• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tarzını bilmek lazım kızın, ama takı ya da güzel bir kazak düşünebilirsin, kış daha bitmedi sonuçta
Takı sevmıyor, daha dogrusu cocuklardan dolayı takmıyormus, onu bılıyorum. Cok spor gıyınıyor ya su basic takımlardan alsam hos olur mu fızıgı de musaıt

Zemocan sen banyodan sonra hava guzel dıye acılıp sacıldın mı? Bak o fena carpıyor, bıde baska seyın acıklıgı olabılır mı acebası:KK53:
Kalın puntoyla en onemlı yerlerı cızerek sozlesme hazırlattım bu sefer ınsallah ıdrak yolları ıltıhabı degıldır velılerımız:dondurma:
Yok be ya ne açılıp saçılması, saçımı bile kuruttum, olacağı varmış. Ama bu süreçte hapşırsa panik yapıyor insan, ilaçlar rahatlatır yarına kadar inşallah.

Sen istersen pankart yaptır onları okumayan okumuyor maalesef

Ondan hıssıyat olsa.... Neyse.... Ohh ıcelım guzelleselım sekerım, ha bu arada bakıcı kızın pazartesı gunu dogum gunu, bana hedıye onerın cıtı pıtı 25 yasa hıtap eden bısey olsun :dondurma:
Canta, taki, parfum, tatlis kupalardan (hazir kahve paketleri esliginde 😂) esofman takimi, ayakkabi numarasini biliyosaniz

Yok be ya ne açılıp saçılması, saçımı bile kuruttum, olacağı varmış. Ama bu süreçte hapşırsa panik yapıyor insan, ilaçlar rahatlatır yarına kadar inşallah.

Sen istersen pankart yaptır onları okumayan okumuyor maalesef
Bende gecen hafta farenjit oldum sandım, bogazım yumruk gıbı sesım cıkmıyor, tozdan yada sureklı laf anlatmaktan sanırım, ogretmen hastalıkları ya farenjıt ya varis pesımızı bırakmayacak:kızgın::KK51:

Bende gecen hafta farenjit oldum sandım, bogazım yumruk gıbı sesım cıkmıyor, tozdan yada sureklı laf anlatmaktan sanırım, ogretmen hastalıkları ya farenjıt ya varis pesımızı bırakmayacak:kızgın::KK51:
Bu mesleğin cilveleri bunlar, bende hala faranjit yok 😎 sesim çok gürdür o yüzden ses tellerim yorulmuyor ama benimki de bir giderse günlerce hiç çıkmıyor. varis allahın emri zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X