- Konu Sahibi fatmanur38
kızlar bana yardım edin bu çantanın orjinalini nerden bulabilirim gittigidiyordaan baktim bı tane uzak doğudan geliyomus kotumudur ne yapayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
you_know aldigin canta sahte canim orjinal bir louis vuitton cantanin kullanilmis 2. elini bile 200 euroya alamzsin...benim louis vuittondan 4 adet cantam ve 2 adet de ayakkabim var cantalarimin 2 tanesini 2. elden aldim biri 680 euro digeride 450 euroydu..maalesef ki 70 liraya birak cantanin kendisini ucundaki anahtari bile alman imkansiz..
Pahalı ucuz, çakma orjinal ! bunlar ne kadar önemliymiş hayatımızda. Şimdi yazılanları okudukça anladım. Kimseyi bu çantaya bu kadar para veriryorsun diye eleştirme hakkın(M)ız yokken eleştirilmeyen bu kişide elinde ki ürün çakmadır gibi bir yaklaşımda bulunması ve bunu işspata gitmesi malesef nahoş durumda. Konuyu uzatma durumunda o çantalara sizleri sokmak durumunda kalacağım. Ben ne kadar sveiyesiz bir uyarı yaptıysam önce sizde bir yazdıklarınıza bakıp konuyu ne kadar gereksiz uzattığınızı görürce uyarımın ne kadar hafif kaldığını göreceğinizi umuyorum. Cümle düşük oldu ama umarım anlamışsınızdır demek istediğimi....
Çakma Kazen (C)
Fiyat : Açık arttırmada henüz fiyat belirlenemedi