Louis vuitton , cashhimi ,dior, chanel ... orjinal çantalarım en olay konu:)

zengin ve gururlu bir öğretmenimiz vardı, o geldi aklıma.. :))

Bu fiyata hermes çantanın orjinali olmaz, ama en yakın çakması olabilir.. çakmaların kralı yurt dışında satılıyor :) onlara da sertifika veriyorlar, 1.el taklit diye

Kızlar bu konuyu iyiki açmışım satılmasa bile keyfim yerine geldi :):) kahkaha krizine girdim de ne yapayım bilmiyorum bence silmeyelim böyle kalsın bu yorumlar Kemer'den daha kıymetli :):) bu arada işportacı değilim demeyin öyle üzülüyorum.. :) :) fake değilim gerçektir hermes kemer fiyatı çok ucuza listeledim mutlaka bakın;

182,000.00 TL

http://www.mosmoda.com/Blue-Tempete...ag-Palladium-Hardware_67077.html#.U_X5we0ay0c

Yüz seksen iki bin lira

No comment

Evet fiy

Evet ucuza satıyorsun, o yüzden taklit olduğunu düşünüyorum.. taklitlere de sertifika verdiklerini bildiğini kabul ediyorum...

Ben'de alamazdım bu fiyata :) kardeşim tur rehberi olduğu için giydiği ürünlerin hep marka olmasına dikkat ediyor firması, daha çok ürünüm vardı ama onları dağıttım

Benim kardeşim de tur rehberi. Konunuzu okuyunca onu aradım ilk iş. Ya kardeş dedim sen tur dönüşlerinde bursadan lokumla kestane şekeri getiriyordun ancak. Bak insanlar neler alıyor , aşkolsun diye de takıldım .

Şaka bir yana alım gücüm olsaydı da almazdım açıkçası.

Cruise gemisinde tur rehberi olmaz genelde dedi. Varsa bir yolu yordamı açıklayın belki kardeşinizin meslektaşlarına yol göstermiş olursunuz

Son düzenleme:

Iste bunlar senin sattigin paraya kapalicarsida satiliyor. Senin gercekten kisisel urunlerini sattigini anlamamiz icin gercek fotograf ve fatura eklemen gerekiyor. Fotograftan belli olur dukkanin mi var cakma mi satiyosun sifir mi ikinci el mi. Kul hakki yemekten korkarim demekle olmuyor. Faturadan isim kismini silip koy o bir bahane degil ayrica. Hem biri satin aldi demistin. Kim o ?

Tur rehberi 182bin lirayi bulsa calismayi birakir

bu hikaye tutmaz konu sahibi.. varsayalım ki kardeşin Cruise gemisinde tur rehberi, allah aşkına yıllık geliri kaç milyon dolar da sana binlerce liralık hediyeler getirebiliyor? kemere 182,000.00 TL verebiliyor ise hobby olarak yapıyor herhalde bu işi.. ya da sade bir tur rehberi bu kadar kazanırken gemi kaptanının ne aldığını merak ettim ha diyorsan ki marka sahipleriyle kanka, o başka tabi

özetle; tatile gittim, outlet den aldım satıyorum desen daha inandırıcı olurdu.. bir de netten bulduğu resimleri koymuşsun, dükkandan getirip fotograf çekmek zor geldi kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…