Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım ykm de(ankarada) ben kaç kez gördüm lv çantaları ve başka markalar da var,uygun fiyata(bunlara göre) 150-200 tl arası,yalnız bunlar çok eski sezonlardan elbette çok şık görünüşü var farklı modellerden,yeni sezon butiklerde 1,500den başlıyor
150-200 arası dediğiniz çantaların orjinal olmadığını biliyorsunuz değilmi? bu marka normal bir bütceyle alınabilinecek bir çanta markası değil,yurt dışında 1000 dolardan başlıyor çünkü fiyatlar.ama pazarlardan taklitlerini bulabiliyorsunuz :))
selam kızlar yıllardır havası modası gecmeyen bu canta dan bende ıstıyorum ama cok ucuk fıyatlarda olsun ıstemıyorum basıtte durmasın nerden alıcam fıyat aralıkları nedır yardımcı olurmusunuz ınternetten onerebılecegınız sıte varmı yada alan......
selam kızlar yıllardır havası modası gecmeyen bu canta dan bende ıstıyorum ama cok ucuk fıyatlarda olsun ıstemıyorum basıtte durmasın nerden alıcam fıyat aralıkları nedır yardımcı olurmusunuz ınternetten onerebılecegınız sıte varmı yada alan......
Geçen sene nişantaşından bir pasajdan 250 liraya taklidini aldım, aldığım gibi ilk kullanışımda pişman oldum. İlk bakışta ne kadar güzel gözükse ve satıcı arkadaşın çakma olduğu belli olmaz vs dese de, gerçekten çok belli oluyor. kapalıçarşıdakileri araştırdım, 400 den aşağı yok.
1 sene para biriktirdim, aşık olduğum modelini en sonunda orjinalini eylül ayında aldım, çok mutluyum. ve her kıyafetle uyum sağlıyor. Çanta gerçekten ben buradayım diyor ve kalitesini belli ediyor.
Eğer istiyorsanız, gerçeğini almak için bir süre bekleyip para biriktirmek lazım. Sahtelerini almayın bence.