Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal küllü sarı'ya boyadım ve sonuç ?

Estrella39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.447
2
0
İstanbul
Arkadaşlar 2 saat kadar önce saçlarımı boyadık ve yaklaşık 10-15 dakika kadar durdu saçlarımda boya.(diplerim epey açılınca daha fazla açılmasından korktuğum için yıkadım hemen) ama bal köpüğü oldu :s Sizce nasıl olmuş??Gün ışığında çekilmiş halide ilerki sayfalarda..

Eklentiler

• $Fotoğraf2770ff.webp
    $Fotoğraf2770ff.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 314
  • $page.webp
    $page.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 274
  • $fvdvfd.webp
    $fvdvfd.webp
    6 KB · Görüntüleme: 251
Son düzenleme:
gun ışıgında çok güzel duruyor cnm ben koyu küllü saırya boyadım biliosunn güneşte turuncu gibi durmuyor bal köpüğü gibi duruyor içince turunculuk var ama güzle bi turuncuu :)

gun ışıgında çok güzel duruyor cnm ben koyu küllü saırya boyadım biliosunn güneşte turuncu gibi durmuyor bal köpüğü gibi duruyor içince turunculuk var ama güzle bi turuncuu :)

inş dediğin gibi olur canım evet senin saç rengin çok güzel zaten ben çok begeniyorum öyle olsun isterdim rengimin ama olmadı:) neysekii güzel bir turuncuu :93:

bende çok beğendim canım güle güle kullan inş... bende sevıyorum bu rengi çok ama boyamaya cesaret edemıyorum bi de kaşlarım çok koyu onları da açtırmam gerek cesaret edemıyorum işte....

Arkadaşlar 2 saat kadar önce saçlarımı boyadık ve yaklaşık 10-15 dakika kadar durdu saçlarımda boya.(diplerim epey açılınca daha fazla açılmasından korktuğum için yıkadım hemen) ama bal köpüğü oldu :s İlk fotoğraf saçlarımın bir önceki rengi ve şimdi rengi.Sizce nasıl olmuş??Bunlar birde akşam çekilmiş, gün ışığında da çekip bakıcam bakalım umarım daha da açık olmaz.
Eki Görüntüle 142017
Eki Görüntüle 142018
Eki Görüntüle 142016

Son fotodaki saç rengini beğendim ben canım.Güle güle kullan.

bende çok beğendim canım güle güle kullan inş... bende sevıyorum bu rengi çok ama boyamaya cesaret edemıyorum bi de kaşlarım çok koyu onları da açtırmam gerek cesaret edemıyorum işte....

Teşekkür ederimm.vallahi doğruyu söylemek gerekirse ben bu renk olacağını bilseydim hiç cesaret edip yapamazdım ama demekki bu renk olması gerekiyormuş saçlarımınn :D Benim kaşlarım seyrek o kadar koyu da değil o yuzden o kadar kötü durmuyor.Ama senin kaşlarını da boyatman gerekiyor işte eğer çok istiyorsan bu rengi ve yakışacağına inanıyorsan yaptır canım:))

bence farklılık olmuşş hem güneşte turuncu olsa bilemmm o da çok güüzell bencee tadını çıkar olmazsa açık renk değiştirirsin zaten cnmm :66::66::66::66::66::66:

bence farklılık olmuşş hem güneşte turuncu olsa bilemmm o da çok güüzell bencee tadını çıkar olmazsa açık renk değiştirirsin zaten cnmm :66::66::66::66::66::66:

farklılık iyidir:) Zaten bir kaç hafta boyleyim hem rengi yıkadıkça daha bir açılıcak daha bir oturucak ve inş. daha güzel olucak:)) hemde yeni boyadığım için tekrar boyarsam saçlarım çok yıpranıcak ki o kdar sağlıklı olması için uğraşıyorum:)) teşekkr ederim bu arada canmmm:))

turunculasma olmus bence bu kadar acmısken bi kuaföre gidip küllü bi renkel boyattırmalısın
böylelikle turunculuk gidebilir altın sarısı olabilir

ben beğendim ama bu renk biraz daha açılır bence açılınca çok daha tatlı bir renk olucak güneşte özellikle :nazar:

Back
X