Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm bende lost hayranıyım8 eşim iş için sehir dışına cıkmıştı 1hafta yoktu ) daha yeni izledim bende önceden haberim vardı ama izlememiştim cok sey kacırmışım yaw 15 gün önce 5 günde 4 sezonu birden izledim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı o kadar beynimde yer etmiş ki 2 haftadır rüyalarımda adayım bende kazazede olmuşum öyle görüyom kendimi sabahları eşim bu gece ne gördün kimle birlikteydin diyor:roflol::roflol: hakketen kafayı yedim ben yatıyom lost kalkıyom lost :tomato:

Niye bırakıyormuşuz, senmi düşecen peşine bu seferkaydirigubbakcemile

benim kocacığımdan başkasını görüyor mu ki gözüm

ben bakmam öle elin adamlarına sizin gibi pis kuzu:dilcikar:

Son düzenleme:
Off Off meraktan aylar geçmek bilmiyor ya daha çook varmirmirmirmir

5.Sezonda 2 Yeni Karakter:1shok:

EW’nin ünlü yazarı Michael Ausiello’nun araştırmalarına göre, “LOST” 5. sezonda bizleri şu an için 2 yeni karakter bekliyor. Karakterlerin adada olup olmadıkları belli olmamasına rağmen tipik özellikleri öğrenilen bilgiler arasında. Bu karakterlerden erkek olanın adı: Ceaser; 30′lu-40′lı yaşlarında, çok zeki, tehlikeli ve kiralık katil(?). Kadın karakterin adı ise Ilanna; 20′li-30′lu yaşlarında, zeki, tehlikeli ve istediğini elde edebilen biri.

...

LOST”un Yıldızları Bölüm Başına 150.000$ İstiyor:1shok:

Geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız “LOST“un oyuncu kadrosuyla kontrat yenileme çalışmalarına başlayan ABC, öncelikle dizinin yıldızları Matthew Fox (Jack) ve Evangeline Lilly (Kate) ile masaya oturdu. Yıldızların, bu görüşmelerde bölüm başına 150.000$ istedikleri ise sızan bilgiler arasında. Başrollerdeki oyuncuların yüksek ücret istemeleri yardımcı oyuncuların da ücretlerinin artmasına neden olacak.

...

LOST 5. Sezon İçin Comic-Con 2008′den Önemli Bilgiler!şakkıdı

San Diego’da gerçekleştirilen Comic-Con 2008′de “LOST” paneli oldu ve dizinin yapımcıları, fikir babaları Damon Lindelof ve Carlton Cuse, 4. sezon finalinden beri içinde bulundukları derin sessizliği bozdular. İşte bu panelde yapımcıların anlattığı birkaç bilgi…

- Ada, 2. sezon finalinde Swan ambarı içe doğru patladığında zamanda geriye gitmedi, ancak ambar patladığında bir şeyler oldu, evet…

- Locke ve Jin’i dizide daha fazla göreceğiz. “Ölüm, göreceli bir kavram” ve dizide bu karakterler hakkında daha anlatılacak çok şey var.

- Yapımcıların dizide en beğendikleri bölümler “The Constant” (Carlton) ve “Exodus” (Damon). Damon, dördüncü sezonu çok beğendiğini açıkladı ve dizinin zamanında “iniş ve çıkışları” olduğunu kabul etti.

- Diziye son vermek üzere bir tarih belirlemenin kendilerine daha fazla güç ve enerji, fikir verdiğini yinelediler.

- Bu sene Rousseau’nun hikayesine geri döneceğiz, ancak bu tamamen flashback olmayacak. Flashback ve forward’lar dizide yine yer alacak, ancak dizide yine zamanda gidiş gelişle ilgili heyecanlı şeyler yaşanacak, yeni sezonda dizinin anlatılış biçimiyle ilgili bambaşka sürprizler olacak. Ada içinde ve dışında yaşanacak olan olaylar anlatılacak ve bunlar farklı zaman dilimlerinde olacak.

- Köpek Vincent gayet iyi ve 5. sezonda da olacak - hatta dizinin sonuna kadar adada olacak. :)

- Jack-Kate-Sawyer aşk üçgeni, diziyi canlı kılan hikayelerden biri ve önümüzdeki iki sezon boyunca bu üçgende değişiklikler göreceğiz. Kate Sawyer’ı tekrar görecek.:1shok:

- 4. sezon finalinde Daniel Faraday’le birlikte botta olan isimsiz kişiler şaşırmış olacak, ancak olaylar yine Faraday’e bağlı olacak.

- Daniel’dan bahsetmişken, kendisinin, içinde Ada’da neler olduğu ve neler olacağı hakkında bilgiler yazan küçük bir not defteri var ve bu defter 5. sezonda önemli ölçüde yer alacak.

- Richard Alpert “oldukça yaşlı”, Ada’nın mistik güçlerine şükürler olsun ki, ve 5. sezonda onun hikayesini biraz daha göreceğiz. Onu ayrıca yalınayak bir biçimde “yakın gelecekte” (bu bir kelime oyunu olabilir) göreceğiz, dolayısıyla kaç tane ayak parmağı olduğunu öğrenebileceğiz.

- Yapımcıların açıklamalarından sonra, E! Online sitesi yazarı Kristin, açıklamalardan “flashback ve flashforward”la alakalı olanı araştırmış ve bakın ne bulmuş:

* Yeni sezonda yepyeni bir hikaye zaman sırasıyla karşılaşacağız. Flashback ve flashforward olacak, ancak yapımcılar bize bunları çok farklı biçimde verecek ve bu sıralama oldukça karışacak.

* Yeni zaman sistemi için şöyle bir ipucu veriliyor: 4. sezondan 7. bölüm olan “Ji Yeon”u hatırlayın ve Sun’ın flashforward’larıyla Jin’in flashback’lerini nasıl karıştırmıştık, 5. sezonda da tahminen bu tür mantık oyunları olacak.kaydirigubbakcemile

bız 3senedır ızlıyor ve fanatıgız esımle bu sezonun yenı bolumlerını beklıyoruz heyecanla
cok degısecek bu sene olaylar 2010da fınal var ama bence devam eder gıbı gelıyor
cok sıkı bır dızı bence

canım benım cok sey kaybetmıssın bundan once ama dogru yolu bulmussun sonunda
bız 3senedır fanatıgız.hatta 3sene once tanıstıgımız amerıkalı bır arkadaslarımız vardı.sohbet esnasında konusurken losttan konu acıldı ve TÜRKİYEDE ızlendıgıne sasırdılar.bızde cok sevıyoruz onlarda.aksamları cocukları uyutup cayımızı kahvemıız alıp ızlıyoruz 4umuz.cok eglencelı oluyor.
ama cok uzun tatıl yapıyorlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende deli gibi durmadan izledim şimdi 4. sezon 11. bölümü izledim
bi ara o kadar üst üste izledim ki bi helikopter gelip beni kurtaracak diye bekliyodum

süper bi dizi ya:lepi:

yok be müdürüüm etmez 2010 iidir ay kaldıramiciim daha fazla birini anlamadan ötekine geçiyorlar safiii gizem çatlıom meraktan valla bu sezonu heç beğenmedim ama özellikle sonunu açık açık sölemiim şimdi izlemayenler vardır daha ama bu kadarda zırvalanmazki yuh artık dedik eşimle ben çok güldüm hatta.. nese amerika da senaristler grev yaptı die bi sürü dizi döküldü bu sene zaten. artık yeni sezonları heyecanla bekliyoruz napalımhihoyyyt

kızlar ınanırmısınız gecen gece Sawyer ı gordum ruyamda o derece etkisine girmisim filmin:) bagımlı oldum adeta diziye....3 sezon 15. bolumdeyim...diziyi internetten izliyorum ben

Hayatımda koca bir eksiklik var gibi hissediyorum Lost ' u beklerken
Bitince ne olucak düşünmek istemiyorum..

bende 2. sezonu bitridim. ama tnt de türkçe dublajlı olarkda yayınlanıyor. sanırım 2. sezona geçti orda şu anda .

bende hıc ızlememıstım neyse sonra butun sezonları aldım ve ızlemeye basladım suan 2. sezon bıtıcek ama bı oturusta en az 4 bölüm sabaha kadar ızlıyoruz esımle :) cok guzel bı dızı gercekten yenı bolumlerı ıle ılgılı bılgısı olan varmı? :)

Kızlar birşey buldum, sizinle paylaşayım istedim.sengözlerimebaksanab

Lost’ta bir çok soru cevap buluyor

Lost dizisinin senaristleri, yeni bölümlerde sayılar, ölümün adada göreceli bir kavram olması gibi konulara kafa yoracak...

Lost dizisi izleyenlerin çok iyi bildikleri 4-8-15-16-23-42 sayılarının gizemi çözülüyor mu?

Dizinin senaristleri yeni bölemlerde sayılar başta olmak üzere, Jack’in ada için önemi, ölümün adada göreceli bir kavram olması, dört parmaklı heykel, Hurley’nin hayaletler görmesinin nedenleri gibi bir çok merak edilen soruya yanıt vermeyi planlıyor.

Sayid, arkadaşlarının adada sağ salim yaşayabilmesi için Benjamin’in tüm isteklerini kabul edecek. Ayrıca bir devlet de resmi ölçüde adanın bulunması ve kontrol altına alınması için devreye girecek. Aldığımız önemli sayılabilecek bir bilgi de adanın zaman yoluculuğu yapılabilmesine olanak sağlaması. Zaten Faraday bu bilgiyi dördüncü sezonda vermişti ama bu zezonda adayı ele geçirmeye çalışan kişilerin gelecekten geliyor olması ihtimali var.

Ada orkide protokolü kullanılmadan önce Charles Widmore’un adamlarının bu işlemi durdurması gerekecek. Çünkü Ada yer değiştirdiği zaman bir daha asla bulunamayacak.

Dizinin aşk üçgeninde de işler karışacak. Yeni bölemlerde Jack’in iyice delirmesiyle, Kate, Sawyer’a dönebilir. Ayrıca adada ölümün göreceli bir kavram olduğunu da farkedebiliriz. Bu da demek oluyor ki, eski bölümlerde ölen bazı kahramanlar tekrar karşımıza çıkabilir.

Bu kahramanlardan biri de Eko. Benjamin kızının intikamını almak için Sayid’i kullanarak Widmore’un kızını öldürtmek isteyebilir.

Milliyet Televizyon / Alper Uyar-Cihat Zembat

Ada orkide protokolü kullanılmadan önce Charles Widmore’un adamlarının bu işlemi durdurması gerekecek. Çünkü Ada yer değiştirdiği zaman bir daha asla bulunamayacak.

Demiş ama zaten ada yer değiştirdi demi. İşin ilginç yanı ada nereye gitti bu adanın gizemi ney. Nasıl puf diye yokoldu diziyi izliyoz ama bişi bildimiz yok:roflol:

benjamin bi hokus pukus yaptı ada kayboldu bi hokus pokus daha yapıcak ada yerine gelcek

geri döndürmeeye çalıştıgına göre adanın yerini biliyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…