- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Antidepresan degil mi o? Sana ne icin verdi dr? Burdan gelecek cevaplara gore mi iceceksin yani?
Buradaki cevaplara göre ilaç kullanılmaz canım,o ilacı size doktor vermiş doktorun sözüne güvenin ve kullanın tabi bırakma zamanı geldiğinde yine doktor kontrolünde bırakman gerek,4-5 tane içip kendimi iyi hissediyorum deyip kafana göre bırakırsan bir faydasını görmezsin ilk bir hafta biraz halsizlik olabilir,sonra düzene girer bende kullandım antidepresan,kardeşimde kullandı hatta annemde kullAnıyor doktor kontrolünde belki doktoru bıraktırabilir artık,ilacın yan etkilerini hiç düşünme derim çünkü kullandığımız bütün ilaçların yan etkisi var ağrı kesici,öksürük şurubu,ateş düşürücü yada.vitamin haplarının bile yan etkisi var ama bunları kullanırken hiç yan etkisini araştırmıyoruz değil mi o yüzden ilacını gönül rahatlığı ile kullan.kızlar, Losiram kullanan varmı aranızda, ne için kullandınız?
birde zararlı bir ilaçmıdır? yan etkisi oldu mu hiç...acele yazarmısınız, yemekten sonra içmem gerekiyor, cevaplarınıza göre karar vereceğim...
Daha cok obsesif dusunceleri olanlara veriliyor bu ilac. Direk ilaca baslamak yerine bir psikologa gitsen ve beraber desteklesen daha iyi olur bence.
Buradaki cevaplara göre ilaç kullanılmaz canım,o ilacı size doktor vermiş doktorun sözüne güvenin ve kullanın tabi bırakma zamanı geldiğinde yine doktor kontrolünde bırakman gerek,4-5 tane içip kendimi iyi hissediyorum deyip kafana göre bırakırsan bir faydasını görmezsin ilk bir hafta biraz halsizlik olabilir,sonra düzene girer bende kullandım antidepresan,kardeşimde kullandı hatta annemde kullAnıyor doktor kontrolünde belki doktoru bıraktırabilir artık,ilacın yan etkilerini hiç düşünme derim çünkü kullandığımız bütün ilaçların yan etkisi var ağrı kesici,öksürük şurubu,ateş düşürücü yada.vitamin haplarının bile yan etkisi var ama bunları kullanırken hiç yan etkisini araştırmıyoruz değil mi o yüzden ilacını gönül rahatlığı ile kullan.
Psikiyatristle görüşün bence. madem bir sıkıntı çıkmadı nörolojinin sevk etmesi lazımdı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
psikoloğa göndermedi, sıradan bi baş ağrısı dedi, sonra bu ilacı yazdı.... içip içmemek sana kalmış, rahatlatır gevşetir falan dedi yolladı...bende o yüzden kullanıp kullanmamak konusunda tedirginim...
yelizcim bende öyle kulaktan duyma bilgiyle asla ilaç kullanmam ama doktor kullanıp kullanmamak sana kalmış dedi, çok şart değil ama kullan bi dene rahatlarsın falan dedi... antidepresanlık bir durumum yok şükür, sırf baş ağrısı için ilaç vermesi garip geldi.. laf arasında sadece kafaya taktığın bişey varmı dedi, bende her insan illa ki takar bişeyleri vardır kesin dedim :) o da hemen yazıverdi reçeteye...
ben antidepresan hiç kullanmadım o yüzden kullananlardan nasıl bir ilaç olduğuunu öğrenmek istedim...
sevketmedi canım, sadece baş ağrısı olunca önemsemedi sanırım, yazdı yolladı bu ilacı..
psikoloğa göndermedi, sıradan bi baş ağrısı dedi, sonra bu ilacı yazdı.... içip içmemek sana kalmış, rahatlatır gevşetir falan dedi yolladı...bende o yüzden kullanıp kullanmamak konusunda tedirginim...
Bas agrisina agri kesici verilir , bu ilac verilmez. Bir psikologa gidebilirsin o seni gerekiyorsa bir psikiyatriste yonlendirir zaten.
İlaç kullanmak istemiyorsan psikoloğa git canım eğer ilaca gerek görürse seni psikiyatriye yönlendirir zaten,peki bir tek baş ağrısı mı var sende baş dönmesi mide bulantısı falanda var mı,istersen birde Kbb ye git oda bir baksın.psikoloğa göndermedi, sıradan bi baş ağrısı dedi, sonra bu ilacı yazdı.... içip içmemek sana kalmış, rahatlatır gevşetir falan dedi yolladı...bende o yüzden kullanıp kullanmamak konusunda tedirginim...
yelizcim bende öyle kulaktan duyma bilgiyle asla ilaç kullanmam ama doktor kullanıp kullanmamak sana kalmış dedi, çok şart değil ama kullan bi dene rahatlarsın falan dedi... antidepresanlık bir durumum yok şükür, sırf baş ağrısı için ilaç vermesi garip geldi.. laf arasında sadece kafaya taktığın bişey varmı dedi, bende her insan illa ki takar bişeyleri vardır kesin dedim :) o da hemen yazıverdi reçeteye...
ben antidepresan hiç kullanmadım o yüzden kullananlardan nasıl bir ilaç olduğuunu öğrenmek istedim...
sevketmedi canım, sadece baş ağrısı olunca önemsemedi sanırım, yazdı yolladı bu ilacı..
Ben de eşimi zorla bir keresin de psikiyatriye götürdüm bu ilacı verdi. Yanın da 2 ilac daha vardı. Kimlere veriliyor? Obsesif nedir?
:44:
Doktor işinin ehlihmiş o zamanTakinti hastaligi olanlar ( obsesif kompulsif disorder). Psikiyatrist zaten esinize bir tani koyduktan sonra bu ilaci vermistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?