Saç Rengi ve Saç Boyama loreal excellence 9 ve 9.1 karışımı(resimli)

renklisemsiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
1.462
2.620
133
38
Kızlar size sordum yanıt alamadım maalesef, en son bi cesaret kendim gittim seçtim boyaları şimdi boyuyorum.

Loreal excellence 9 ve 9.1 i karıştıryorum inşallah güzel sonuç alırım sonucu sizinle paylaşıcam . Belki ihtiyacı olana yardımcı olur.hemen şu anki halini koyayım saçımın .yarın da okul var inşallah absürd bir renk çıkmaz
20150315_155716.webp
2015-03-04 18.17.56.webp

Saçının şuanki hali boyalı sanırım değil mi ? eğer bunlarla açmak istiyorsan işe yaramayabilir çünkü benim saçımda senin şuanki saçından yani saçının uçlarından 2 ton falan koyu loreal paris exselence aldım 10 numara açık sarı uçlarını sarı yapmak için aldım boyadım hiç bi işe yaramadı açmadı sanırım boyalı saçları en açık tonda olan boyalar anca açıyor

Dibiyle ucu en azından aynı olsun istiyorum platin sarı değil açık sarı da değil ama çok açık kumral bile olsa yeterli benim için canım, Şimdilik dibini boyadım 30 dakika bekledim şu an da dibiyle uçları bütünlüy cem dibi iki ton açılmış gözüküyor.

Bekleyip görcem canım yorum için teşekkür ederim. Bu olmaz sa dediğin gibi daha açmak için dediğin gibi yaparım

Kızlar boyadım , yıkadım ama fotoğraf ta çok farklı duruyo yine de koyayım flaşlı ve flaşsız çektim en çok flaşlı ona benziyo . Güneşte de çekcem yarın...ben beğendim ama istediği m gibi oldu. Ama sakın kutu üstünde kine aldanmayın, alakası yok ..

İlk halini koymuştum ilk mesaja canım dibi bayağı geldi . Boyalıydı ucu açıktı. Ara ara ışıltılı oldu neden bilmiyorum bu arada dibi 40 dakika ucla birlikte toplam bi saat beklettim

Eklentiler

• 2015-03-15 19.12.53.webp
    2015-03-15 19.12.53.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 3.462
Kızlar boyadım , yıkadım ama fotoğraf ta çok farklı duruyo yine de koyayım flaşlı ve flaşsız çektim en çok flaşlı ona benziyo . Güneşte de çekcem yarın...ben beğendim ama istediği m gibi oldu. Ama sakın kutu üstünde kine aldanmayın, alakası yok ..
canım saçında öncesden röfle tarzı bişey mi vardı o ışıltılar çok hoş duruyo onları nasıl yaptın?

Dibiyle ucu en azından aynı olsun istiyorum platin sarı değil açık sarı da değil ama çok açık kumral bile olsa yeterli benim için canım, Şimdilik dibini boyadım 30 dakika bekledim şu an da dibiyle uçları bütünlüy cem dibi iki ton açılmış gözüküyor.

Bekleyip görcem canım yorum için teşekkür ederim. Bu olmaz sa dediğin gibi daha açmak için dediğin gibi yaparım
Cok guzel olmus saclarin..kizlar lutfen bana da yardim edin..cok kararsizim.yaklasik 2 ay once londa colordan 17 numara acik kahve renk boya koymustum.sonra garnierden 7 numara cappuccino koydum..saclarimin simdiki hali findik kabugu renk..ve ben evde kendim ombreyi denemek istiyorum fakat renge karar veremiyorum..findik kabugu renk sacla ombrenin hangi tonu uyumlu olur..??1nuarayi denesemuyumlu olurmu??

canım saçında öncesden röfle tarzı bişey mi vardı o ışıltılar çok hoş duruyo onları nasıl yaptın?

Düz boya vardı açık renk , altı ay önce düğünümde boyatmıştım . Neden ışıltı lı oldu anlamadım . Ama ben çok beğendim kızlar , kutudakiyle alakası yok daha açık renk isteyenler çok daha açığını alsınlar ya da önce açıcıyla aç
IMG_20150315_191926.webp
sınlar

Düz boya vardı açık renk , altı ay önce düğünümde boyatmıştım . Neden ışıltı lı oldu anlamadım . Ama ben çok beğendim kızlar , kutudakiyle alakası yok daha açık renk isteyenler çok daha açığını alsınlar ya da önce açıcıyla açEki Görüntüle 1456061 sınlar
canım çok güzel olmuş güle güle kullan o ışıltılarda cabası :nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim Ladyrosy :)) çok kararsız dım . Napsam diye ablam benim üstüme beşinciye boyadı kendi saçını bende bi çılgınlık yapayım dedim. İyki boyamışım
aynen canım iyiki yapmışsın çılgınlık yapmak iyidir zaten sonuçta süper olmuş daha ne olsun :KK15::KK15:

Düz boya vardı açık renk , altı ay önce düğünümde boyatmıştım . Neden ışıltı lı oldu anlamadım . Ama ben çok beğendim kızlar , kutudakiyle alakası yok daha açık renk isteyenler çok daha açığını alsınlar ya da önce açıcıyla açEki Görüntüle 1456061 sınlar

Bu hali cok guzel olmus onceki flasli resimdeki cig gibiydi de burda oturmus sanirim cook begendim ilk hali de guzelmis sacinizin.

Saçların çok güzel olmuş, çok beğendim

Çok teşekkür ederim Maroon5 , uçları sarartsam diye düşündüm aslında ben seksenler dizisindeki elvanın saçıyla ivananın kini beğeniyorum, arada daha açıklıkla r var onların . Acaba ombre ile araları açsam mi diye düşündüm.

Fikriniz var mı bu konuda

Eklentiler

• 20150316_181846.webp
    20150316_181846.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 1.158
Çok teşekkür ederim Maroon5 , uçları sarartsam diye düşündüm aslında ben seksenler dizisindeki elvanın saçıyla ivananın kini beğeniyorum, arada daha açıklıkla r var onların . Acaba ombre ile araları açsam mi diye düşündüm.

Fikriniz var mı bu konuda
canım yapabilirsin tabiki ama bence ombre ile yapma saçına daha çok zarar verir onun yerine 10 üzeri seçeceğin bi boyayla boyasan daha iyi sonuç alırsın bence hemde saçların daha az yıpranır :KK54:

Back
X