Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahmet deyince içim çekiliyor ya, psikopat bir manyak vardı bana takık, onun ismiydi. Ne güzel isim hâlbuki, nedennnn?
Ee ısımle bagdastırmaya kalksak karakteri benım ex öküzün Hacı olması lazımdı :KK70:

Yanliz sizinle ictigin kahvenin tadi baskadir simdi sicak sicak bu soguk havada battaneyi altinda ortam isinir ortam isininca dudisler :KK60: yoksaaaa brkledigim an geldi mi😂😂

Serbest zaman ilan edildi şuan, bir saat vaktım var herkes elındekı ısı halledecek yatana kadar telefon yokmus:eğlence:asıl bombeye gel, annemler goruntulu aradı, oglan benı gormek ıstıyormus, aglıyormus. Ustume ceket gecırıp yallah bahceye, eğitimdeyim:KK53::KK23::KK70:
Bu yaştan sonra yeniden ergen modları 😂😂😂
Wc den bildiriyorum. Az önce kapımı tıklattı gelebılır mıyım yada gırmemı ıstemıyorsan gelır mısın dıye. Oda pek müsait degıldı wc ye gırıp gelıyorum dedım, o zaman kahve yapıyorum dedı olur dedım yapmıs balkona cıktık. Ee dedım sen nıye ıslerını halletmedın, ee bende müvekkilimin yanındayım ya dedı :KK70::KK53:manen de boşuyor sanırsam, boşamalara doyamadı:KK53:
Manen alacak bence, bu dava daha büyük.

Saçma sapan sırıtıyorum evde adam durup durup ne oldu diye soruyor, alıp okuyacak sonunda korkuyorum 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X