Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anaaaa, Lost devam mı ediyor kızlar, yihuuuu:teytey::hooray::lepi:

devam edip etmeyeceği kesin değil ama

benjamin linus karakterini oynayan micheal emerson yaptığı bir açıklamada; çıkacak DVD'nin içinde Hurley ve Ben'in daha sonra adada neler yaptıklarını anlatan bölüm ya da bölümler olacakmış.

keşke tekrar başlasa ama :/

Vuuuuu, ne süper olurdu beeesositososito

Gerçi Cek yok, keyt yok, Sovyır yok napayım adadaki hayatı.

Benjaminle Hörlide yesinler birbirini.

Cek ölmeseydi bir şekilde adada kalsaydı yada ne bileyim açık kapı bıraksalardı züpper olurdu da neyse

Jin öldü, San öldü, edeleli Sayid de öldü, widmor öldü, kimse kalmadıki yahu, niye devam etsin dizi.

yeni eklenenler olsa aslında, Hörli ve Benjaminin adada kaldıkalrı zaman diliminde adaya yeni düşenlerin hayatını anlatsalar, :hooray:

Valla aylarca takip ettik heyecanla, finali tam bi fiyaskoydu bence, klasik "aa meğerse hepimiz ölmüşüz" muhabbetini hiç yakıştıramamıştım ben. Büyük bi hayal kırıklığı olmuştu, o ilk sezonun heyecanı neydi öleeeboshayallersmile

Anaaaa, Lost devam mı ediyor kızlar, yihuuuu:teytey::hooray::lepi:

eee ne bu şimdi. Ben bişe anlamadımbilmiyorumkismile

Neeeyyyyakannehir

Lost devam etmiyor kızlar malesef. Bahsi geçen 6. sezon dvdsinin içinde geçen 12 dklık videoyu daha önce eklemiştim ben..

Lost 6.Sezon – 12 Dakikalık Özel Bölüm: New Man In Charge (Altyazılı)

Tıklayın şutarafagitti

herkes ölür kimi önce kimi sonra bla bla bla...onca yıl kandırıldık ya ben ona yanarım.sen git zaman kayması paralel evren.. bilmem ne teorisi de daha sonrada herşeyi olağan bir sonla bitir yok böyle bir saçmalık

valla ya, çok uzatıldı falan dendi ama demekki yeterinde uzatılmamış, tadı damağımda kaldı yani:97:

Hey gidi Lost hey. Bir eşin daha yok ki.

Lost candır. Onca karakter bir daha hangi dizide bir araya gelecek ? o senaryoyu bir daha nerede bulacağız ? sonuna kadar zevkle nasıl da izletmişti, ben hafta hafta değil de sezon sezon izlemiştim bu diziyi, her yaz, Ankara'dan İzmir'e dönüşümde yanımda getirir, sahilde yaşıtlarım çıplak ayaklarıyla deniz kum güneşte koşuştururken ben bunu izlerdim :))) koşuşturmaya ara verip yanıma, beni çağırmaya gelenleri de tutsak eder onlara da zorla izletirdim... diyeceksiniz şimdi akşamlar geceler torbaya mı girdi... eee akşam gece de tekrarını izliyordum :))

Cek, uyuz Keyt, benjo, sovyır, dezmınt, Hörli, Sayid, Jin

Şuan bu diziyi izliyorum..Ama bakınca ne çok geç kalmışım diyorum..herkes unutmuş bile.. benim için yeni ama gerçi 6. sezondayım kafam allak bullak bakalım nasıl sonuçlancak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…