sagolun kizlar
evet cok yeniyim ama esim gelene kadar 10 bölüm izleyebildim :kedi:
aksam esimede baslattim,film gibi diyo..bayildik yani bayildikkkopuyorumnanaktan
LOST u izleyenlerde bir süre sonra rüyalarında ya jack le yada sawyer la adaya düşme sendromu başlıyor(kendimden ve diğer kız arkadaşlarımdan biliyorum)..zaten dvd yada netten takip ediyorsanız ardı ardına en az 10 bölüm izleme hastalığı başlıyor :) hatta 11. bölümüde izlemek istiyorsunuz ama ya uykunuz geliyor ya da meraktan kudurmak için kendinize işkence yapmak adınada olsa izlemiyorsunuzson dönem dizileri içerisinde benim izlediğim en iyi yapımlardan birisi LOST..ıssız bir adaya düşsem sadece jack olurdu yanımda oda ayrı mesele :)
valla bu gidişle dizinin kadrosuna girersin gibi geldi bana :)
valla bu gidişle dizinin kadrosuna girersin gibi geldi bana :)
ah ah ben ilk bölümlerde bulunan shannon ın üvey kardeşi boone hastasıydım lakin beklenmedik bir şekilde knock out oldu kendisi
Diziye ilk başladığımda rüyalarımı Sawyer süslüyordu, bir ara Desmond girdi rüyalarıma!!Sonra Benjo'yu çok görür oldum.Uzun süredir rüyalarımı Richard:asigim: süslüyor.Yavaş yavaş Jacopı da görmeye başldım.Dizi bitince kimi göreceğim bilmiyorum.
Evet erken gitti o..:a015:
Ama dönebilme ihtimali var diyorlar!!!yerimseniben
1 haftadır 4.sezonun tekrarını izliyoruz, çoğu şeyi unutmuşumlmaz:
Neyseki dün akşam 4.sezon bitti, gece 2 gibiydi. Herif hadi 5.sezona başlayalım dedi de, pilim bitti artık, gidip yattım. eee sabah 7 de o kalkmıycak tabi, onun tuzu kuru.
Bu hafta 5.sezonu bitiririz, ondan sonra nolur bilmembenneyaptımki
Evde Lost çevirmeye başlarız. Herüf Cek olur bende Keyt:roflol:, bebelerden biri Aeron, diğeride JiYeon.
Şubat diye duydum benmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?