- 17 Nisan 2015
- 10
- 1
- 29
Rowenta’nın L’Oréal Professionnel için oluşturduğu Steampod makinesi
hem bakım yapan hem de düzleştiren saç düzleştirici.
bu makinayla saç düzleştirme şimdilerde kuaförlerde yaptırılan çok moda bir uygulamaymış.
Uygulama öncesinde Pro-Keratin içeren Steampod bakım ürünleri nemli saça yediriliyor. Saç kurutuluyor ve ardından yüksek hızlı buhar teknolojisi ile çalışan Steampod, uzman kuaförler tarafından saçınıza uygulanıyor.
kalın telli saçlarda muhteşem sonuçlar veriyormuş.
ya bu gerçekten süper bi şey ama her seferinde kuaförde yaptırılamayacak kadar pahalı bir uygulama.
ben bu makinayı evde kullanmak için satın almak istiyorum.
youtube'da makinayı evine alıp kullanan müşterilerin çektiği videolara baktım süper makina.
sıradan düzleştiriciler halihazırda kuru ve kalın telli olan saçlarımı daha da kuruttuğu için ben nemlendiren buharlı bir şey istiyorum.
üstelik bu makina saça bakım da yapıyor.
makinayı internette araştırdım
... şurda 875 liraya satılıyor.
yurt dışından getirtsek de aynı fiyata mal oluyor. belki anca 50 lira falan oynar.
sadece bir buhar eklentisi koymuşlar sıradan düzleştiriciye bu kadar pahalı olması neden ya?
umarım yakında ucuzlar da eve alabiliriz.
fiyatların düşmesini ssabırsızlıkla bekliyorum.
hem bakım yapan hem de düzleştiren saç düzleştirici.
bu makinayla saç düzleştirme şimdilerde kuaförlerde yaptırılan çok moda bir uygulamaymış.
Uygulama öncesinde Pro-Keratin içeren Steampod bakım ürünleri nemli saça yediriliyor. Saç kurutuluyor ve ardından yüksek hızlı buhar teknolojisi ile çalışan Steampod, uzman kuaförler tarafından saçınıza uygulanıyor.
kalın telli saçlarda muhteşem sonuçlar veriyormuş.
ya bu gerçekten süper bi şey ama her seferinde kuaförde yaptırılamayacak kadar pahalı bir uygulama.
ben bu makinayı evde kullanmak için satın almak istiyorum.
youtube'da makinayı evine alıp kullanan müşterilerin çektiği videolara baktım süper makina.
sıradan düzleştiriciler halihazırda kuru ve kalın telli olan saçlarımı daha da kuruttuğu için ben nemlendiren buharlı bir şey istiyorum.
üstelik bu makina saça bakım da yapıyor.
makinayı internette araştırdım
... şurda 875 liraya satılıyor.
yurt dışından getirtsek de aynı fiyata mal oluyor. belki anca 50 lira falan oynar.
sadece bir buhar eklentisi koymuşlar sıradan düzleştiriciye bu kadar pahalı olması neden ya?
umarım yakında ucuzlar da eve alabiliriz.
fiyatların düşmesini ssabırsızlıkla bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: