kızlar gratiste gördüm türkiyeye daha yeni gelmiş ilk defa , koyu saçlarda bile etkili bir boya çıkarmış Loreal , renklerine bayıldım kızlar kullanan var mı cidden koyu renk saçlarda etkili mi ? Şu aralar hürrem rengine merak salmışken buldum hürrem rengini de çıkarmışlar deneyen varsa bi koşu gidip alayım
Ben bugun intense 6.32 karamel kahve aldim kutudaki renge yakin sacim ama henuz cesaret edip boyayamadim bi yerde koyu cikiyor diye okudum. Korkuyorum acikcasi deneyen var mi cok merak ediyorummm
6 tonları normalde koyu kahve tonlarıdır.Kutunun üzerindeki gibi olmayacağını tahmin ediyorum.Kullanırsanız bizi de bilgilendirirseniz süper olur.Ben de çok merak ediyorum.
kızlar ben 6.13 u sıyah boyalı sacıma kullandım sıyah olmasına ragmen rengı bıkac ton yumusattı hafıf bakırlı koyu bı kahve yaptı kısacası bence deneyın tavsıye ederım
6.66 numarasını koyu bakır saçıma uyguladım diplerden gelen 1cmlik siyah saçımı bir ton bile açmadı, kesinlikle saç rengini açmıyor, boyalı kısımlarda güzel tuttu ama beklediğimden çok koyu bir renk çıktı