Pudra, Fondöten, Kapatıcılar loreal fondoten??

ayselcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
199
0
96
Ankara
arkadaşlar dün akşam loral fondoten aldım.125 numara.aldığım yerde denedim renk gayet güzel doğal durdu ama eve geldim çok beyaz gibi.kendi cilt rengim solgun ve buğday gibi bişey.saçlarım sarı.şimdi ben bu fondoteni kullanamıcakmıyım dersiniz?

kimsenin fikri yok sanırım peki loreal fondoten kullanan kimsedemi yok?true match c2 vanille rose nasıl durur acaba solgun ciltte?

bende dün aldım bu fondotenden hemde en koyusunu banada acık geldı sanırıım en ıyısı terocata veya pudara kullanmak ustune yanı ben oyle yapıcam.

aa çok tşk ederim arkadaşım valla iyi fikir pudra.bende koyu renk bi fondoten daha alıp karıştırarak tüketmeyi düşünüyodum artık.senin fikrin daha mantıklı geldi.tekrar tşk ederim.

aa çok tşk ederim arkadaşım valla iyi fikir pudra.bende koyu renk bi fondoten daha alıp karıştırarak tüketmeyi düşünüyodum artık.senin fikrin daha mantıklı geldi.tekrar tşk ederim.

rica ederım cnm golden rose terocotalardan cok memnunun ben aklında bulunsun.

canım bende lorealın fondetenını kullanıyorum..hatta butun makyaj malzemelerımım cogu lorealdır..eger cok acık geldıyse pudranı koyu surebılırsın...

loreal fondoten ben de kullandım ama ne yazık ki dün akşam elimde düştü ve kırıldı aslında çok mennundum ama bugün satıcı kız beni ikna etti ve max factor lasting performance alıdım bakalım deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…