• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal majirel 7.1 küllü kumral resimli

selam kızlar saçlarımı majirel 7.1 kumral küllü ye boyadım sonuç doğal ve tam istediğim gibi oldu, gerçi önceki saç rengimde buna yakın bir renkti ama bakır yansımalar vardı, majirel ile boyadıktan sonra bakırlıkları bir nebze olsun kapattı, tabi yıkadıkça yine aynı renk çıkarmı bilinmez, fikir vermesi açısından foto da ekliyorum, birinci foto önceki rengim,diğerleri boyadıktan sonraki hali, bu arada ilk boyadığımda pek beğenmedim, bir kere beyaz sabun ile yıkayıp rengini kırınca hoşuma gitti :KK34:
Hangi marka markanın 7.1 ı acaba öğrenebilir miyim

Saçlarımda bakır mı turuncu mu benimde anlamadığım yansımalar var güneşte sanki kına ile boyanmış gibi oluyor majirel 6.11 mi 7.11 mi kullanmam lazım ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim bi de normal majirel mi bi de cool cover var majirelin onu mu kullanmak lazım hangisi

Eklentiler

• D2221AC9-2831-4BED-9045-B3CCDB6F7B6E.webp
    D2221AC9-2831-4BED-9045-B3CCDB6F7B6E.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 433
Saçlarımda bakır mı turuncu mu benimde anlamadığım yansımalar var güneşte sanki kına ile boyanmış gibi oluyor majirel 6.11 mi 7.11 mi kullanmam lazım ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim bi de normal majirel mi bi de cool cover var majirelin onu mu kullanmak lazım hangisi
Benim saçım da aynı bu renk ve kurtulamıyorum bir türlü.. Siz ne yaptınız birsey denediniz mi?

Benim saçım da aynı bu renk ve kurtulamıyorum bir türlü.. Siz ne yaptınız birsey denediniz mi?
Küllü tonlar kullanmanız lazım, bir de Igora 0,22 (mavi boya) karıştırmalısınız boyanıza, ben öyle kurtulmuştum.
Kimi saç kremi ekliyor boyaya, onu denemedim.

Küllü tonlar kullanmanız lazım, bir de Igora 0,22 (mavi boya) karıştırmalısınız boyanıza, ben öyle kurtulmuştum.
Kimi saç kremi ekliyor boyaya, onu denemedim.
Cevap için teşekkürler fakat saçımı kendim boyamadim hiç. Hep kuaföre boyattım her seferinde de turunculardan kurtulmak istediğimi söyledim değişiklik olmadı. Küllü boyattım hep, turuncular gitsin diye sade ya da koyu kumral boyamayı denedi, zaman geçince turuncular yine ortaya çıktı. Saçımın orijinali koyu kestane, 8 yıldır boyatiyorum, ilk 4 yıl çok güzel küllü oluyordu sonra turuncular başladı ve bir türlü duzelmedi. Bir forumda arkadaş majirel 7.1 ve 7.11i yazmış, kendi saçında çıkan rengi beğendim şimdi cool cover mi olmalı sade majirel mi onu araştırıyorum. O sayfayı yeniden bulursam linkini de paylaşırım.

Benimde sacım da kızıllıklar var bende 7 1 aldım deneyeceğim..

Cevap için teşekkürler fakat saçımı kendim boyamadim hiç. Hep kuaföre boyattım her seferinde de turunculardan kurtulmak istediğimi söyledim değişiklik olmadı. Küllü boyattım hep, turuncular gitsin diye sade ya da koyu kumral boyamayı denedi, zaman geçince turuncular yine ortaya çıktı. Saçımın orijinali koyu kestane, 8 yıldır boyatiyorum, ilk 4 yıl çok güzel küllü oluyordu sonra turuncular başladı ve bir türlü duzelmedi. Bir forumda arkadaş majirel 7.1 ve 7.11i yazmış, kendi saçında çıkan rengi beğendim şimdi cool cover mi olmalı sade majirel mi onu araştırıyorum. O sayfayı yeniden bulursam linkini de paylaşırım.
Ben de kendim boyamıyorum zaten, Hürrem sultan karakterinden sonra hemen hemen her boyanın, tonun içine bakır eklediler kumralda. :olamaz: Bu yüzden şart.

Back
X