Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal küllü sarı'ya boyadım ve sonuç ?

Güneşte turuncu oluyordu ve beni sinir ediyordu.Ama nereden bileyim boyayınca boyle bir turuncuya dönüşeceğini... :(

bence gayet güzel olmuş..
bekleme süresinden az bekletirsen tam istenilen sonuç olmuyor..o yüzden birazcık bakır yansıma var..
ama renk müthiş güzel olmuş valla..
ben çok beğendim..

güle güle kullan gayet iyi olmuş (: zaten bu renk yapmak isteseydin nekadar zorlasan da olmazdı :D

sağol canımm:)) evtt:1:

turunculasma olmus bence bu kadar acmısken bi kuaföre gidip küllü bi renkel boyattırmalısın
böylelikle turunculuk gidebilir altın sarısı olabilir

Yok canım kuaföre falan boyatmam saçlarımı onlara emanet edemem vallahii:) Zaten çok çok çokk beğendim saçlarımın rengini niye bi 20 dk daha tutmadım saçımda diye dövünüyorum:1:

ben beğendim ama bu renk biraz daha açılır bence açılınca çok daha tatlı bir renk olucak güneşte özellikle :nazar:

Tatlım bende çok beğendim akşam ışıgında pek begenememiştim ama gün ışığında çok güzel bir renk oluyor.Hele hele diplerimm:)) Saçlarımı iki gün bir yıkıyorum, sinameki kürünü de yapıyorum bunlar sayesinde epey açılır saçlarımın rengi ve daha da güzel olur zaten biraz zaman geçsin tekrar boyıycam saçlarımı küllü sarı'ya ama bu sefer daha fazla tutucam:))

benc gayet iyi olmş ..ama şaşrdm baya açmış yani..

Evet o kadar az tutmama ragmen bayağı açtı renginii

bence gayet güzel olmuş..
bekleme süresinden az bekletirsen tam istenilen sonuç olmuyor..o yüzden birazcık bakır yansıma var..
ama renk müthiş güzel olmuş valla..
ben çok beğendim..

Hayatm ben aynada diplerime baktım sarımsı olmuştu korktum çok açık renk olmasından ve hemen yıkadım.Beğendiginize çookk sevindim canlarım :16: Beni görenlerde çok yakıştırdı bu rengi bana:)) O yuzden herkese tavsiye ederim yani korkmadan yapabilirsiniz bu rengi :))

Gün ışığında çektiğim fotoğrafı da birazdan yükleyeceğim:))

Son düzenleme:
sağol canımm:)) evtt:1:

Yok canım kuaföre falan boyatmam saçlarımı onlara emanet edemem vallahii:) Zaten çok çok çokk beğendim saçlarımın rengini niye bi 20 dk daha tutmadım saçımda diye dövünüyorum:1:

Tatlım bende çok beğendim akşam ışıgında pek begenememiştim ama gün ışığında çok güzel bir renk oluyor.Hele hele diplerimm:)) Saçlarımı iki gün bir yıkıyorum, sinameki kürünü de yapıyorum bunlar sayesinde epey açılır saçlarımın rengi ve daha da güzel olur zaten biraz zaman geçsin tekrar boyıycam saçlarımı küllü sarı'ya ama bu sefer daha fazla tutucam:))

Evet o kadar az tutmama ragmen bayağı açtı renginii

Hayatm ben aynada diplerime baktım sarımsı olmuştu korktum çok açık renk olmasından ve hemen yıkadım.Beğendiginize çookk sevindim canlarım :16: Beni görenlerde çok yakıştırdı bu rengi bana:)) O yuzden herkese tavsiye ederim yani korkmadan yapabilirsiniz bu rengi :))

Gün ışığında çektiğim fotoğrafı da birazdan yükleyeceğim:))

mutlu günlerde kullan tatlım saçlarını:54::54::54::54::54:

bak cnm herkes begeniyo bideee foto makinasıyla çekince yanıltıcı olabilyor..bende koyu küllü sarı lorealin kulandıgımdan biliyorum yani kötü olmuycagını:)önümüzdeki ay loreal küllü sarı yapcam bende:)ama 40 dk ile 1 saat arası beklet bidakine:)

bak cnm herkes begeniyo bideee foto makinasıyla çekince yanıltıcı olabilyor..bende koyu küllü sarı lorealin kulandıgımdan biliyorum yani kötü olmuycagını:)önümüzdeki ay loreal küllü sarı yapcam bende:)ama 40 dk ile 1 saat arası beklet bidakine:)

Evet koyusunu yapma tekrar canım beniim normal küllü sarı yap ki birazcık daha açılsın saçlarının rengi kii yapınca çok yakışacağına inanıyorumm:16: kesinlikkleee!! daha güzel olması için daha fazla bekletmek gerekiyor bunu da öğrendiğim iyi oldu kutusunda 30 dk diyor ama en iyisi fazla tutmak.. :))

İşte gün ışığındaki haliiiiii :))
$Fotoğraf29965.webp

arkadaşlar loreal köpük boyada en açık küllü sarı numarası kaç acaba?? en açık küllü sarı nosu???

loreal köpük boya koyu çıkartıyor canım kimse önermiyor palette ya da loreal excellence serisinin küllü sarılarına bak syoss da iyiymiş..

Back
X