• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal majirel 7.1 küllü kumral resimli

Eveeettt arkadaşlar yeni gelebildim eve hemen fotoları yükliyim dedim :34: ilk iki fotoğraf akşam flaşlı çekim, 7.1 ve 8.1 in karışımı çok azda 6.0 tonu var içinde ama 6 yı katmasanızda olur birşey farketmiyor,,en son fotoğraf ise güneşte açılmış hali,, umarım fikir vermesi açısından yardımcı olur :34: $image.webp$image.webp$image.webp

Eveeettt arkadaşlar yeni gelebildim eve hemen fotoları yükliyim dedim :34: ilk iki fotoğraf akşam flaşlı çekim, 7.1 ve 8.1 in karışımı çok azda 6.0 tonu var içinde ama 6 yı katmasanızda olur birşey farketmiyor,,en son fotoğraf ise güneşte açılmış hali,, umarım fikir vermesi açısından yardımcı olur :34:Eki Görüntüle 950903 Eki Görüntüle 950904 Eki Görüntüle 950905

süpermiş canım çok teşekkürler 7.1 deneyeceğim... çok yakışmış

hmmm haklısın canım ayy ya öle kafam akrıştı ki :D deneyip görelim bari :D siparişvericem bugün
saçınız sanırım açık renk küllü renkler sarı saçta yeşil yansıma yapabiliyor benim tavsiyem külsüz olanını deneyin fazla koyulsun istemiyorsanız 8 olabilir ama boyalar çabuk akıyor renk açılıyor ama hangisini denicekseniz deneyin önce saçınızın görünmeyen bir tutamında boyayla deneme yapın sonucu orda görün ben bu hatayı bir kere yaptım inanın o turuncu yansımalı saçımı çok aramıştım yeşillikten kurtulmak için saçımı tekrar açmak zorunda kaldım ama ille de küllü kullanacaksanız bir kere küllü boyarsanız bir kere külsüz sürün üst üste küllü boyalarda aynı sonucu zamanla veriyor kolay gelsin:16:

saçınız sanırım açık renk küllü renkler sarı saçta yeşil yansıma yapabiliyor benim tavsiyem külsüz olanını deneyin fazla koyulsun istemiyorsanız 8 olabilir ama boyalar çabuk akıyor renk açılıyor ama hangisini denicekseniz deneyin önce saçınızın görünmeyen bir tutamında boyayla deneme yapın sonucu orda görün ben bu hatayı bir kere yaptım inanın o turuncu yansımalı saçımı çok aramıştım yeşillikten kurtulmak için saçımı tekrar açmak zorunda kaldım ama ille de küllü kullanacaksanız bir kere küllü boyarsanız bir kere külsüz sürün üst üste küllü boyalarda aynı sonucu zamanla veriyor kolay gelsin:16:

canım açık değil pek saç rengim orta bir kumral diyebilriz

7.1 ilk boyandigi zaman biraz koyu tutuyor yikandikca guzellesiyor ve rengi oturuyor, ama cok koyu olmasin dersen 7.1 ve 8 i karistir riske atmamis olursun

tatlım aldım gönderdiler ama aptal kargocular hala ellerinde kaç gündür subeden getirmio çıldırdım teli bile açmıolar yaa elime ulaşşasa yapsam sizle paylaşsam

bende düşündüm taşındım 1 hafta sonra yani saçlarım kendini toparladıktan sonra küllü boyamaya karar verdim şuan saclarım koyu kumral, şimdiden hazırlığımı yaptım loreal majireli buralarda bulamadığım için loreal excellence aldım ve açık kumral istediğim içinse 8.1 den aldım igora 0.22 yide buldum allahtan :21: 8.1 in azizliğine uğramam inşallah :9: bu arada malzemeler toplam olarak benim için düşünürsek 8.1 boya 9luk oksidan ve igora 0.22 olacak değil mi canım :44:

İŞTE! tam da istediğim saçrengiydi bu, biraz araştırma yapıp loreal excellence 7.1 almıştım ama tam küllü olmadı , saçımda hafif kızıl yansımalar olmuştu. demek ki bundan sonraki deneyimimiz majirel 7.1 ile olmalı :)) çok teşekkürler fotoğraf ekleyipbize yardımcı olduğun için :16:

Eveeettt arkadaşlar yeni gelebildim eve hemen fotoları yükliyim dedim :34: ilk iki fotoğraf akşam flaşlı çekim, 7.1 ve 8.1 in karışımı çok azda 6.0 tonu var içinde ama 6 yı katmasanızda olur birşey farketmiyor,,en son fotoğraf ise güneşte açılmış hali,, umarım fikir vermesi açısından yardımcı olur :34:Eki Görüntüle 950903 Eki Görüntüle 950904 Eki Görüntüle 950905

merhaba arkadaşım ;
saç rengini çok beğendim benim orjinal sac rengim bundan birazcık daha açık ve yıllardır farklı renkler denedim.. bir türlü kendi saçımda uzatamıyorum saçlarımı sürekli boyuyorum ikizler burcuyumda;)) fakat kendi saç rengime dönmek istiyorum sadece 8.1 yapsam olucak sanırım anladığım kadarıyla..

şimdi ben bu boyayı nerden bulablirim ve kaçlık oksidan kullanıcam bana yardımcı olursan çok sevinirim:))

merhaba arkadaşım ;
saç rengini çok beğendim benim orjinal sac rengim bundan birazcık daha açık ve yıllardır farklı renkler denedim.. bir türlü kendi saçımda uzatamıyorum saçlarımı sürekli boyuyorum ikizler burcuyumda;)) fakat kendi saç rengime dönmek istiyorum sadece 8.1 yapsam olucak sanırım anladığım kadarıyla..

şimdi ben bu boyayı nerden bulablirim ve kaçlık oksidan kullanıcam bana yardımcı olursan çok sevinirim:))

Merhaba canim :34:
Yanlis bilgilendirmek istemem, sonucta profesyonel degilim ama sadece 8.1 ile de boyayabilirsen belki bundan daha acik hemde kendi sac rengine yakin bir renk elde edebilirsin. İcine birazcik 7 katsan daha hos ve homojen olabilir belki :34: ben yuzde 6 lik oksidan kullandim, boyayi da internet aldim, ancak baska bir markanjn ayni numaralariyla da ayni sonuc elde ediliyor mesela koleston yada wella gibi umarim yardimci olabilmismdir sevgiler:3:

Merhaba canim :34:
Yanlis bilgilendirmek istemem, sonucta profesyonel degilim ama sadece 8.1 ile de boyayabilirsen belki bundan daha acik hemde kendi sac rengine yakin bir renk elde edebilirsin. İcine birazcik 7 katsan daha hos ve homojen olabilir belki :34: ben yuzde 6 lik oksidan kullandim, boyayi da internet aldim, ancak baska bir markanjn ayni numaralariyla da ayni sonuc elde ediliyor mesela koleston yada wella gibi umarim yardimci olabilmismdir sevgiler:3:

Cok tesekkur ederim canım ilk fırsatta deniycem :))

kızlar gülşen bubikoğlunun eski saçları gibi olsun istiyorum böle açık küllü kumral majiralden hangi boyayı tavsiye edersiniz saçlarımın ucu zaten sarı ombre gibi dursun istiyorum yardım lütfen

Eveeettt arkadaşlar yeni gelebildim eve hemen fotoları yükliyim dedim :KK34: ilk iki fotoğraf akşam flaşlı çekim, 7.1 ve 8.1 in karışımı çok azda 6.0 tonu var içinde ama 6 yı katmasanızda olur birşey farketmiyor,,en son fotoğraf ise güneşte açılmış hali,, umarım fikir vermesi açısından yardımcı olur :KK34:Eki Görüntüle 950903 Eki Görüntüle 950904 Eki Görüntüle 950905

Saçınızı çok begendim tam istediğim renk bende yapmayı düşünüyorum ama benim sacimda koyu bakır gibi boya var dinlerim var nerdeyse ortalara gelmiş durumda onlar için napmaliyim direk boyarsam diplerimde kapanirmi bilginiz varsa yardım ederseniz çok sevinirim

Saclarin hos olmus bende 2. Resminizden biraz daha acik renk istiyorum.Benim saclarimda aciciyla actigim icin guneste turuncumsu acik renk dogal istiyorum acaba 7.1 ve 8.1 boyalari karistirmayi dusunuyirdum fakat buurda gordum kullanan arkadasin saci olmus.7.1 8.0 karistirsam daha acik renk elde edebilir miyim :KK15:

Son düzenleme:
Back
X