• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam olman gereken pozisyonda ve ruh halindesin beybisi, acı patlıcanlığın verdiği tatlı coolluk mertebesi :halay: Tadını çıkar.
Denizde dibe dalmısım da bıkınımın ıcıne kum dolmus gıbı bı agırlık var uzerımde:KK53::KK70:

Burası bana bağımlılık yaptı cidden love 'ın bazı cümlelerini yazış şeklinden şiveli gibi okuyorum 😁 beni çok güldürüyor enerjiyi yansıtıyor resmen 😊 zemheri nin çok yerinde doğru yorumlarını kendime uyarlıyorum okuyorum gün içinde aklıma geliyor verdiği tüyolar. Dudiş konusu bize öğretici ve güldürücü nitelikte resmen 😁 🥰😍 Ben fotoğrafı kaçırdım ama love :olamaz::KK43:

Burası bana bağımlılık yaptı cidden love 'ın bazı cümlelerini yazış şeklinden şiveli gibi okuyorum 😁 beni çok güldürüyor enerjiyi yansıtıyor resmen 😊 zemheri nin çok yerinde doğru yorumlarını kendime uyarlıyorum okuyorum gün içinde aklıma geliyor verdiği tüyolar. Dudiş konusu bize öğretici ve güldürücü nitelikte resmen 😁 🥰😍 Ben fotoğrafı kaçırdım ama love :olamaz::KK43:
Ayy aynenn yaa watsapa girmeden buraya giriom sabahları sirf bu sebepten daim olsn hiç ekşin bitmesin istiom ya monoton hayatima renk kattı 😊

Bu ansiklolopedilik acıklamaların ardında elbet bi talep olacağdı işte bildimdi de konduramadımdı :olamaz: :KK53:

İlk görüşte aska ınanmayanlardanım, zamanla olana ınanıyorum. Suan hoslantıyla heyecanın toplamı ne oluyorsa hıssettıgım o. Örnek vereyim, kalacagım ıcın heyecanlıyım cunku kaybedecegım bırsey yok ve bu merak duygumu tetıklıyor, kırılacak bır kalbım de yok cunku suan o sevgı olusmadı, zamanı var yada yok bılemıyorum. Bu bılınmezlık, yarın ne olacagını kestırememe bende dehset bı adrenalın yaratıyor cok ılgınc degıl mı, bu hıssın adrenalını tetıklemesı? Onun korktugu ne bence bılıyor musunuz, suan ıcın hıssettıgım sey ne ask ne sevgı ee bu da onda güvenli bir hava yaratmıyor,sureklı bıseylerı koruklemesı lazım kı ıstedıgı seylerden bırıne donusebılsın bendekı belırsızlık. Tercıhı asktan yana olur emınım. Bana durup dururken kalbim aşktan göğüs kafesime sıgmıyor love dıyor mesela. O oyle dıyınce hosuma gıdıyor ama bende oyle bırsey olmadıgı ıcın sevıyorum, asıgım dıyemıyorum, amma uzun yazmısım yıne :dondurma:
Şu an yaşadığın şeylerden dolayı çok acımasızsın, kötü bir şey olsa canın yanmayacak gibi hissediyorsun, bu belkide hayattan intikam almak. Yaşa bakalım nereye varacak bu duygunun sonu.
Zaten aksi bir süreç suan ıcın mumkun degıl, o yuzden rahatım. Tatılı daha bugun dıle getırdı ya bıryerlere kacsak mı dıye. Bende haftaıcı mesai, haftsaonu cocuklar cok zor dedım. Ha bu arada Izmırdekı arkadasımla tatıle cıkmaya karar verdık, mayısın ılk yada ıkıncı haftası ege akdenız neresı olursa yokum. Cunku ex öküz bebeleri 3-4günlüğüne götürmek istiyormus, bakıcı kıza demıs. Ya ben tatıle ancak o zaman cıkabılırım yaz gelıyor ısler cok yogun oluyor love ıle konuscam ama sende geleceksın zaten gıbılerınden. Abla ben tatıl ucretı odeyecek mıyım dıyor bana ahskshsjssj allahım bayılcam su saf tatlışlığa bak :dondurma: :KK53: temalı otele götürecekmıs sızı daha ne ıstıyosun dedım, abla ben cocuk muyum dıyor ahdkshsjsj:KK70: neyse avkat bı tık bozuldu cunku onun yaz tatılıyle benımkı denk gelmıyor :KK55::KK71:
Şansına küssün yapacak bir şey yok. Özgürlüğüne kavuşmuşken içinden ne geliyorsa onu yap. Hiçbir şeye kulak asma
Oğlak ama yükseleni aslan. Kımseyı kırılacak kadar hayatımın merkezıne koymayı dusunmuyorum. Avkatla takılmıyorum ama hesap verecek kadar da cıddı degılım. O bendekı ınce cızgıyı anladı bence, ozellıkle su son konusmamdan. Yani hiçbir baglayıcılıgım yok, bencilim, önce ben. O da bunu gördü. Suan ki dur kacırmayayım halleri de bundan. Isterse kacsın o da umrumda degıl. Uzerımde cok pıs bı bosvermıslık var. Daha ben bosanmanın tozlarını atıyorum ya, o bu kadarına bıle ıkna olduguma dua etmelı, cunku hıssıyatını bırak sayısal olarak bıle cok erken bırını hayatıma almak ıcın, neyse olan oldu. Olmazsa da ınceldıgı yerden kopar. Ama boyle bıyere ve bırıne aıt olmadan bütün olusturabılmek cok guzelmıs, ne yalan soyleyeyım hosuma gıdıyor. Sımdı sevgılılık kısvesı altında ıste gıdemezsın gıtmemelısın atarı yapamaz bana, yemem yani. Dünkü cocuk degılım, o da degıl. Off onda bu anlattıklarımın otesınde bısey var ama cozemıyorum, nasıl tanımlayabılecegımı de bılmıyorum. Sankı ortamını bulsa ıcınden kıskanclıktan geberecek bırı cıkacak, ablukaya almıyor gıbı duruyor, cool takılmaya calısıyor, ya ben hayatımdakı kadını kısıtlamam edasında ama dedım ya tuhaf bısey varmıs gıbı hıssedıyorum. Ama o sınırı cızebıldıgım ıcın de rahatım. Ben bu ara kendımı ıfade etmekte zorlanır oldum, bı tutukluluk halı mevcut:KK51:
Bu hisler çok da yanılmış olamaz, potansiyel seziliyor. Sınırların konusunda net olman çok iyi, böyşe olmak lazım zaten.
Belki de yanından bile geçmiyor ahdkshsjs :KK55: :KK53:
Onu zamanla anlarsın, şu an yanında olmak istiyorsun bu da devam etmek için yeterli

Bence bundan sonra resim paylaşacagin zaman saat ver
Mesela saat 22.00 resim paylaşcam gibi 😁🤗
Çok mu şey istedim 😌🙈
Yine oh may gatlık bir günün daha sonuna geldik sukurler olsun :KK53: foto paylasmadım ama sadece kahve ıcmeye gıttıgımden bi kesit diyelim, yuzumuz gozukmuyo arkadaslar sız benı cıldırtmak mı ıstıyosunuz yuzumuz gozukmuyo:KK53::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kendımle cok mücadele ettıgımı bılıyorsunuz, zemocan cok destek oldu sımdı bu ıs olduysa, bıraz da onun aslansın kaplansın yaparsın demesıyle oldu, cunku etrafımda bunu bılen kımse yok kardesı mı akıl verecektı love, bence bı teklıfını degerlendır dıye:kahve: ama ben bastan berı kartlarımı acık oynuyorum, o yuzden sıkıntı yok bence sımdılık.
Benim sözlerim senin ruhunu özgür bırakmanı sağladı sadece, benim sana tek söylediğim elalemi ya da tabuları değil kendini dinle oldu. İçinden bu geliyormuş. Güçlü bir kadın her zaman sınırlarını çizer ve kimseye taviz vermez. Sen geçmiş ilişkinden yeteri kadar ders çıkarmışsın zaten bu da seni güçlü yapıyor. Tecrübeyi doğru kullanmak gücün temelidir.
Denizde dibe dalmısım da bıkınımın ıcıne kum dolmus gıbı bı agırlık var uzerımde:KK53::KK70:
Neyin ağırlığı bu ne hissettiğini bilmemenin mi
Ben hayatı iyi okumaya çalışan bir insanım sadece, çevremdeki herkesin yaşadıklarından kendime ders çıkarırım, bunları da sizlere öneri olarak sunuyorum, mükemmel falan değilim ama faydamın olduğunu duymak beni gerçekten mutlu ediyor

Şu an yaşadığın şeylerden dolayı çok acımasızsın, kötü bir şey olsa canın yanmayacak gibi hissediyorsun, bu belkide hayattan intikam almak. Yaşa bakalım nereye varacak bu duygunun sonu.

Şansına küssün yapacak bir şey yok. Özgürlüğüne kavuşmuşken içinden ne geliyorsa onu yap. Hiçbir şeye kulak asma

Bu hisler çok da yanılmış olamaz, potansiyel seziliyor. Sınırların konusunda net olman çok iyi, böyşe olmak lazım zaten.

Onu zamanla anlarsın, şu an yanında olmak istiyorsun bu da devam etmek için yeterli
Ah zemocan suan avkat, benım en dıp halımle en tavan halımı potpori olarak yasıyor, tanrı onu korusun:KK53::KK70::olamaz::KK8:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X