Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2007
273
78
123
İzleyeneniz varmı bilmiyorum ama digitürk'te şu anda 3. sezon oynuyor. Ben 1. ve 2. sezonu DVD'den sabahlara kadar gözümü kırpmadan oturup seyrettim. Tüm dünyada inanılmaz bağımlılık yaptı bizde de epey fanatığı var şiddetle tavsiye ederim.

Konusu:Korkunç bir uçak kazası... Issız bir adaya düşerek kurtulan 48 kazazede... Ve onları bu adada bekleyen daha korkunç bir tehlike... Bu ıssız Güney Pasifik adasında hayatta kalmayı başaran toplumun her kesiminden gelen bu insanlar, sadece adada hayatta kalabilmek için değil, aynı zamanda adanın içinde yaşayan devasa şeyden de kendilerini korumak için birlik olmak zorundalar...

ah limoni ya burdaki havalarin sogudugu nasilda bellitatlicadiarzu
ask sinir mekan tanimiyor,jeyyar
rüya bile olsa jacki görmüssün:roflol:

Son zamanlarda hiç bu kadar gülmemiştim, hay Allah razı olsun senden Limoni kardeş.

Hayır yani konuyu öyle bir bağlamışsınki:roflol::roflol:

neyse sen en iyisi Sayid'i al, Ben jack'le Sawyer arasında bir tercih yaparım artık:lepi:

Ben kafayı yedim bu diziyle
gece 11 de başlıyorum sabah 4'e kadar hiç soluk vermeden :1shok:
bu arada jacke hayranım ben :asigim:
onun kaslarını yerim ben Şeniz
ama saidde Allah için yakışıklı çocuk :asigim:
hangisi olursa artık :roflol:
sawyerda çok yakışıklı ama evli :mymeka:
bu arada 2. sezona daha yei geçtim :1shok:
çok geç başladım ama burdaki yorumlarıda okuyup tiyo kapıyorum :)

bu aralr bende takmişdurumdayim gece rüyamda bilem lost karekterleri ile uğraşiyorum isiz adada benim durumum daha vahim

iremsucum maşallah yani, o olmazsa bu olur bu olmazsa şu olur... o piti piti modunda gördüm seni:))

hem hepsi satıldı anacığım elimizde bi locke bi bernard kalmış, buyurmazmısın???:roflol:

iremsucum maşallah yani, o olmazsa bu olur bu olmazsa şu olur... o piti piti modunda gördüm seni:))

hem hepsi satıldı anacığım elimizde bi locke bi bernard kalmış, buyurmazmısın???:roflol:

19 umda çıtı pıtı hanım mı hanım
bir kızım ben ne yapıyım dedem yaşımdaki adamı
bana doktor lazım doktor
hastayım ama doktora :roflol:

yenisi gelirse söz önce sana ayıracam doktordan, hatta siparişi verdim yolda.....

ne diim iremsucum, yakışır hani sana bi doktorda ....yerimseniben

yenisi gelirse söz önce sana ayıracam doktordan, hatta siparişi verdim yolda.....

ne diim iremsucum, yakışır hani sana bi doktorda ....yerimseniben

yakışır yakışır ama jack olurda daha çok yakışır :sm_cool:
hem bana niye doktor yakışıyor yaa bana sabancıların
veliahtı yakışır salla jackı
hemde Türk :hooray:

yakışır yakışır ama jack olurda daha çok yakışır :sm_cool:
hem bana niye doktor yakışıyor yaa bana sabancıların
veliahtı yakışır salla jackı
hemde Türk :hooray:

anammmm ne bu:1shok: senin gözün peh yükseklerde.... sabancı diyon veliaht diyon ...kafamçokkarıştı valla pek maymun iştahlı gördüm seni....:1shok:

lost izleye izleye bizde senaryolar üretmeye başladık kafayı mı yiyoruz ne herşey bir muamma dizide insan kendini kaptırıyor

ben yeni izlemeye başladım tnt de her haftasonu 21.15 te çıkıyo
gerçekten çok heyecanlıymış
dedikleri kadar var!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…