Louis Vuitton&Ünlüler

çantalar süper ama heralde multimilyoner olsam anca o zaman alırım o da bir iki tane. bence çok büyük saçmalık bir çantaya o parayı vermek. hem de birebir taklitleri varken. ünlüler bile çok kaliteli taklitleri kullanırken bana mı kaldı gerçeğini almak
kaldı ki orjinal alsam bile o kadar çok iyi taklidi var ki piyasada. gerçek olduğuna inanmaz millet

bende beğeniyorum bu çantaları ama 1 çantayada o kadar para vermek bana mantıksız geliyoo... bi arkadaşımın eşi çakmaları getiriyoo orjinalleriyle birebir aynı dikiş sayılarına kadar en kral çantacıyım diyen çantacı anlamadı o kadar yani..onlardan kllanmak varken orjinale o kadar vermek çok saçma..ayrıca 1000 liraya 1 çanta alacağıma 10 çanta alırım değişik değişik kullanırım:lepi:

bunlarda benim louis vuittonlarim :)

ve son olarak damier speedy cantam

ilerleyen zaman icinde monogram neverfull ve birde sarah cüzdan almak istiyorum nasip olursa

çantalar çok güzel,tabi profesyoneller bilir ama açıkçası ben orjinalleriyle taklitleri arasında pek bi fark göremiyorum( bazıları çok abartılı tabi onları kastetmiyorum) bence bu biraz taşımayla alakalı,üstün başın basitse orjinal lv de taksan çakma durur,ama şık bir insansan bence çakma çantayı fark eden olmaz...en azından ben öyle düşünüyorum.

esracim cok yanlis düsünüyorsun bence, sahsen taklit olan bir cantayi hersekilde anlarim oysa ki ben esofmanla disari ciktigimda bile damier speedy cantami yada palermo cantami cok rahatlikla kullaniyorum

isilaycım tabi haklısın,zaten dedim ya profesyonel olanlar anlayabilir.ben kendi adıma söylüyorum,çok basit durmadığı sürece fark edemiyorum açıkçası

slm kizlar bedavami satiyorlar louis vuitton lari .bende istiyorumda cok pahali yaaa beni esprit l credi prada ancak kurtarir onlarda indirimlio lursa yaniiii

aynen bu yazının altınada imzamı atarım ,hepsi aynı işi görüyor ne gereği var yani o kadar paralar saçmayaa:umursamaz:

amaaan bence de ben 1000 liraya neler almam çanta manyağı olurum valla akannehir

Kizlar türkiye´de LV magzasinda ödeme sekli nasil acaba? Kredi kartina satis yapiyorlarmi? Yada sadece nakitmi geciyor??

Bence iğrenç ve ötesi çantalar. Ben asla bir logoya bu kadar para vermem. Gösteriş uğruna emekle kazandığım paraları yedirmem. Heleki herkezde varken...Paris Hilton gibi ünlüler parasını harcicak başka şey bulamadığından bunları alıyo, yoksa 40-50 yaş üstü için yapılmışlar aslnda... Daha orijinal çantalar takmayı isterim.. Onlara para mı veririm. Ama arkadaşlar bunlar nedirböyle 40 yaş üstü bayanlar için yapılmış bişi. Gerçek deri olsa da değeri 200 liradan fazla değil... Bir amblem basıyorlar fiyatı 1 milyar çıkıyor, biz de salak gibi alıyoruz ne kadar saçma... Mümkün değil ama alırsam bigün speedy modelini tercih ederim. Öbürleri aşırı manyakca süslü ve iğrenç :O Gına geldi herkezin kolunda bilezik gibi taşımasından.. Evet birde dirseğinin üstüne koyup göstere göstere taşıyorlar ya ... Ayrı bir mallık.. Ben rezil olurum ya louis vuitton takarsam çok dalga geçiyorum takanlardan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…