• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal excel. küllü kumral kullananlar sonuçlar nasıl?

melodi8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
224
0
96
İstanbul
saçlarımı daha yeni boyadım ama saçımı öncesinde açtığım için renk aktı baya, bakırlıklar ortaya çıktı iyice..bayram öncesi bakırlığın kapanması ve biraz daha saçımın koyu olması için küllü kumral alıp boyıcam..daha önce boyayanlar sonuç nasıl oluyo, resimleriniz varsa süper olur şutarafagitti

Eklentiler

• $boyadığımdaki renk.webp
    $boyadığımdaki renk.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 11.386
  • $boyadıktan bi hafta sonra.webp
    $boyadıktan bi hafta sonra.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 3.386
Son düzenleme:
canım saçlarımızın rengi ben boyamadan önce hemen hemen aynıymış. ultra açıcı loreal küllü kumral boyadım geçen hafta. ilk boyadığımda resimdekinin 1 ton açığı oldu ama zamanla aktı haftaya 2. kere boyayacağım. kızıllık ve bakırlığı alıyor ama zemin açık olunca illaki akıyor. 2. 3. boyamadan sonra oturur diye düşünüyorum.

canım saçlarımızın rengi ben boyamadan önce hemen hemen aynıymış. ultra açıcı loreal küllü kumral boyadım geçen hafta. ilk boyadığımda resimdekinin 1 ton açığı oldu ama zamanla aktı haftaya 2. kere boyayacağım. kızıllık ve bakırlığı alıyor ama zemin açık olunca illaki akıyor. 2. 3. boyamadan sonra oturur diye düşünüyorum.

cnm sen resmini de koyarmısın saç renginin?..

melodicimmm küllü tonlar sac rengini matlastırıyor :1no2: koydugun resimdeki renkten istiyorsan sade kumrala boaysan olmazmı cnm

ilk boyadığım zaman hiç foto çekmemişim:( şimdi aktı yanıltmasın ama kutunun üzerindeki rengin aynısını elde ediyorsun bence çok başarılı bir boya. eğer bakırlıktan sıkıldıysan kesinlikle tavsiye ederim. 2 hafta sonra tekrar boyayacağım o zaman eklerim boyamamış olursan..

REsimdeki saç rengi çok güzelmşi, senin istediğin canım.. Ben de saçımı boyamak istiyorum.. loreal exelence almayı düşünüyorum.. Ama casting serisindeki renkleri daha çok beğeniyorum. ne y apsam bilmiyorum.. O seri de beyazları kapatmıyor diyorlar..

iremcim bende saçımı küllü kumrala boyıcam..Konu açtım zaten sizlerden fikir almak için.
sen ultra açıcı loreal küllü kumralla saçını boyamışsın.Sence açıcı boya ile açtıktan sonra ertesi gün küllü kumrala mı boyayayım yoksa direk ultra acıcı küllü kumrala mı boyayayım.Benim saçımda bakırlık filan yok.Fotolarımı eklemiştim.Yardımcı olursan sevinirim.
Ve aşağıdaki rengi elde eder miyim??
http://img515.imageshack.us/i/90296040tz5.png/#q=küllü%20kumral%20saç%20renkleri

canım ben saçımı bundan önce hep karamel kahve köpüğü karışımına boyuyordum. palette yoğun açıcı ile açmıştım. ama palette yoğun açıcıda koyu saçlar açılırken çok hafif de olsa bakırlık turunculuk oluyor. öyle sapsarı bir saç çıkmıyor. ama karamel ve kahve köpüğü de hafif bakırlığı kaldırıyor güzel duruyor. markette tesadüfen gördüm loreal'i ve karamelden sıkılınca denemek istedim. inan çok memnun kaldım. hiç palette ile uğraştığına değmiyor. ve hemen hemen resimdeki gibi bir renk elde edersin.

ilk boyadığım zaman hiç foto çekmemişim:( şimdi aktı yanıltmasın ama kutunun üzerindeki rengin aynısını elde ediyorsun bence çok başarılı bir boya. eğer bakırlıktan sıkıldıysan kesinlikle tavsiye ederim. 2 hafta sonra tekrar boyayacağım o zaman eklerim boyamamış olursan..

canım ben bayram öncesi boyıcam..resmini koyarsan çok sevinirim..hatta açılmış halini de koyabilirsen daha iyi olur..çok teşşekürler ilgin için a.s.

iremcim bende saçımı küllü kumrala boyıcam..Konu açtım zaten sizlerden fikir almak için.
sen ultra açıcı loreal küllü kumralla saçını boyamışsın.Sence açıcı boya ile açtıktan sonra ertesi gün küllü kumrala mı boyayayım yoksa direk ultra acıcı küllü kumrala mı boyayayım.Benim saçımda bakırlık filan yok.Fotolarımı eklemiştim.Yardımcı olursan sevinirim.
Imageshack - 90296040tz5

canım eğer saçların çok dayanıksız ve ince telli değilse açıcı kullan, inan oreal gibi bişi diil..bende çok korkmuştum ama bişi olmadı..saçı yananlar saçını açıcı ile boyadıktan sonra streç film ile kaplayanlar..ısı alıyo bu şekilde oysaki ve kutunun üstünde yazıyo hiç birşeyle kapatmayın saçı die..yoksa hiç bişi olmuyo, yalnız iremin dediği gibi, açık turuncu bi saç rengi elde ediyosun, sarı olması çok zor, anca zeminde böle bal köpüğü, açık kumral falan olursa olabilir sarı..bi de saçta daha önceden bi bakırlık varsa daha da turunculaşıyo doğal olarak..sen bence hiç ultra açıcı olayına girme canım. çünkü dediğim gibi boyalı saçta iyi bi sonuç alamazsın, pek bi değişiklik olmaz, boşuna kimyasal yüklersin saça ve sonra gidip yine açıcı alınca işte bu sefer yıpranır asıl saçın..
ikinci olarak senin istediğin saç rengini ben de çok beğeniyorum ve küllümangoya sormuştum nasıl bu renk elde edilir diye..o da o renkte yoğun bi grilik olduğunu ve bu griliği de yoğun küllü tonlarla elde edilebileceğini, alacağın boyaya mavi renk katmak gerektiğini falan sölemişti, bende anlamam o kadar boya işinden, yani zor o renk gibi olması ama gerçekten çok doğal fakat bi o kadar da yaşı büyük gösterebilecek ya da fazla olgun durmana neden olabilecek bi renk..bence benim eklediğim renk daha avantajlı bu bakımdan derim :)

REsimdeki saç rengi çok güzelmşi, senin istediğin canım.. Ben de saçımı boyamak istiyorum.. loreal exelence almayı düşünüyorum.. Ama casting serisindeki renkleri daha çok beğeniyorum. ne y apsam bilmiyorum.. O seri de beyazları kapatmıyor diyorlar..

canım öğrendime göre casting serisi amaonyaksız bi boya, sağlıklı ama istediğin renk tonunu çok iyi yakalayamayabilir, daha çok parlaklık verir diye düşünüyorum..preference rejital serisi de jel boyaymış, o da çok avantajlı değil deniyor, yine istediğin rengi yakalama konusunda en iyi serinin excellence serisi olduğu söyleniyor..

kızlar çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için ...
iremcim dediğin boyanın fotosunu ekleyebilir misin? parfümeride baktım ama göremedim ?

Son düzenleme:
Imageshack - 90296040tz5

bu arada ultra açıcı küllü kumral die bir renk yok sanıyorum, ultra açıcı küllü kahve var..(5.1 ultra açıcı doğal kahve, 6.1 ultra açıcı küllü kahve, 6.3 ultra açıcı dore kahve)
iremin dediği renkte benim dediğim renk sanırım : loreal excellence küllü kumral
aşağıdaki renk

Eklentiler

• $loreal excellence küllü kumral.webp
    $loreal excellence küllü kumral.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 611
hımmm oki o zaman.
Teşekkürler melodi. O zaman bunu alcaz demek oluyor;)
Aslında ben sarı istiyorum yavaş yavaş açayım dedim.En iyiside küllü kumral olur diye düşündüm .Bilmiyorum iyi bi karar mı ama..Hiç bişeye kara veremiyorum açıkcası korkuyorum ondan..
O yüzden herkese böyle ince ayrıntısına kadar soruyorum anlıcanız..
Şimdi saçlarım koyu bu boya o eklediğim foto kadar açar mı?
Kızmayın bana valla saçım cansız ya olmassa tekrar boyamak zorunda kalıcam iyice berbat olcak ...

Back
X