- Konu Sahibi Estrella39
benc gayet iyi olmş ..ama şaşrdm baya açmış yani..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güneşte turuncu oluyordu ve beni sinir ediyordu.Ama nereden bileyim boyayınca boyle bir turuncuya dönüşeceğini...![]()
güle güle kullan gayet iyi olmuşzaten bu renk yapmak isteseydin nekadar zorlasan da olmazdı
![]()
turunculasma olmus bence bu kadar acmısken bi kuaföre gidip küllü bi renkel boyattırmalısın
böylelikle turunculuk gidebilir altın sarısı olabilir
ben beğendim ama bu renk biraz daha açılır bence açılınca çok daha tatlı bir renk olucak güneşte özellikle![]()
benc gayet iyi olmş ..ama şaşrdm baya açmış yani..
bence gayet güzel olmuş..
bekleme süresinden az bekletirsen tam istenilen sonuç olmuyor..o yüzden birazcık bakır yansıma var..
ama renk müthiş güzel olmuş valla..
ben çok beğendim..
sağol canımm:)) evtt![]()
Yok canım kuaföre falan boyatmam saçlarımı onlara emanet edemem vallahii:) Zaten çok çok çokk beğendim saçlarımın rengini niye bi 20 dk daha tutmadım saçımda diye dövünüyorum
Tatlım bende çok beğendim akşam ışıgında pek begenememiştim ama gün ışığında çok güzel bir renk oluyor.Hele hele diplerimm:)) Saçlarımı iki gün bir yıkıyorum, sinameki kürünü de yapıyorum bunlar sayesinde epey açılır saçlarımın rengi ve daha da güzel olur zaten biraz zaman geçsin tekrar boyıycam saçlarımı küllü sarı'ya ama bu sefer daha fazla tutucam:))
Evet o kadar az tutmama ragmen bayağı açtı renginii
Hayatm ben aynada diplerime baktım sarımsı olmuştu korktum çok açık renk olmasından ve hemen yıkadım.Beğendiginize çookk sevindim canlarımBeni görenlerde çok yakıştırdı bu rengi bana:)) O yuzden herkese tavsiye ederim yani korkmadan yapabilirsiniz bu rengi :))
Gün ışığında çektiğim fotoğrafı da birazdan yükleyeceğim:))
bak cnm herkes begeniyo bideee foto makinasıyla çekince yanıltıcı olabilyor..bende koyu küllü sarı lorealin kulandıgımdan biliyorum yani kötü olmuycagını:)önümüzdeki ay loreal küllü sarı yapcam bende:)ama 40 dk ile 1 saat arası beklet bidakine:)
çok şık gün ışığı haliii)
çok güzell tenine de çok gitmiş![]()