http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=238 na burdan izleyebülürsün. Kalitesi accuk kötü ama idare etcen artık
Pehh hasbam lafa bak lafa:mymeka:
Sen yükle bundan sonra ozaman kuzu beyinli:mymeka:
Niye bırakıyormuşuz, senmi düşecen peşine bu seferkaydirigubbakcemile
Off Off meraktan aylar geçmek bilmiyor ya daha çook varmirmirmirmir5. Sezondan Kısa İpuçları
Dizinin yeni sezonu 17 bölüm olacak, tahminen şubat-mayıs 2009′ da yayınlanacak. Sezon 5 neden geri dönmek zorunda olduklarını anlatırken, sezon 6 geri döndüklerinde neler yaşandığını anlatacak,
Dizide Claire karakterini canlandıran Emilie De Ravin, dizinin bu sezonunda karşımıza çıkmayacak fakat 6. sezonda tekrar diziye dönecek,
Micheal tarafından vurulan ve Hurley ile aşk yaşıyan Libby’nin hikayesine, Desmond’un flashbacklarinde geri dönülecek ve Hurley ile neden aynı hastanede oldukları ortaya çıkacak,
Esrarengiz ‘Blacksmoke’ dizi bitene kadar açıklanmayacak,
Locke’un deyimiyle “Mr Eko” geri dönecek fakat bu dönüş flashback şeklinde olmayacak,
Vahşi doğada yaşayan ve kızını yıllar sonra bulan Danielle Rousseou, geçtiğimiz sezonda ölmüş olsa da flashbacklarda karşımıza çıkıcak,
Charlotte ve Daniel Faraday daha aktif karakterler olarak dizide yer alacaklar,
4. sezonda, Mr. Eko’nun John Locke’a “You’re next” (Sıradaki sensin) demesiyle Locke’un liderliği ve ölümü arasındaki bağlantı ortaya çıkacak,
Karısı Sun’ın hamile olduğunu öğrenen Jin büyük ihtimalle yaşıyor olacak,
Herkesi şaşırtan bir şekilde hem Jack’ın hemde Claire’in babası olduğunu öğrendiğimiz Christian Shephard çok önemli olacak ve neden bu denli önemli olduğu açıklığa kavuşacak,
Benjamin ve Desmond 1. sezondan bu yana ilk defa aynı sahnede yer alacaklar.
Son olarak, flashbackler ile flashforwardlar azalacak ve bir yerde ‘günümüz tarihi’ diye birleşecek…
(habertürk ten alıntıdır…
bız 3senedır ızlıyor ve fanatıgız esımle bu sezonun yenı bolumlerını beklıyoruz heyecanlaİzleyeneniz varmı bilmiyorum ama digitürk'te şu anda 3. sezon oynuyor. Ben 1. ve 2. sezonu DVD'den sabahlara kadar gözümü kırpmadan oturup seyrettim. Tüm dünyada inanılmaz bağımlılık yaptı bizde de epey fanatığı var şiddetle tavsiye ederim.
Konusu:Korkunç bir uçak kazası... Issız bir adaya düşerek kurtulan 48 kazazede... Ve onları bu adada bekleyen daha korkunç bir tehlike... Bu ıssız Güney Pasifik adasında hayatta kalmayı başaran toplumun her kesiminden gelen bu insanlar, sadece adada hayatta kalabilmek için değil, aynı zamanda adanın içinde yaşayan devasa şeyden de kendilerini korumak için birlik olmak zorundalar...
slm bende lost hayranıyım8 eşim iş için sehir dışına cıkmıştı 1hafta yoktu ) daha yeni izledim bende önceden haberim vardı ama izlememiştim cok sey kacırmışım yaw 15 gün önce 5 günde 4 sezonu birden izledim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı o kadar beynimde yer etmiş ki 2 haftadır rüyalarımda adayım bende kazazede olmuşum öyle görüyom kendimi sabahları eşim bu gece ne gördün kimle birlikteydin diyor:roflol::roflol: hakketen kafayı yedim ben yatıyom lost kalkıyom lost :tomato:
bız 3senedır ızlıyor ve fanatıgız esımle bu sezonun yenı bolumlerını beklıyoruz heyecanla
cok degısecek bu sene olaylar 2010da fınal var ama bence devam eder gıbı gelıyor
cok sıkı bır dızı bence
Hayatımda koca bir eksiklik var gibi hissediyorum Lost ' u beklerken
Bitince ne olucak düşünmek istemiyorum..
Ada orkide protokolü kullanılmadan önce Charles Widmore’un adamlarının bu işlemi durdurması gerekecek. Çünkü Ada yer değiştirdiği zaman bir daha asla bulunamayacak.
Demiş ama zaten ada yer değiştirdi demi. İşin ilginç yanı ada nereye gitti bu adanın gizemi ney. Nasıl puf diye yokoldu diziyi izliyoz ama bişi bildimiz yok:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?