Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İki tane bir de:sinifsinif:

kafamçokkarıştı 38.09 dakika mı

Dakika istemezen fahrenayt da olur ama biraz zorlar seni diye düşündümdü benkaydirigubbakcemile

Öff kuzuuuu bu lostu bilmiyo, acil pembe dizi topiklere gönderileeeesengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-

Diğerleri demek;The Others....

kaydirigubbakcemile

Bunu bindirbir geceyi ilzyene bile bilirdi:dilcikar:

Peki bari şunu billmaz:

Desmondla Penn'in veletlerinin adı neydi, o velet gerçekten desmond danmıydı?

Değilse kimden mi.

Saniye de cevapşakkıdı

Ulan bu adırs lafını ilk duyduğumda ne tırsmıştım be, deee uzaktan duman neyin yükseliyor, adamlar hayalet gibi, gece bizimkileri avlıyorlar (kuyruk bölümündekileri) dımonstır filan derken yusuf yusuf olmuştum he:ecrin_bebek:

Yemişim dumansız hava sahasını

Sizce nolcek 6.sezondabenneyaptımki

Bütün 5 sezonu ve o kadar hava da kalmış soruları nasıl cevaplayacaklar onu merak ediyorum 1:umursamaz:

Ceykıp bir şekilde geri dönmeli ve dönecektir de2mafoldumben

Yeni sezonda burda bir sürü yeni lost zedemiz olur onu da biliyorum 3-tatlicadiarzu-

Cekıp nasıl geri dönecek lan. hayalet olarakmıdelikafadulden

herif bıçaklandı be, yandı hatta.

gerçi bunlar dokuz canlı, herşey mümkün.sengözlerimebaksanab

Cekıp nasıl geri dönecek lan. hayalet olarakmıdelikafadulden

herif bıçaklandı be, yandı hatta.

gerçi bunlar dokuz canlı, herşey mümkün.sengözlerimebaksanab

Zamanında bizimkilere hep dokunmuştu şimdi karşılık zamanııııopuyorumnanaktan

Bizimkiler de sıraynan ceykıpa dokunsun bayanlarda dokunmakla kalmasın öpsün bak nasıl kalkar ozaman:roflol:Ceykıp kalkar yani ölümden kalkar nan yanlış anlaşılmasın:umursamaz:

cekıp diye biri varmı gercekten la :tomato:

Tüh senin gibi lostçuya:1shok:

Lost mevkinden alındın, çabuk git baştan izle:mymeka:

Ceykıpı bilmeden buraya gelmek haaa :mymeka: Ceykıpımın ruhu sızlıyodur şimdi nan senin yüzündenmafoldumben

Lady diğerleri okunduğu gibi yazıyo ben sana yazılışını söyliiip yardım edeyim canım Jacopzemuszemus

Cekıp yok sanırsan Jacob tı o :tomato:

Evet fındık aromalı kahve hatta:mymeka:

Testi geçemedin, karakterlerden bir habersin ohoooo işimiz var ya:umursamaz:

Ceykıp, Sovyır, Julyet, Keyt, Jon amca vs. bil bunları şaşırma, şaşma:umursamaz:-tatlicadiarzu-

Tüh senin gibi lostçuya:1shok:

Lost mevkinden alındın, çabuk git baştan izle:mymeka:

Ceykıpı bilmeden buraya gelmek haaa :mymeka: Ceykıpımın ruhu sızlıyodur şimdi nan senin yüzündenmafoldumben

Hiç valla:dilcikar:
Günlerdir şeyini boş yere yırtıyon Lost da lost diye. Boş yere uykusuz kalıyon. Asıl ana fikir Cekıp be. Cekıpla bizim siyahlı yağuşuhlunun (karadumanın) çekişmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…