R rilkea Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2009 2 0 86 İzmir 14 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi rilkea #1 merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katılmış bir insan olarak hemen bir sorumu paylaşmak istedim sizinle. loreal recital preference 5 (açık kestane- palma) boyasını aldım bugun. fakat kullanım kılavuzunda saçı ıslak boyayın yazıyor, ben daha önce kullandığım markalarda hiç görmediğim için böyle birşey tereddüt ettim açıkçası. kullanan arkadaşlara sormak istiyordum, onlar nasıl boyadılar diye. herkese teşükkürler şimdiden, aranızda olmak güzel.
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katılmış bir insan olarak hemen bir sorumu paylaşmak istedim sizinle. loreal recital preference 5 (açık kestane- palma) boyasını aldım bugun. fakat kullanım kılavuzunda saçı ıslak boyayın yazıyor, ben daha önce kullandığım markalarda hiç görmediğim için böyle birşey tereddüt ettim açıkçası. kullanan arkadaşlara sormak istiyordum, onlar nasıl boyadılar diye. herkese teşükkürler şimdiden, aranızda olmak güzel.
A axemarie Nirvana Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2008 400 4 641 İstanbul 15 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi rilkea #2 saçını ıslatıp fazla suyunu sıkıp öyle boyamalısın yani saçın nemli olmalı birde oldukça parlak bir renk elde edeceksin benden söylemesi
saçını ıslatıp fazla suyunu sıkıp öyle boyamalısın yani saçın nemli olmalı birde oldukça parlak bir renk elde edeceksin benden söylemesi
RABARBA Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2009 2.245 13 158 İstanbul 16 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi rilkea #3 İlk defa duydum böyle bişey saçın yanma riskini baya azaltan bi yöntem sanki süper :)