uzun sürüyo...kuaförlerin çoğu da yapamıyo o nedenle deneme yanılma yapmak gerekiyo

canım saçının rengi koyu baya, yani eğer boyaysa açtırma işlemi yapmadan bundan daha açık bi renk elde edemzsin..sarı renk anca açar boyaysa..ama kendi saçınsa (ki boya oldunu sölemiştin) açtırmadan küllü kumral tutar..ten rengin buğday sanırım..bence sana açık kahve tonlarından kumral açık kumral ton aralığındaki renkler gider..yani ten rengine uyumlu saç renkleri daha çok yakışır..küllü kumral da yakışır ama dediğim gibi saçını aç mutlaka..

bende bişey sormak istiyorum benim saçımda şuan kahve rengi boya var küllü kumrala boyasam kutudaki renk evde tutarmı acaba ?

yoğun renk açıcıyla yapmassan kesinlikle tutmaz ben yaptım en ufak bir değişiklik olmadı saçımda.

kızlar igoranın 12.22 ÖZEL AÇICI YOĞUN KÜLLÜ boyası var acaba bununla kızıllıktan turunculuktan kurtulabilirmiyiz.çünkü baya külllü bi renk

İGORA ROYAL SAÇ BOYASI - 12.22 ÖZEL AÇICI YOĞUN KÜLLÜ

$pr_01_641_min[1].webp

saçlarım açık kumraldı açıcıyla açıldı begenmedim .bir markanın küllü kumralına boyadım bir hafta sonra bakır oldu, daha sonra kolestonun 5.0 kumralından aldım şimdide siyah oldu. sizce akarmı iki gün oldu boyayalı lütfen ardım :(:(:(

Back
X