Louis Vuitton&Ünlüler

katiliyorum......
bazen dayanamayip pahali bisey aldigimda kendimi huzursuz hissediyorum.onca yardima muhtac insan varken..........

Bende orijinal olarak sadece "LV Pochette" var..! Aksamlari disari cikmak icin cok kullanisli..!

Basörtüm´de var ama onlar cakma...acaba orijinal esarplarin fiyati ne kadar? Bilen varsa bildirsin..!

:jeyyar:

LV çanta orjinali şöyle kullanılacak bir büyüklükteki 1200 dolardan aşağı maalesef imkansız.
160 lira olan tabiiki çakma canım üzgünüm pahalı almışsın.
Bende mahina hastasıyım nette imitasyonu 250 ye buldum ama çok geldi. 100 den fazla verirsem vurun beni...:mymeka:

bunu istiyorummmmmmm...

Daha ayağa düşmedi bu ama yakında buda herkesde olur.
speedy herkese forma oldu, onun için almıyorum.
Ha birde Kıbrıs- Girnede en işlek caddede kocaman imitasyon çanta mağazası var, çok enteresan geldi bana. Burda üreticiler bile kapıları kilitleyip çalışıyolar baskın falan olur diye.

bende 2 tane var.
lv hastasıyım.param olunca yine alacağım.çanta takıntım var ne yapayım-tatlicadiarzu-
çakmaları 50 metreden tanırım valla

Hem yardım edip hem lüks yaşayan insanlar olamaz mı:sm_confused:

bende istiyorum bu çantalardan hastasıyım...bu ara eşimden bi süpriz bekliyorum inşallah :) orjinali olmalı çakması gerçekten komik duruyo bide o çakma lv la kasıla ksıla yürümüyolarmı ?10 m den belli sahte olduğu :) olursa gerçeği olsun olmucaksa komik duruma düşüceme olmasın daha iyidir :)

açlıktan ölen ınsanlar varken bı çantaya 1000 dolar vermek hiç de adil değil...:sinifsinif:

neye göre adil değil,bu tamamen zevk meselesi,her insanın bir şeye zaafı olabilir,çanta,ayakkabı,gözlük,saat,parfüm...... ve pahalıda olsa orijinalini ister.
LV bence dünyaca kabul görmeyi haketmiş bir marka,hakkını veriyor,yıllar geçtikçe modelleri eskimiyor aksine değer kazanıyor ve en önemlisi ürünlerinin hep arkasındalar,yıllar sonra bile tamirlik bir durumu olsa alıp tamir ediyorlar,ürünler tamir için fransaya gidip geliyor,bu maliyetleri düşünürsek aslında çokda pahalı değil,alabilecek imkanım olsa hepsinden alırım ben ama olmuyo işte kaydirigubbakcemile3

ben bayılıyorum
ayrıca kimsenin vicdanının muhasebesi kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum

ha ama şöyle bişey var
keşke onlara verdiğim paralarla çeyiz meyiz düzseymişim dediğim oluyor
1 araba alırmışım hem de en iyisinden

neyse olan oldu çantalarımı ve diğer herşeyimi seviyorum.

ama herhalde bundan sonra bi dur dememin zamanı gelmiş.

bi süre durup anca özel günlerde kendime hediye alarak kurtarabilirim sanırım kendimi

kızlar bende lv hastasiyim. bazen cantaya o kadar para vermek kötü hissettiriyor ama herkesin yaptigi hayir ve vicdan muhasebesi kendine. benim favorilerim Epi Leder Alma, Epi Leder Speedy, Monogram Vernis Alma, Monogram Denim Neo Cabby. Ayrica valizleri seyahatler icin cok kullanisli. Yurtdisindan alma konusuna gelince Fransa da diger Avrupa ülkelerinden ortalama %10 falan daha ucuz oluyor tax free yi de ekleyince tatminkar bir geri dönüsüm saglanabiliyor. Fransa harici diger Avrupa ülkelerinde sadece Tax Free olarak bir kar saglayabilirsiniz. Türkiye den simdiye kadar ıstinye Park magazasindan 2-3 kere canta aldim euro dan tl ye cevirip sattiklari icin biraz pahali olabiliyor.

Fransa LV magazasindan bir calisana taklitleri sordugumda piyasada dis görünüs olarak orjinalinin birebir aynisini bulundugunu soylemisti bunlarin taklit oldugu da ic dikislerinden anlasiliyormus.

Son düzenleme:
çakmasını sadece bilen bayanlar anlıyor erkeklerin anladıklarını düşünmüyorum =) ayrıca sırf herkesde var diye ben çakmasına bile bakmıyorum zemuszemus

ben beğenmiyorum yaaa...hastası falanda değilim olmamda herkes çok fazla üstüne düştüğü için galiba..çıktığından beri beğenmiyorum..sırf üstünde lv yazısı için alan arkadaşım var ..oda bana komik geliyor açıkçası..hem durumu müsait değil almaya hem zenginlerle sidik yarıştırıyorkaydirigubbakcemile3:roflol:

bazısı çok güzel hakkaten yaa ama pembe olanı daha çok beğendim kaydirigubbakcemile3

kesinlikle istiyorum bu çantalardan.......hastasıyım ama kesinlikle orjinali olmalı çakması belli oluyo ve komik oluyo bana göre bedava verseler çakma ürün kullanmam ........denk gelirsem mutlaka alıcam sitesine baktım satış yok sadece modeller gösteriliyo bulunduğum yerde bulmam imkansız şuan inşallah alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…