Louis Vuitton&Ünlüler

ÇANTALARA BİTTİM.....................
AMA BENİM GİBİ GARİBAN NERDEN ALSIN BÖYLE Louis Vuitton ÇANTAYI DİMİ AMA:::))))))
ANCAK GURBİKTE VARDIR BÖYLE ÇANTALAR ::))))))))) ZENGİN OLAN O

evet ben deee
ama çookk pahalı yaaa mahina süper bi de denimler hairka ama para nirde

benimde büyük bi tane var,daha cok sayehatlerde iyi oluyor,iki tane cüzdanim var..bi tanede günlük hayat icin almak istiyorum ama begendigim 500euroydu o ebatlara göre falan bana biraz pahali geldi almadim!:bbo:

evet pahalı ama degıyo cok kalıtelı. benım de 2 tane var hatta 2sıde resımlerdee var bırı dogum gunu hedıyem dıgerınıde ben almıstım kendıme. valla param olsa hepsını alırdımmmmkaydirigubbakcemile2

Böyle markaları internetten almaya korkarım ben bin bir türlü oyun dönüyor çünkü...
Neyse bazı modelleri gerçekten çok güzelll ve hoşş duruyor.

160 ytl ve orjinal louis vuitton??? mümkün değil, alakası bile olamaz hatta, hangi çok zeki milyarlık çantayı o fiyata satar ki :roflol:

Evet canım, arkadaşlara katılıyorum.. Çanta orjinal değil
O siteye uzun zamandır üyeyim ve bende satış yapıyordum..
Alısverıs yaparken dikkatli ol orjinal Louıs Vuıtton diye sana sattıkları sadece replika..

hayır yanı anlamadıgım kaliteli taklit olsa ne yazar?
bir çantaya sırf orjinal olsun diye 1000 lira verebilecek gelire sahip olsam fakir bir aileyi maaşa bağlarım
veren insanlara da yazık diyorum başka birşey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…