Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizi de etkiledi cocuk olmamasi, tedavi sureci falan.. bir ara sadece bebek icin ovulasyon zamanlarinda oluyordu.. meslegimiz de yorucu ve stressli ikimizin de.. simdi homeoffice calismaya gecme ve bebek konusunu sorun olarak gormeme ile suflelerin tadi yerine geldi
Simdi Zemheri reisin incir yagini da eklicem sufleye seker niyetine

Yıkıcı degıl yapıcı olmaya calısabılırım ama cozumu olan seylerı cozume ulastırmayan ınsanları ne yaparsan yap yolundan donduremıyorsun, kafalarıns kült olmus artık

3 yillik yok sorma sansimk baslarda panter dik sonradan yularli okuz olduk takmiyorum artik kafaya xd
Bence gecıcı bı durum gıbı ama bılemedım inişli cıkıslı cunku bu surec onu anladım ben artık. İlk halini biliyorsun sonucta konusursan belkı terapi ile degisebilir

Ekle ekle hepsınden bırer tutam

Love sorunu kabul ediyor ama tedavi ye yanasmiyor kendi halinde duzelicegini dusunuyor. Bence cocukluguda pek iyi gecmemis oralardan gelen sorunlari var acil tedavi damgaai vurdum fakat isim var karemel su durumda sicilime isler mi biliyorum diyor iste. Ama eminim cocukluktan gelen problem var.

İşi nasıl bır iş ki. Terapiye gıdersem işimden olurum dedı demıstın yukarda ozel degılse tabı merak ettım

Klınık psıkolog ısınızı cozer o vakıt. Ikna etmeye calısma, bence bıraz oluruna bırak ama yıpratmadan ve yınelemeden. Kendı yanassın sorunu cozmek ıcın

Owww incir yagi nerde ben kacirmisim elf gozlerimle goremedim o tarifi zemheri reisin takipcisiyim banada atarsin bir ara unutma benide bir allahin kulu ihtiyac duyar diye

Owww incir yagi nerde ben kacirmisim elf gozlerimle goremedim o tarifi zemheri reisin takipcisiyim banada atarsin bir ara unutma benide bir allahin kulu ihtiyac duyar diye
+18 de zemheri reis yargi dagitiyor ben de ordan ogrendim siparis verdim her sabah ac karina bir tatli kasigi icilecekmis.. dneyince haber veririm

+18 de zemheri reis yargi dagitiyor ben de ordan ogrendim siparis verdim her sabah ac karina bir tatli kasigi icilecekmis.. dneyince haber veririm
Kilo aldiran bir sey mi dene bakalim kilo aldiran birseyse ben almayim zira benim +18 islerimden daha onemli kilom

Ben de en son ağzına s.çtım, ağzıma geleni saydım. '' Bu azgınlığın yüzünden boşanırız, çocuklara yazık edeceksin. '' diye yükseldi bizim erkek. Erkeklerin kadınlardan daha güçlü ve sabırlı olduğunu iddia eder normalde. :) Dedim ki '' Heyt be erkek, hayırdır noldu zor mu geldi? Lafta dayanıksız olan biziz, ama g.tünüz sıkışınca adliyeye koşan siz. '' dedim. Sustu bi. Sonra yattım, migrenim tutmuştu. Uyandırdı beni, geldi yanıma. Mesaileri seyrelsin, doktora da götürcem cep aslanımı.

Kizlar hepiniz dagildiniz ne oldu gece yarisini gecince ates mi basti sizlere kirmizi gecelik mi aramaya basladiniz.
Avkat sesını duymak ıcın beklıyorum ama alvın ve sıncapları ızlıyoruz 25.kez yazmıs adhslshsj ee olacak o kadar dımı ama

Kilo kirmizi cizgimiz aldirmaz herhalde ya, azicik bisi icicez.. ama dikkat ederim bakalim bir ayda belli eder kendini zaten
Ben incir kuru varmis korkumdan yapamiyorim ya kilo alirsam diye zatem sinirdayim bacim sen dene de ise yararsa bende alirim ins

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…