Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaarr geç kaldım biliyorum ama lostu baştan sonra izleyebileceğim bi site varmı? varsa bana özelden msj atabilirmisiniz

Kızlar yazım spoiler içerebilir ona göre okuyun DA sonu Lost kadar saçma biten bir dizi daha görmedim.Bu kadar güzel konusu varken bu sonu diziye nasıl yakıştırdılar?

Kızlar yazım spoiler içerebilir ona göre okuyun DA sonu Lost kadar saçma biten bir dizi daha görmedim.Bu kadar güzel konusu varken bu sonu diziye nasıl yakıştırdılar?

yıllar önce bitirdim diziyi,niyeyse hala aklıma geldikçe üzülürüm :)) sanırım senaristlerin uydurcak bişiyi kalmadı canım :))

yıllar önce bitirdim diziyi,niyeyse hala aklıma geldikçe üzülürüm :)) sanırım senaristlerin uydurcak bişiyi kalmadı canım :))

O kadar gizem yaptıktan sonra toparlayamadılar hiçbirini öylece sonlandırdılar işte :)

Efsane bir diziymiş. Tadı damağımda aldı diyebilirim. Bir çırpıda izleyip bitirdim. Neden daha önce izlemedim diye kızdım kendime. Ama keşke sonu öyle bitmesymiş. Madem şu zaman yolculuğu olaylarına girdiler keşke her şeyi en başa alıp uçağı indirselermiş. Jack ölmeseydi iyiydi. Çok koydu be.

Yok be, gelmedi bi daha böyle dizi. Geym of tırons da halt etmiş.Ne kafa patlatırdık vakti zamanında, hey gidi günler hey. Özlemişim ya la

Ben sonu beğenmiştim ama dediğin gibi keşke Jack ölmeseydi
Çok üzülmüştüm ona

Lost'u arayanlara Fringe dizisini tavsiye ederim
Yönetmen de aynı
Harika bir dizi

Lost'u arayanlara Fringe dizisini tavsiye ederim
Yönetmen de aynı
Harika bir dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…