- 19 Mayıs 2020
- 47.422
- 213.085
- 598
Sadece bu nee yazmışsın, tabi sayfayı yeniden yüklememiştim o ara düzenlemişsinHa ben attım, 71 bıldırım olan mı cıktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece bu nee yazmışsın, tabi sayfayı yeniden yüklememiştim o ara düzenlemişsinHa ben attım, 71 bıldırım olan mı cıktı![]()
Sadece uyumustuk oysa ki katıbım 71 nedır yawSadece bu nee yazmışsın, tabi sayfayı yeniden yüklememiştim o ara düzenlemişsin![]()
Bildirim 3 sayfa oluyor, arada başka şeyler kaçıyor.Sadece uyumustuk oysa ki katıbım 71 nedır yaw![]()
Araya kaçan tek şey dondur hemşireBildirim 3 sayfa oluyor, arada başka şeyler kaçıyor.![]()
Evet ya 750sayfa öncesine geri atıyo beniHerkes olur derse begenme işini yapmayalm zaten bence burda herkes herkesi begeniyoboylece gormemiz gereken bildirimler kaçmaz
Hele senin icin eziyet resmen parmakları yormayalim lazim olacak nasipseEvet ya 750sayfa öncesine geri atıyo beni![]()
Shdkdjshsj sana parmak deyınce aklıma gelen bır vıdeoyu atıyorumHele senin icin eziyet resmen parmakları yormayalim lazim olacak nasipse![]()
Bulduğun sayfadan dal benim gibi, okumakla bitmiyor kiSadece bir gün ya bir gün okumadım ne çok konusmussunuz
Ama üşenmedim hepsini okudum tabiki![]()
Onun yaklaşık 10 kadarı bana ait,doğum hikayeni okudum,çok eğlenceli yazmışsın bayıldımBu neee
Ne begendınız bu kadsr zalımlar
Beğeniye bakmak zorunda değilsin ki.Evet ya 750sayfa öncesine geri atıyo beni![]()
Ee onlar yapmak zorunda mıBeğeniye bakmak zorunda değilsin ki.![]()
Hee karalar bağladımProfil resminizi neden sadece siyah yaptiniz bişey mi oldu yoksa![]()
Kara sevda mıHee karalar bağladım![]()
İyi olmuş böyle, ben beğendimSiyah kuşak karate![]()
![]()
Filtre kahveden fal olur mu suan cok bakıttırasım gelmıs olabılırSen her halinle güzelsin love babysi![]()