louse vıtton çanta için bakarmısınız

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam kızlar yıllardır havası modası gecmeyen bu canta dan bende ıstıyorum ama cok ucuk fıyatlarda olsun ıstemıyorum basıtte durmasın nerden alıcam fıyat aralıkları nedır yardımcı olurmusunuz ınternetten onerebılecegınız sıte varmı yada alan......

tatlım ykm de(ankarada) ben kaç kez gördüm lv çantaları ve başka markalar da var,uygun fiyata(bunlara göre) 150-200 tl arası,yalnız bunlar çok eski sezonlardan elbette çok şık görünüşü var farklı modellerden,yeni sezon butiklerde 1,500den başlıyor

bende geçenlerde sahibinden..com dan aldım. neverfull modelini. aşık oldum resmen çantaya :) birde site bulmuştum çantacüzdan.com du sanırım. oraya da bakabilirsin fiyatları uygun.

tatlım ykm de(ankarada) ben kaç kez gördüm lv çantaları ve başka markalar da var,uygun fiyata(bunlara göre) 150-200 tl arası,yalnız bunlar çok eski sezonlardan elbette çok şık görünüşü var farklı modellerden,yeni sezon butiklerde 1,500den başlıyor

150-200 arası dediğiniz çantaların orjinal olmadığını biliyorsunuz değilmi? bu marka normal bir bütceyle alınabilinecek bir çanta markası değil,yurt dışında 1000 dolardan başlıyor çünkü fiyatlar.ama pazarlardan taklitlerini bulabiliyorsunuz :))

150-200 arası dediğiniz çantaların orjinal olmadığını biliyorsunuz değilmi? bu marka normal bir bütceyle alınabilinecek bir çanta markası değil,yurt dışında 1000 dolardan başlıyor çünkü fiyatlar.ama pazarlardan taklitlerini bulabiliyorsunuz :))

benım bulundugum yerdekı pazarlar dandık 20 tl ye var ama cok kotu....

arkadaşlar istanbul'da hermes, burbeerry, louis wuittion, prada vs. gibi markalarin cakma cantalarini bulamiyorum... kadıköydeki cantacilarda 50 tl ye bulsaniz da cok basit duuryor. baska nerelerede bulabiliriz? mesela,
özellikle hermes birkin model cantasını arıyorum. en fazla 150 tl ye alabileceğim...

ne zamandırbu cantanın arayısındayım hıc bır yerde bulamadım pes ettım derrken pazardan buldum 20 tl ye aldım daha 20 tl lık gıbı degıl hıc acaıp guzel ...

Arkadaşlar benim bi arkadaşımda tüm markalar ve çok çeşit var ithal ve kaliteli ürünler artı tanıtım amaçlı fiyatlarıda düşürdü normalde o fiyata internette merdiven altı denilen adi malları satıyorlar facebook da sayfa açdı MarKAlite | Facebook inceleyin derim.

selam kızlar yıllardır havası modası gecmeyen bu canta dan bende ıstıyorum ama cok ucuk fıyatlarda olsun ıstemıyorum basıtte durmasın nerden alıcam fıyat aralıkları nedır yardımcı olurmusunuz ınternetten onerebılecegınız sıte varmı yada alan......

marka canta almak isteyen arkadaslar ben yurt dısında yasıyorum ve burda cok kaliteli cantaların cakmaları var isteyenlere resimleri atabilirim bana mesaj atın .

bana özelden mesaj atarsanız size resim gönderebilirim yurt dısında yasıyorum

ben yurt dısında yasıyorum ve bu cantaların shopları var burda bir canta 3000 dolardan baslıyor cok güzel modelleride var bes kurusa verseler almayacagın modelleride var.ama okadar parayı bu cantalara vermekde istemeyenler icin birebir cakmalar var cok güzel aldım ve gördüm.isteyen arkadaslarada temin edip gönderebilirim

çakmaya vereceğiniz parayla normal markasız bir çanta alın ya da bekleyin indirimde marc jacobs falan alın. çakma almak emek hırsızlığıdır. sizin yaptığınız da hırsızlık

valla öle bir çakma yapıyolar ki birebir aynısı .tabi çok basitinide yapıyolar .ama iyisinide yapanlar var .şahsen 1.500 lira asla vermem bir çanta için .100-200 liraya gayettte şık olabiliyor o çantalar .bende var bir iki modeli kimse demedim çok adi duruyor diye .çok şık duruyor .

Geçen sene nişantaşından bir pasajdan 250 liraya taklidini aldım, aldığım gibi ilk kullanışımda pişman oldum. İlk bakışta ne kadar güzel gözükse ve satıcı arkadaşın çakma olduğu belli olmaz vs dese de, gerçekten çok belli oluyor. kapalıçarşıdakileri araştırdım, 400 den aşağı yok.

1 sene para biriktirdim, aşık olduğum modelini en sonunda orjinalini eylül ayında aldım, çok mutluyum. ve her kıyafetle uyum sağlıyor. Çanta gerçekten ben buradayım diyor ve kalitesini belli ediyor.

Eğer istiyorsanız, gerçeğini almak için bir süre bekleyip para biriktirmek lazım. Sahtelerini almayın bence.

Geçen sene nişantaşından bir pasajdan 250 liraya taklidini aldım, aldığım gibi ilk kullanışımda pişman oldum. İlk bakışta ne kadar güzel gözükse ve satıcı arkadaşın çakma olduğu belli olmaz vs dese de, gerçekten çok belli oluyor. kapalıçarşıdakileri araştırdım, 400 den aşağı yok.

1 sene para biriktirdim, aşık olduğum modelini en sonunda orjinalini eylül ayında aldım, çok mutluyum. ve her kıyafetle uyum sağlıyor. Çanta gerçekten ben buradayım diyor ve kalitesini belli ediyor.

Eğer istiyorsanız, gerçeğini almak için bir süre bekleyip para biriktirmek lazım. Sahtelerini almayın bence.

kaç liraya aldın merak ettim...

Back
X