L'oreal Paris Miss Turkey -Fox Tv

Melisa Aslı Pamuk gerçekten çok güzel bir kız
Ayrıca 5 dil biliyormuş.
Şimdi gideceği Dünya güzellik yarışmasında da derece şansı çok yüksek.

Büyük finali cuma 20:30 da.
Benim favorim Melisa
1. Melisa
2. Gizem
3. Merve
olur diyorum..

Böylede tuttururum işte ben. Final olmadan dereceleri de söyledim böyle

Melisa ne taş bir hatun ya Çok iyi temsil edicek bizi . Maşallah nazar değmesin

Melisa Aslı Pamuk'un birinci olduğunu duyunca çok çok şaşırdım.
Ya madem bu güzellik yarışması ne diye böyle vasat tipler seçiliyor son yıllarda.
Bu kız cidden vasatın çok çok altında.
Yanımdan geçse asla kafamı çevirip bakmayacağım bir tip.
Aklım almadı bu sonuçları.
En güzeli Azra'ydı bence. O olmalıydı birinci. Ama dereceye bile giremedi.
Yazık oldu.

azrayla melisa benim favorilerimdi ama azra sanirim boydan kaybetti diicem ama gizemle ayni boydalardi:26:
ama onlarin artisi yabanci dilleri oldu, cunku azra ingilizceden bi cumle bile kuramamisti

Azra derecede olmalıydı bence de.. Boy desek merve neden 3. oldu o zaman? kadınsılık yok göğüs yok hatlar yok dümdüz ve onun da ingilizcesi yok kaliteli eğitim almamış belli kızda ışık yok yürümeyi bilmiyor daha çok donuk çokkkkkk. Azra yerini alabilirdi bence rahatlıkla...

Melisa Aslı pamuk gerçekten haketti hem kaliteli eğitimiyle diliyle kendine özgüveniyle.. umarım en iyi şekilde temsil edecek bizi. Ve aralarında parlıyordu kız kendini geliştirdi açıkcası..

Gizem de haketti kalanlar o kadar vasattı ki Azra elendikten sonra 2.lik hakkıydı.Hem dili falan da çok güzel kendi de güzel ama bence sıradan.. Daha güzel sarışınlar bulabilirim size.

Zeynep ve Seçil güzel kızlardı..Zeynep i çok beğenirdim ama eğitim önemli daha lise öğrecisi....

Hazele gelirsek yüzü bebeksi fakat ne bileyim onda o ışık yoktu ya

sana katiliyorum Elif yada Mervenin yerinde Azra olmaliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…