- 22 Mart 2015
- 719
- 1.101
- 113
Bizi de etkiledi cocuk olmamasi, tedavi sureci falan.. bir ara sadece bebek icin ovulasyon zamanlarinda oluyordu.. meslegimiz de yorucu ve stressli ikimizin de.. simdi homeoffice calismaya gecme ve bebek konusunu sorun olarak gormeme ile suflelerin tadi yerine geldiDuzelir demi hayirlisi ya bilmiyorum surekli tayt giyerim asla camasir sulu kombin yapmam makyaj da severim de yaparim da iste benlik bir problem olmadigini dusunuyorum. Cok yoruluyor sanirim iste hayirlisi olsun olmazsada bosaniriz ne yapayim. Bizim birde cocuk olmuyor sanirim biraz stres yaptik ikimizde benim cok isteksiz cok kaprisli zamanlarimda oldu.
Yıkıcı degıl yapıcı olmaya calısabılırım ama cozumu olan seylerı cozume ulastırmayan ınsanları ne yaparsan yap yolundan donduremıyorsun, kafalarıns kült olmus artıkAynen katılıyorum ama ,karamelin sıkıntısı dönemsel bir şey gibi geldi ban,daha önce sıkıntı yokmuş, çocuk olayını bir kenara bırakıp kafalarını topladıklarında sorun çözülecek bence
Bence gecıcı bı durum gıbı ama bılemedım inişli cıkıslı cunku bu surec onu anladım ben artık. İlk halini biliyorsun sonucta konusursan belkı terapi ile degisebilir3 yillik yok sorma sansimk baslarda panter dik sonradan yularli okuz olduk takmiyorum artik kafaya xd
Ekle ekle hepsınden bırer tutamBizi de etkiledi cocuk olmamasi, tedavi sureci falan.. bir ara sadece bebek icin ovulasyon zamanlarinda oluyordu.. meslegimiz de yorucu ve stressli ikimizin de.. simdi homeoffice calismaya gecme ve bebek konusunu sorun olarak gormeme ile suflelerin tadi yerine geldi
Simdi Zemheri reisin incir yagini da eklicem sufleye seker niyetine
Love sorunu kabul ediyor ama tedavi ye yanasmiyor kendi halinde duzelicegini dusunuyor. Bence cocukluguda pek iyi gecmemis oralardan gelen sorunlari var acil tedavi damgaai vurdum fakat isim var karemel su durumda sicilime isler mi biliyorum diyor iste. Ama eminim cocukluktan gelen problem var.Meho cınsel sorunlar, kısı kendındekı eksık parcayı kabul etmeden cozume ulasamıyor malesef. Once onu kabul etmesı ve tedavıye yanasması gerek. Hıc yoktan cocuk ısını sarmamalı basına. Daha dogru duzgun karı koca olamamıs, bırbırıne doyamamıs ınsanlardan olmuyor annem, baba oluyor anne oluyor ama aıle olamıyor
İşi nasıl bır iş ki. Terapiye gıdersem işimden olurum dedı demıstın yukarda ozel degılse tabı merak ettımLove sorunu kabul ediyor ama tedavi ye yanasmiyor kendi halinde duzelicegini dusunuyor. Bence cocukluguda pek iyi gecmemis oralardan gelen sorunlari var acil tedavi damgaai vurdum fakat isim var karemel su durumda sicilime isler mi biliyorum diyor iste. Ama eminim cocukluktan gelen problem var.
Klınık psıkolog ısınızı cozer o vakıt. Ikna etmeye calısma, bence bıraz oluruna bırak ama yıpratmadan ve yınelemeden. Kendı yanassın sorunu cozmek ıcınLove sorunu kabul ediyor ama tedavi ye yanasmiyor kendi halinde duzelicegini dusunuyor. Bence cocukluguda pek iyi gecmemis oralardan gelen sorunlari var acil tedavi damgaai vurdum fakat isim var karemel su durumda sicilime isler mi biliyorum diyor iste. Ama eminim cocukluktan gelen problem var.
Owww incir yagi nerde ben kacirmisim elf gozlerimle goremedim o tarifi zemheri reisin takipcisiyimBizi de etkiledi cocuk olmamasi, tedavi sureci falan.. bir ara sadece bebek icin ovulasyon zamanlarinda oluyordu.. meslegimiz de yorucu ve stressli ikimizin de.. simdi homeoffice calismaya gecme ve bebek konusunu sorun olarak gormeme ile suflelerin tadi yerine geldi
Simdi Zemheri reisin incir yagini da eklicem sufleye seker niyetine
+18 de zemheri reis yargi dagitiyor ben de ordan ogrendimOwww incir yagi nerde ben kacirmisim elf gozlerimle goremedim o tarifi zemheri reisin takipcisiyimbanada atarsin bir ara unutma benide bir allahin kulu ihtiyac duyar diye
Kilo aldiran bir sey mi dene bakalim kilo aldiran birseyse ben almayim zira benim +18 islerimden daha onemli kilom+18 de zemheri reis yargi dagitiyor ben de ordan ogrendimsiparis verdim her sabah ac karina bir tatli kasigi icilecekmis.. dneyince haber veririm
Ben de en son ağzına s.çtım, ağzıma geleni saydım. '' Bu azgınlığın yüzünden boşanırız, çocuklara yazık edeceksin. '' diye yükseldi bizim erkek. Erkeklerin kadınlardan daha güçlü ve sabırlı olduğunu iddia eder normalde. :) Dedim ki '' Heyt be erkek, hayırdır noldu zor mu geldi? Lafta dayanıksız olan biziz, ama g.tünüz sıkışınca adliyeye koşan siz. '' dedim. Sustu bi. Sonra yattım, migrenim tutmuştu. Uyandırdı beni, geldi yanıma.Love sorunu kabul ediyor ama tedavi ye yanasmiyor kendi halinde duzelicegini dusunuyor. Bence cocukluguda pek iyi gecmemis oralardan gelen sorunlari var acil tedavi damgaai vurdum fakat isim var karemel su durumda sicilime isler mi biliyorum diyor iste. Ama eminim cocukluktan gelen problem var.
Kilo kirmizi cizgimizKilo aldiran bir sey mi dene bakalim kilo aldiran birseyse ben almayim zira benim +18 islerimden daha onemli kilom
Avkat sesını duymak ıcın beklıyorum ama alvın ve sıncapları ızlıyoruz 25.kez yazmıs adhslshsj ee olacak o kadar dımı amaKizlar hepiniz dagildiniz ne oldu gece yarisini gecince ates mi basti sizlere kirmizi gecelik mi aramaya basladiniz.
Ben incir kuru varmis korkumdan yapamiyorim ya kilo alirsam diye zatem sinirdayim bacim sen dene de ise yararsa bende alirim insKilo kirmizi cizgimizaldirmaz herhalde ya, azicik bisi icicez.. ama dikkat ederim bakalim bir ayda belli eder kendini zaten
Ben incir kuru varmis korkumdan yapamiyorim ya kilo alirsam diye zatem sinirdayim bacim sen dene de ise yararsa bende alirim ins
Ya yok incir kurunu cocuk digerini +18 biliyom canim incir kuru yumurtalar icin degil mi acaba ben mi yanlia biliyorum.Hayır cocuk ıcın mı yapacaksın
Dogru onun ıcınYa yok incir kurunu cocuk digerini +18 biliyom canim incir kuru yumurtalar icin degil mi acaba ben mi yanlia biliyorum.
Incir kuru yumurta icin, incir yagi sufleler icinmisDogru onun ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?