L'oreal Paris Miss Turkey -Fox Tv

lirik guzel

bekle beni 35.5 :)
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
8.479
2.640
723
Eleştirmeyi çok seven kadınlar için biçilmiş bir kaftan bu yarışma.Kimler favorilerimiz,dedikodu kazanı kaynasın bakalım...

Ay,ay ,ay!..İzmirli güzeller damgasını vuracak yine bu yarışmaya belli oldu.İzmirli kızları çok beğendim.VUUUU!

bende nedense izmirli kızları beğenmedim hele ilk çıkan çok aşırı zayıftı.1.80 boy 50 kiloumuş..bacakları aşırı inceydi bence

Bu gece Çağnur'u neden seçmediler anlamadım.Kızın fiziği gayet güzeldi.

bu yarışmayı bende beğenerek izliyorum dikkatimi çeken nokta hemen her kıza yarı finale gel diyorlar
kaç kişiyi çağıracaklar anlamadım ben:44:

bende takip ediyorum dedikodu kazanı kaynasınn yellowkitty iyiki böyle bi topic açtın... dün bi kız daha vardı hani bayağı hatları dolgun çok seksi buldular farklı bi enerjisi var ama duruşu bozuk yaa benim favorim yine değişicek tabi diğerleriylede görmek lazım izmirden bakır saçlar karamel gibi yeşil gözlü adını unuttmmm pek beğendiler favori olursun diye bende çook beğendim o sarışında doğal asil duruyor bende beğendim ama herkesi yarı finale çağırıorlar çook merak ediyorum bakalım final nasıl olceekkk

güzel kızları eliyorlar hıc guzel olmayan kızolar kalıyorlar ben anlamadım bu işi ne bıcım guzellik yarısması

Pazardan 50 tl ye kombinlerini yapmışlar.Pazar kalabalık değil Bospa 'ya gelsinler de göreyim :))))))

Büyük gözlü, karamel saçlı kızı beğeniyorum. Ama bu kızların hiçbiri Türkiye güzeli olabilecek kadar güzel değil bence. Sadece kötünün iyisi diyebilirim. O karamel rengi saçlı kız ve sarışın olan dışındakiler çok vasat. Bir de bazı güzelliğin 'g'sine sahip olmayanlar nasıl kendilerine bu kadar güveniyorlar aklım almıyor; gerçekten çok şaşkınım. Zaten sunucu da hep söylüyor konseptimiz farklı bizim diye. Vardır jürinin de bir bildiği herhalde. Ama katılan kızlar da ahım şahım bir görünüşe sahip olmayınca onlar ne yapsın. Bunu da düşünmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…