- Konu Sahibi scorpion_22
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveeettt arkadaşlar yeni gelebildim eve hemen fotoları yükliyim dedimilk iki fotoğraf akşam flaşlı çekim, 7.1 ve 8.1 in karışımı çok azda 6.0 tonu var içinde ama 6 yı katmasanızda olur birşey farketmiyor,,en son fotoğraf ise güneşte açılmış hali,, umarım fikir vermesi açısından yardımcı olur
Eki Görüntüle 950903 Eki Görüntüle 950904 Eki Görüntüle 950905
süpermiş canım çok teşekkürler 7.1 deneyeceğim... çok yakışmış
Rica ederim canım boyadığın zaman foto yüklyebilirsen sevinirim, eminim sana da yakışacaktır![]()
eklerim canım benim zemin açık biraz ama ben sevmiyorum turuncumsuluk var gibi. tam karar veremedim 8.1 mi alsam yoksa 7.1 çok mu koyudur :S
7.1 ilk boyandigi zaman biraz koyu tutuyor yikandikca guzellesiyor ve rengi oturuyor, ama cok koyu olmasin dersen 7.1 ve 8 i karistir riske atmamis olursun
saçınız sanırım açık renk küllü renkler sarı saçta yeşil yansıma yapabiliyor benim tavsiyem külsüz olanını deneyin fazla koyulsun istemiyorsanız 8 olabilir ama boyalar çabuk akıyor renk açılıyor ama hangisini denicekseniz deneyin önce saçınızın görünmeyen bir tutamında boyayla deneme yapın sonucu orda görün ben bu hatayı bir kere yaptım inanın o turuncu yansımalı saçımı çok aramıştım yeşillikten kurtulmak için saçımı tekrar açmak zorunda kaldım ama ille de küllü kullanacaksanız bir kere küllü boyarsanız bir kere külsüz sürün üst üste küllü boyalarda aynı sonucu zamanla veriyor kolay gelsinhmmm haklısın canım ayy ya öle kafam akrıştı kideneyip görelim bari
siparişvericem bugün
saçınız sanırım açık renk küllü renkler sarı saçta yeşil yansıma yapabiliyor benim tavsiyem külsüz olanını deneyin fazla koyulsun istemiyorsanız 8 olabilir ama boyalar çabuk akıyor renk açılıyor ama hangisini denicekseniz deneyin önce saçınızın görünmeyen bir tutamında boyayla deneme yapın sonucu orda görün ben bu hatayı bir kere yaptım inanın o turuncu yansımalı saçımı çok aramıştım yeşillikten kurtulmak için saçımı tekrar açmak zorunda kaldım ama ille de küllü kullanacaksanız bir kere küllü boyarsanız bir kere külsüz sürün üst üste küllü boyalarda aynı sonucu zamanla veriyor kolay gelsin![]()
7.1 ilk boyandigi zaman biraz koyu tutuyor yikandikca guzellesiyor ve rengi oturuyor, ama cok koyu olmasin dersen 7.1 ve 8 i karistir riske atmamis olursun
Eveeettt arkadaşlar yeni gelebildim eve hemen fotoları yükliyim dedimilk iki fotoğraf akşam flaşlı çekim, 7.1 ve 8.1 in karışımı çok azda 6.0 tonu var içinde ama 6 yı katmasanızda olur birşey farketmiyor,,en son fotoğraf ise güneşte açılmış hali,, umarım fikir vermesi açısından yardımcı olur
merhaba arkadaşım ;
saç rengini çok beğendim benim orjinal sac rengim bundan birazcık daha açık ve yıllardır farklı renkler denedim.. bir türlü kendi saçımda uzatamıyorum saçlarımı sürekli boyuyorum ikizler burcuyumda) fakat kendi saç rengime dönmek istiyorum sadece 8.1 yapsam olucak sanırım anladığım kadarıyla..
şimdi ben bu boyayı nerden bulablirim ve kaçlık oksidan kullanıcam bana yardımcı olursan çok sevinirim:))
Merhaba canim
Yanlis bilgilendirmek istemem, sonucta profesyonel degilim ama sadece 8.1 ile de boyayabilirsen belki bundan daha acik hemde kendi sac rengine yakin bir renk elde edebilirsin. İcine birazcik 7 katsan daha hos ve homojen olabilir belkiben yuzde 6 lik oksidan kullandim, boyayi da internet aldim, ancak baska bir markanjn ayni numaralariyla da ayni sonuc elde ediliyor mesela koleston yada wella gibi umarim yardimci olabilmismdir sevgiler
![]()