Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Paris Excelannce İNTENSE deneyen var mı ?

sea123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
690
49
48
52
kızlar gratiste gördüm türkiyeye daha yeni gelmiş ilk defa , koyu saçlarda bile etkili bir boya çıkarmış Loreal , renklerine bayıldım kızlar kullanan var mı cidden koyu renk saçlarda etkili mi ? Şu aralar hürrem rengine merak salmışken buldum hürrem rengini de çıkarmışlar deneyen varsa bi koşu gidip alayım

Ben bugun intense 6.32 karamel kahve aldim kutudaki renge yakin sacim ama henuz cesaret edip boyayamadim bi yerde koyu cikiyor diye okudum. Korkuyorum acikcasi deneyen var mi cok merak ediyorummm

6 tonları normalde koyu kahve tonlarıdır.Kutunun üzerindeki gibi olmayacağını tahmin ediyorum.Kullanırsanız bizi de bilgilendirirseniz süper olur.Ben de çok merak ediyorum.

6.13 mocha kahvesi nasil sizce. Ben cok begendim ama kestane boyali saclarimin ustune nasil olur sizce?

6.13 mocha kahvesi nasil sizce. Ben cok begendim ama kestane boyali saclarimin ustune nasil olur sizce?

bu renk, numarasına göre sarı yansımalı küllü kahve rengi oluyor. ama kızıllık da verir mi merak ediyorum.

ben denedim çikolata kahve ilkte koyu olmuştu bir haftadaaktı açıldı çok güzel bi renk oldu ama bnm saçımın altı sarı idi

koyu saçlarda etkili derken boyasız saçda yani boyalı koyu saçta renk belli olmaz

en güzeli koyu saçta etkili olması kızıl sarı bakır kahve ve siyah renkleri var ben küllü sarı istiyordum yahu

kızlar ben 6.13 u sıyah boyalı sacıma kullandım sıyah olmasına ragmen rengı bıkac ton yumusattı hafıf bakırlı koyu bı kahve yaptı kısacası bence deneyın tavsıye ederım

6.66 numarasını koyu bakır saçıma uyguladım diplerden gelen 1cmlik siyah saçımı bir ton bile açmadı, kesinlikle saç rengini açmıyor, boyalı kısımlarda güzel tuttu ama beklediğimden çok koyu bir renk çıktı

Kızlar bugün loreal excellence creme boyasını aldım fakat son kullanma tarihi nerde yazıyor bir türlü bulamadım bi en altta 10JO03 yazıyor anlamadım

Back
X